Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Linda Širšinaitienė

Gimdėm pas šią gydytoją. Aišku buvom susitarę iš anksto. Negaliu nei vieno blogo žodelio pasakyti, o gimdymas kaip ji pati sakė, buvo sunkus. Buvau prižiūrėta iki pat galo - išleidimo iš ligoninės, viskuo buvo pasirūpinta, į visus klausimus atsakyta. Super gydytoja thumbup.gif Kitą kartą rinksiuosi ją, nes patiko viskas ir konkretumas ir profesionalumas ir elgesys ir kas labai svarbu - žmoniškumas 4u.gif
Atsakyti
Paigimdžiau jau antą vaikiuką pas ją. Labai esu patenkinta,superinė gydytoja thumbup.gif Vyras dar trečio leliuko nori,aš tai jau nebe biggrin.gif Na bet jei jau tektų,tai be jokių apmastymų gimdyčiau tik pas šią gydytoją smile.gif
Atsakyti
tai va paskutini karta kai buvau ir bandziau pati daugiau kalbeti, gal net kazkiek pajuokauti, kad ta atmosfera nebutu tokia rimta.. Ale ji ne nekrusteldavo, nenusisypsodavo... Uch, sunku ja prakalbinti.
Ir man vis dar neaisku, kodel nereikia gerti nakvisu aliejaus kapsuliu.. g.gif Atsake tik kad "nereikia".. Ir i klausima kodel vel atsakydavo tik "nereikia".. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 18, 10:32)
tai va paskutini karta kai buvau ir bandziau pati daugiau kalbeti, gal net kazkiek pajuokauti, kad ta atmosfera nebutu tokia rimta.. Ale ji ne nekrusteldavo, nenusisypsodavo... Uch, sunku ja prakalbinti.
Ir man vis dar neaisku, kodel nereikia gerti nakvisu aliejaus kapsuliu..  g.gif Atsake tik kad "nereikia".. Ir i klausima kodel vel atsakydavo tik "nereikia"..  doh.gif

Niekada nesu girdėjus,kad nėščioji gertų nakvišų aliejų. Tai,kad tikrai nereikia biggrin.gif Na tu ir toliau tęsk su ja taip pokalbį,kaip paskutinį kart,pamatysi susitvarkys tas bendravimas. Gal pavargus buvo,ar šiaip kažkas negerai,juk žmogui į dūšią neįlysi. Visiems gi būna blogų dienų. Pakutinį kartą,kai buvau,tai ji su manim ir gi nesileiso į kalbas,bet nuo to mano nuomonė apie ją nepasikeitė.
Atsakyti
Visos rasot kad Sirsinaitiene nemegsta kalbeti, o man atvirksciai su ja... Gal kad as dar jaunute, net nesiruosianti gimdyt... pirma kart pas ja atejau su asarom akyse ir is baimes (ji buvo pirmoji mano gine), ir is skausmo, negerumai buvo su tuo galu. Tai ji su manim snekejo, net pasakojo kaip ruke studijuodama biggrin.gif ir rupinasi manim kaip mama, tikrai smile.gif nors ateinu tik kontraceptiku recepto prasitest smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
As noriu pasakyti savo nuomone apie Linda: SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif , gimdziau pas ja antra suneli. Atsako i visus klausymus, negazdina (susiduriau su tokia gine verysad.gif ), gimdimo metu labai padejo, rupinosi po jo:), vienu zodziu as likau labai patenkinta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2011 02 08, 15:46)
Labas,
O gal galite parašyti, kur privačiai dirba ši gydytoja? Ačiū.

Pašilaičių šeimos centre. Žemynos gatvėje.
Atsakyti
as irgi gimdziau pas sia gydytoja, viskas praejo thumbup.gif
dabar turime nuostabu suneli 2.gif
del kainos mums irgi nieko nesake schmoll.gif
kas kiek gali duoti tas tiek ir duoda dirol.gif
Atsakyti
Superine gydytoja, na bent as esu ja visiskai patenkinta, gimdziau pas ja savo maze. Suzinojau apie ja is savo draugiu, mano visos drauges pas ja gimde ir gimdo. Tai budama 3 menesiu perejau pas sia gydytoja, ji priziurejo mano nestuma na o veliau aisku gimdyma. Pagimdzius jau 100 proc. zinojau kad tik pas ja ir gimdysiu jei planuosiu toliau leiukus. Taip ir isejo, kai tik sugalvojau kad laikas naujam leliui, tai vel ejau pas ja, dabar irgi vaiksciau pas ja bei gimdysiu, net kitokios minties nekyla, kad galiu eiti pas kuria kita gydytoja 4u.gif Na zodziu superine gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ai dar macau raset del apmokejimo, tai jo tikrai nenustato kainos uz gimdyma, kas kiek gali tiek ir duoda, o klausdama kiek as uz gimdyma busiu skolinga tai taip ir neatsake, tai atsiliginau savi nuoziura 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau ir aš pas šią gydytoją 2009m. Dabar kai užklausiau vyro ar rinktis tą pačią gydytoją, tai jis net nustebo, kad aš dar apie kažką kitką susimąsčiau.
Ištiesų, nors gimdymas buvo neišlengvųjų, tačiau tiek gydytoja, tiek akušerė savo darbą atliko kuo puikiausiai. Dėmesio tikrai pakako tiek gimdymo metu, tiek ir po smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2011 04 25, 17:03)
Kaip pakliūti pas šią gydytoją konsultacijai? Ar tiesiog galima paskambinti į VGN priimajį ir užsirašyti? unsure.gif Ir kaip vyksta tas "susitarimas" - atvarai ir tiesiai šviesiai sakai - noriu su jumis gimdyti? bigsmile.gif  blush2.gif Niekad nesitariau, tai ir klausimai mano gal kvailoki atrodo blush2.gif

As pirmaj konsultacijai buvau Pasilaiciu seimos centre, tel 2490644, ten susipazinom su daktare (maza, kad kitoms patinka, o gal man nepatiks mirksiukas.gif ), viskas prajejo sklandziai ir pasakiau, kad noriu pas ja gimdyti blush2.gif smile.gif .
O toliau jau daktare paskyre, kada ir kur ateiti.... Dar mano terminas buvo liepa, tad paklausiau, kada daktare planuoja atostogauti mirksiukas.gif , kad nesutaptu laikas
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža14 @ 2011 05 03, 15:37)
sakykit, merginos, o kiek kaskarta apsilankius pas sia gydytoja privaciai reikia sumoketi?

Pašilaičių šeimos centre 60lt apžiūra/konsultacija be echo ir 80lt, jei daro echo.
Atsakyti