sweikos
Atsiprasau, jeigu isiterpiau i jusu diskusijas, taciau uzejau visai netycia ir kuo toliau skaitydama, tuo labiau mane sudomino jusu visu istorijos. as nesu liekna, ir niekada tokia nebuva. esu stamboka, jusu akimis manau prilygintumet storai kiaulei ar visam begemotui.... vs neturiu - nebent jei juos iskaitymum, kai per 2 metus bandziau tai daryti iki 10x. as valios dietom neturiu, vemti ar badauti valios taip pat neturiu, taciau turiu valia valgyt sociai ir daug

na, ne apie mane.....
visu pirma, atleiskite man, taciau ar galite paaiskinti, kodel yra toks poreikis prisivalgyti, kad paskui reiketu vemti, kai tai yra labai nemalonu ir skausminga? ar po vemimu nesuprastejo jusu dantu, plauku, odos spalva, bukle? cia tik tiek mano smalsumui patenkinti
as suprantu is dalies jus: NORAS TURETI GRAZIAS FORMAS, taciau:
ar niekada nesate susimasciusios, kokios buvot pries liga ir siuo metu ligos eigoje? as manau, kad tai buvo mielos moterys, paneles, kurios visada buvo su sypsena, malonaus bendravimo, pakyletos

taciau ar jus pacios nepastebit, kad jus "kenkiat" ne tik aplinkiniams, bet ir sau? juk tokie vs priveda prie blogos nuotaikos, pastoviai jus aplanko niurios mintys, islenda nerimas, baimes, blogi prisiminimai? ar jus matote savo bendravima su kitais aplinkiniais zmonemis? -> jis saltas, siurkstus. (aisku, galbut samoningai to ir nedarote).
ar nesijauciate laimingos pavalgiusios? taip? tai buna pasitenkinimo minutes

juk paprasciau butu valgyti reguliariai, negu persivalgyt - isivemti, persivalgyt - isivemti, persivalgyt - isivemti?
antra, tokie valgymai priveda prie tokios nuotaikos, juk nepakankamas maisto kiekis silpnina imuniteta, prasideda psichologines bedos, vs, kompleksai, susilpneja NERVU SISTEMA, kurios pasekoje, nesijauciate laimingos, nes jusu pasamoneje jau nevalingai yra uzfiksuojami nukrypimai nuo normos, nes smegenys nebesugeba toliau normaliai mastyt...
as suprantu, visos jus skirtingos, su savo istorijom, taciau cia uzburtas ratas

bijot priaugti svorio, tai prisivalgiusios vemiate - kadangi issivemete - nieko tokio, jeigu dar karta pavalgysit, nes vistiek issivemsite

tai darydamos, jus kenkiat organizmui, kuris galiausiai susilpnina nervus, ir toki "nekalta" vs skatina progresuoti i gilesne duobe.
as jusu vietoj, kurios turit vs jungciausi i bureli ir uzsibrezciau tiksla - lentele:
susirasykit kas dalyvaujate programoje ir pildykite, ka valget ir kiek, vemete ar badavote. ir taip kiekviena diena ar bent i savaite karta fiksuokite savo visu pasiekimus (tarpusavyje). ar nepaprasciau butu nenuklysti, kai gali pabarti kita

sulaukti pagyrimo del savaites siekio?
atsiprasau uz isikisima, taciau jusu istorijos mane sujaudino