Sveikos, Merginos
Labai senai skaitau jusu gyvenimo istorijas, bet niekaip negalejau pati prisijungti ir pradeti bendrauti ....Trumpai papasakosiu savo ligos istrorija. Tai va, sergu anoreksija beveik 3 metus. 2 metus buvo laibai griezta maisto kontrole, viena menesi net gi badavau( per diena isgerdavau du puodelius juodosios arbatos su pienu ir cukrum). Buvo laikotarpis(apie menesi) kai vakarais nesusilaikidavau ir prisikimzdavau pilna skrandi dziuveeliu , o po to, igerus didziuli puodeli ramuneliu arbatos su medumi< isvemdavau tai... Taciau , tai greitai pasibaige, nes man buvo ziauriai nemalonu tai daryti ... Gal pries kokius metus, tetis predejo suprati , kad ne viskas su manimi yra gerai... Kad ne nuo gastrito( man nustate ji pries 3,5 metu, del jo nukrito svoris is pradziu) mano toks mazas svoris. Pasiule surasti psichologe.As sutikau. Pradejau pas ja lankytis. Is pradziu jai melavau, maniau, kad niekuo ji man nepades, taciau su laiku pradejau ja pasitiketi ir vis labiau jai atsiverti... Praeita pavasari buvo pagerejimas, priaugau 2,5 kg per keleta savaiciu...Bet, musu seimoje atsitiko nelaime ir tas svoris dingo , lyg ir nebuvo atsirades... Isvaziavau vasara padeti tetai i Sventaja ir negalejau lankytis pas savo psichologe... Beveik nevalgiau, bet ziauriai daug fiziskai dirbau... Vis daugiau krausciausi is proto. Sugrizau i Vilniu, bet pabijojau jai skambinti... Delsiau 4 savaites, kol viena diena tetis nepasake, kad jam atrodo, kad kraustausi is proto ir liepe vel skambinti psichologei... Vel sugrizau pas ja... Kazkur Lapkricio pradzioje prasidejo visika apatija viskam..gyventi jau nebesinorejo...nieko negalejau daryti, bet priversdavau save, priversdavau bendrauti , nes kitaip, tikrai bandyciau pakelti pries save rankas... Pradejau suprasti, kad TIKRAI noriu bristi is sito meslo...bet pati,deja, jau sito nepajegiau... Galvoje pradejo suktis mintys apie vienintele vieta, kur mane priverstu valgyti , kur as tikrai negaleciau pabegti nuo maisto... Tai VSC. Labai ilgai dvejojau, bet per viena sustikima isdrisau ir paprasiau avo psichologes suzinoti , kaip galima atsigulti i VSC. Ir ka jus manot, lyg koks angelas man buvo padejes, per kita musu susitikima ji man pasake, kad nuo pirmadienio (tai buvo ketvirtadienis) atsilaisvins vieta... Dieve, kiek daug as isgyvenau ta momenta...ir laime, ir baime, i pykti- viska... Tetis susitare su vedeja susitikti kita diena... Kiek kartu as persigalvojau per ta viana vakara.. Is prazdiu pasakiau, kad cia likimo dovana, paskuj nusprendziau , kad niekur nevaziuosiu ir pati susitvarkisiu ...Labai bijojau to priverstinio valgymo VSC.... Bet vedeja ismuse is manes visas mano abejones ir ta pirmadieni atsiguliau i skyriu( gruodzio 12 diena)... Jo, visai netrumpa ta mano istorija isejo

Atsiprasau

Suprasiu , jeigu atsibos skaityti jau po pirmu 5 sakiniu
VSC buvau 28 dienas ir dekoju Dievui uz tokia galimybe! Guleciau visas 52 dienas, bet turejau sugrizti i mokykla, o dar tie egzaminai ant nosies

PAti bandau tvarkytis, valgau pagal planeli, lankausi dienos stacionare( einu i terapijas, vaikstau pas dietologe ir psichoterapeute). Susipazinau su tiek daug nuostabiu merginu
Tikiuosi isitraukti i jusu bendruomene

ir palaikyti visas siame sunkiame, bet tikrai REALIAME, sveikimo kelyje ))))!!!!!!!