Pas gyd.Linda gimdziau pries beveik 2 metus. Pas ja pakliuvau rekomenduota bendradarbes, kuri pas ja gimde atsitiktinai ir ji jai atliko Cezari. Na ka galiu pasakyti, superine daktare. Ji tikrai nesicackina, nelaiko uz rankos, o yra tiesiog konkreti ir maloni. Tas man labai patinka.
Gimdyme dalyvavo vyras, Linda per pati isvaryma buvo visa laika ir reguliavo gimdymo eiga, tikrai man labai padejo. Truputi reikejo kirpti, tai susiuvo taip, kad po to seseles dar pasitikslindavo ar mane tikrai kirpo

Po gimdymo irgi kas diena sulaukdavau jos po kelis kartus. Vienzo, jokiu jai priekaistu neturiu.
O su antru vaiku (beje kaip ir su pirmu), tai lankiausi poliklinikoje, bet iskilus neaiskumams, viusomet varydavau pas ja. Ir visuomet sulaukdavau reikiamos pagalbos. Taip, kad kiek gimdanciu, tiek nuomoniu. Visuomet buna situaciju, kada daktarai buna ar pavarge ar pikti, manau, kad nereikia priimti labai asmeniskai

Cia is patirties sakau:)
O uz ja pasisakau visom keturiom ir tikiuosi kad antras lelius atkeliaus i si pasauli taip pat sekmingai kaip ir pirmasis
WWW.MTMUSIC.LT