Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

Sudėčių skaitymas- TAIP, bet kartais skaityk neskaitęs ir nieko neveikia produktas.
Aš įsitikinau vartodama, patikėjau produktų veiksmingumu, kai pati išbandžiau ne vieną prekę, tik bandymų keliu ateina tai.
Atsakyti
Man asmeniškai, jei jau nepasitikėti Forever vitaminais( tokį ispūdį susidariau bent iš tų kuriuos vartojau) tai ką tada kalbėti apie tuos neaiškios kilmės vaistinėse parduodamus blink.gif
Iš pradžių maniau (mūsų vaistinėse brukamų dėka) kad nieko gero, bet išbandžius pamatai kad tai toli gražu ne tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 17:06)
aciu uz atsakyma 4u.gif bet as vistiek nesu tikra, kad sudetis is tikruju yra tokia, kokia nurodyta.

Na jūsų tikėjimas tai tik jau jums priklauso mirksiukas.gif Jeigu jau meluotų, tai skųstų gi. Manot kokie konkurentai snaustų. Aš kažkodėl vaistinių papildais netikiu g.gif Bet netikiu pagrįstai, lygindama sudėtis ir jų brukama reklama. Tik pagalvokit , kokie pinigai eina jų reklamoms doh.gif ir visa kita
Atsakyti
Sveikos, pati pajutau šios kompanijos produktų naudą. Ilgus metus esu kankinama Acne, tik Forever dėka baigiu išgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 16 kovo 2012 - 07:37
As nauja vartotoja, tai viskas idomu.O vaistinese is tikruju nezinia ka nusiperki, na bet ir cia tas pats, tik kad kaina didesne.As mielu noru pirkciau is Forever.Ko gero taip ir pabandysiu.Mane domina vitaminai su mikroelementais.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 19:59)
As nauja vartotoja, tai viskas idomu.O vaistinese is tikruju nezinia ka nusiperki, na bet ir cia tas pats, tik kad kaina didesne.As mielu noru pirkciau is Forever.Ko gero taip ir pabandysiu.Mane domina vitaminai su mikroelementais.

drinks_cheers.gif Na kodėl neaišku rolleyes.gif Skaitai sudėtį ir lygini kas įdėta ten ir ten. Paprasčiausia reikia pasidomėti, o ne aklai sekti reklamą
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2012 03 05, 21:59)
Jei sitos sultys toks geris, tai pasakykit kodel jos galioja beveik 4 metus? Naturalus produktas o galiojimas, kaip nuodo biggrin.gif ?

Tai taip iseitu, kad ir uogienes baisus nuodas rolleyes.gif , nes pas mociute yra ir 10m senumu skanuteliu braskiu uogieniu ax.gif

Sakykit merginos, koks yra to probiotiko kursas? Kiek laiko reikia ji pagert, ir po kiek tableciu per diena, profilaktiskai organizmo stiprinimui?
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 12, 01:50)
Sakykit merginos, koks yra to probiotiko kursas? Kiek laiko reikia ji pagert, ir po kiek tableciu per diena, profilaktiskai organizmo stiprinimui?

Reikia gerti po 1 kapsulę, prieš valgį val, arba 2val po valgio. Kiek laiko gerti nėra parašyta, bet gal nieko tokio jeigu ir mėnesį pagersit, ten yra 30 kapsulių. Mano sūnus gėrė mėnesį, bet jis pradėjo, kai gėrė antibiotikus. Na gal kuri patikslins, bet čia gal nuo situacijos priklauso
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 12, 01:59)
Reikia gerti po 1 kapsulę, prieš valgį val, arba 2val po valgio. Kiek laiko gerti nėra parašyta, bet gal nieko tokio jeigu ir mėnesį pagersit, ten yra 30 kapsulių. Mano sūnus gėrė mėnesį, bet jis pradėjo, kai gėrė antibiotikus. Na gal kuri patikslins, bet čia gal nuo situacijos priklauso

aš irgi mėnesį gėriau.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 16:06)
aciu uz atsakyma 4u.gif bet as vistiek nesu tikra, kad sudetis is tikruju yra tokia, kokia nurodyta.

paprasčiausias eksperimentas: perdozuokit vaistinės C vir ir Forever lotuliukas.gif

Visą laiką ramiai savo vaikui daviau Forever C vitaminą. Pradžioj, kai spiekdavo tik vieną suvalgęs ir prašydavo daugiau bais bijojau, kad neišbertų, nes jis ir taip alergiškas.
Bet ir 4 ir 5 sulapnodavo per dieną - ir nieko thumbup.gif

QUOTE(vasarelele @ 2012 03 11, 18:46)
Na jūsų tikėjimas tai tik jau jums priklauso mirksiukas.gif Jeigu jau meluotų, tai skųstų gi. Manot kokie konkurentai snaustų. Aš kažkodėl vaistinių papildais netikiu g.gif Bet netikiu pagrįstai, lygindama sudėtis ir jų brukama reklama. Tik pagalvokit , kokie pinigai eina jų reklamoms doh.gif  ir visa kita

man pvz keista, kai paieškai neigiamų atsiliepimų apie Forever ir nerandi. Tokių neužskaitau, kaip pvz: laukiuosi, bijau gerti sultis. Nors aš gerčiau TIK sultis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 12, 10:59)

smagu, kad yra kas sutinka su manimi mirksiukas.gif
Iš viso, pastaruoju metu, pastebėjau, kad mano pasekėjai, prikilausantys FLP kompanijai. Naujų pritraukti neįmanoma. Toks jausmas, kad aš esu didžioji melagė, apsišaukėlė ir reklamerė doh.gif
Atsakyti
aš irgi pritariu!:)
Atsakyti