Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 16:07)
4u.gif Nusipirkau ir as Sildomaji alaviju lasjona, bet kad jis visai nesildo , o jau kvapas...Isitepiau nugara eidama miegoti , tai puse nakties negalejau nuo saves niekur pabegti - nei uzmigti , nei keltis i dusa praustis.Ryte buvo neblogas rezultatas - neskaudejo peties smile.gif
Man labai aktualu vitaminai.Kaip patiketi , kad vitaminas C is tikruju labai nuostabus, o gal ten gal kokie milteliai su citrinos rugstim ir dar sėlenų prideta, o kaina tai nemaza.Atsiprasau , jei ka izeidziau 4u.gif

na ka galiu pasakyti apie kaina tai tiek,kad ji nera didele,o visai normali,juk tai 100tb ir jos yra prailginto veikimo VitC.Vaikui profilaktiskai vienos tb uztenka dienai jei jau yra pradzia ligos tuomet galima doze didinti iki 3-4 tb dienoje.
Suaugusiam dienos doze yra 80mg vitC,tai kam gerti daugiau,pvz 500ml (paprastas vitC is vaistines) ir apkrauti inkstus - sudaryti terpe akmenligei g.gif
jei rinktis vitC prailginto veikimo is vaistines tai jo kaina tikrai nera mazesne schmoll.gif ,30tb buna apie 18-20 litu

jei imant kitus preparatus,pvz GINKGO-plus-tai sis preparatas yra unikalus tuo,kad jis yra stantartizuotas.O ginkmedzio gydomosios savybes yra butent standartizuoto ginkmedzio ekstrakto,nes kitokios formos jis visai neveikia.

nagrinejant Forever Echinacea-tai si produkta sudaro ne tik rausvažiedė bei siauralape ežiuole,bet ir kanadinės auksašaknės šaknys-kurios stimuliuoja imunine sistema ir turi medziagu kurios naikina virusus.Pajutus pirmuosius peršalimo požymius (suaugusiam) būtent ši produktą reikia gerti pirmas penkias dienas po 3tb i diena.profilaktiskai geriama po 1tb ir daromos pertraukos.
jei toki produkta noretumet isigyti vaistineje,tai moketumet tikrai virs 100 lt
Atsakyti
Mano aplinkoje irgi yra tokių netikinčių, o dar kainaaaaaaaa gi doh.gif
Bet pvz kai pamato veido skaistumą, klausia ką darai, kad tokia graži oda? bigsmile.gif
Kartą nusivežiau mamai padaryti veido šveitimą, kaukę, kremukus, tai ką, mama mielai leidosi, o sesuo sėdi pasitempus ir nesutiko! Taip ir nesupratau motyvo kodėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2012 03 14, 18:19)
Mano aplinkoje irgi yra tokių netikinčių, o dar kainaaaaaaaa gi doh.gif
Bet pvz kai pamato veido skaistumą, klausia ką darai, kad tokia graži oda? bigsmile.gif
Kartą nusivežiau mamai padaryti veido šveitimą, kaukę, kremukus, tai ką, mama mielai leidosi, o sesuo sėdi pasitempus ir nesutiko!  Taip ir nesupratau motyvo kodėl unsure.gif

taigi taigi smile.gif
pas man dar tokiu atveju buve:nusiperka sulciu 1 litra,sugeria pusia litro,ir ta tai geria tai ne,o poto ir sako:zinai nieko cia nepadeda schmoll.gif ,o as tada isiklausineju kaip gere kiek sugere,tai sakau jei taip geri eik i vaistine ir pirk chemija, tai pades viena piliule lotuliukas.gif
Papildyta:
organizma reikia stiprinti ne tada kai sergi,o tada kai esi sveikas,kad neuzkluptu virusai mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Skyrelyje "Vaistai" diskutuojame tik apie pačius vaistus, maisto papildus. Bet kokie nukrypimai  nuo temos (darbo reikalų aptarimas ar pan.) laikomi forumo šiukšlinimu!

Skyrelio taisykles galite perskaityti čia.

Pagarbiai
Moderatorė Fedes
Atsakyti
is Forever esu isbandziusi tik sildanti losjona - man jis atstoja visus fastumus ir diclacus rolleyes.gif tik tas kvapas labai astrus, siek tiek erzina;)
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2012 03 18, 22:54)
is Forever esu isbandziusi tik sildanti losjona - man jis atstoja visus fastumus ir diclacus  rolleyes.gif tik tas kvapas labai astrus, siek tiek erzina;)

na kvapas mane pradzioje irgi erzino,bet dabar jau pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Forever produktais pradejau dometis ir naudoti siu metu sausio menesi, tai nuo tos dienos nebeperku jokiu kremu jokiose prekybos centruose, jokiu papildu vaistinese, ir tuo labiau dziaugiuosi.

Istikruju kainos nera dideles kai paskaiciuoji vaistinese esanciu papildu (kurie deja kad ir kokiais kiekiais suvartojom neveikia, o is forever uztenka menesi pagerti jau jauciamas pasikeitimas).

Dukrytes ligai teko pirkti probijotikus ir dar kelis papildus, bet cia duosiu palyginima, kaip as greit atsitokejau kokie mes naivi ir kaip tikim vaistiniu reklamomis ir pan..

Probijotikus gerem is vaistines pirktus (gydytoja skire) ju kaina 80-90lt, yra 14 pakeliu, pakelis vienai dienai (veiksmingumas yra mazesnis nei is forever perkamu probijotiku), reiskia mum ju uztekdavo dviem savaitem, forever probijotikai 30tableciu, mum ju uztenka visam menesiui, pasikonsulavus su gyd teko vaikui skirti dienai 2 pakelius probijotiku, tai man tos dezutes uztekdavo 7 dienom, man menesiui jie kainuodavo 320-360lt (cia vaistineje perkamu probijotiku), o atsiradus forever produktai musu gyvenime, menesiui mum probijotikai kainuoja apie 89lt, kai teko gerti po dvi tabletes mum menesiui dvi dezutes kainuodavo apie 178lt, per menesi, o kur is vaistines as mokejau po 320-360lt menesiui, kai teko gerti po du pakelius dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutx: 26 kovo 2012 - 15:39
QUOTE(ritutx @ 2012 03 26, 15:31)
Forever produktais pradejau dometis ir naudoti siu metu sausio menesi, tai nuo tos dienos nebeperku jokiu kremu jokiose prekybos centruose, jokiu papildu vaistinese, ir tuo labiau dziaugiuosi.

Istikruju kainos nera dideles kai paskaiciuoji vaistinese esanciu papildu (kurie deja kad ir kokiais kiekiais suvartojom neveikia, o is forever uztenka menesi pagerti jau jauciamas pasikeitimas).

Dukrytes ligai teko pirkti probijotikus ir dar kelis papildus, bet cia duosiu palyginima, kaip as greit atsitokejau kokie mes naivi ir kaip tikim vaistiniu reklamomis ir pan..

Probijotikus gerem is vaistines pirktus (gydytoja skire) ju kaina 80-90lt, yra 14 pakeliu, pakelis vienai dienai (veiksmingumas yra mazesnis nei is forever perkamu probijotiku), reiskia mum ju uztekdavo dviem savaitem, forever probijotikai 30tableciu, mum ju uztenka visam menesiui, pasikonsulavus su gyd teko vaikui skirti dienai 2 pakelius probijotiku, tai man tos dezutes uztekdavo 7 dienom, man menesiui jie kainuodavo 320-360lt (cia vaistineje perkamu probijotiku), o atsiradus forever produktai musu gyvenime, menesiui mum probijotikai kainuoja apie 89lt, kai teko gerti po dvi tabletes mum menesiui dvi dezutes kainuodavo apie 178lt, per menesi, o kur is vaistines as mokejau po  320-360lt menesiui, kai teko gerti po du pakelius dienai.

kuo daugiau prareginčių, tuo smagiau smile.gif

Negalim nesidžiaugti, kad į mūsų gyvenimą atėjo Forever Living smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo sakę, kad vaikams vietoj visokių paracatamolių nuo temperatūros duoda vit.C. ir vakar vakare mazgei pradėjo kilt tempa pradžioj 37,5 vėliau jau 38. Padariau Gripolio arbatos. Tada jau nieko nelaukus pradariau naują pakuotę vit. C ir pradėjau duot čiulpt po 2 tabletes, kas valandą. Po 6 tablečių pradėjo krist temperatūra, naktį jau buvo visai vėsi. Šiandien iškeliavo į mokyklą thumbup.gif Bandžiau duot probiotiko, bet ji net šitos mažos kapsulytėss negali praryt springsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 27, 11:36)
kuo daugiau prareginčių, tuo smagiau smile.gif

Negalim nesidžiaugti, kad į mūsų gyvenimą atėjo Forever Living smile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

as labai dziaugiuosi siais produktais, juolab kad zinai, kad ne Š vartojam, ir galim drasiai vartoti, mes baigiam issigydyti gan rimta liga, kuria cheminiais vaistais gydemes beveik metus, o siaip papildais nereikia 3 menesiu jau jauciames zymiai geriau, ir sveikata nepalyginamai yra geresne
Atsakyti
Kaip džiugu girdėti visa tai wub.gif Mes gydomės skrandžio problemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 27, 10:08)
Man buvo sakę, kad vaikams vietoj visokių paracatamolių nuo temperatūros duoda vit.C. ir vakar vakare mazgei pradėjo kilt tempa pradžioj 37,5 vėliau jau 38.  Padariau Gripolio arbatos. Tada jau nieko nelaukus pradariau naują pakuotę vit. C ir pradėjau duot  čiulpt po 2 tabletes, kas valandą. Po 6 tablečių pradėjo krist temperatūra, naktį jau buvo visai vėsi. Šiandien iškeliavo į mokyklą  thumbup.gif Bandžiau duot probiotiko, bet ji net šitos mažos kapsulytėss negali praryt springsta  doh.gif

mes mušam temperatūras su bičių pikiu ir C vit kartu. Pusvalandžio bėgy rezultatas jau būna thumbup.gif Nors aišku, mums gal kelis kartus to prisireikė, nes kai stiprus organizmas, pakankamai gerai atsilaiko ligų sezono metu thumbup.gif

QUOTE(ritutx @ 2012 03 27, 11:22)
as labai dziaugiuosi siais produktais, juolab kad zinai, kad ne Š vartojam, ir galim drasiai vartoti, mes baigiam issigydyti gan rimta liga, kuria cheminiais vaistais gydemes beveik metus, o siaip papildais nereikia 3 menesiu jau jauciames zymiai geriau, ir sveikata nepalyginamai yra geresne

jei ne paslaptis, kokia liga? g.gif
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 27, 11:26)
Kaip džiugu girdėti visa tai wub.gif Mes gydomės skrandžio problemas smile.gif

thumbup.gif nuo jų ir visos kitos ligos prasideda.... doh.gif

pastaruoju metu aš vis labiau skaitau ir domiuosi visokiausiomis ligomis. Oj, kuo daugiau skaitau ir kuo daugiau žinau, tuo baisiau darosi, kaip mes "gydom" vaistais savo vaikus blink.gif

Atsakyti