Sudėčių skaitymas- TAIP, bet kartais skaityk neskaitęs ir nieko neveikia produktas.
Aš įsitikinau vartodama, patikėjau produktų veiksmingumu, kai pati išbandžiau ne vieną prekę, tik bandymų keliu ateina tai.
Man asmeniškai, jei jau nepasitikėti Forever vitaminais( tokį ispūdį susidariau bent iš tų kuriuos vartojau) tai ką tada kalbėti apie tuos neaiškios kilmės vaistinėse parduodamus
Iš pradžių maniau (mūsų vaistinėse brukamų dėka) kad nieko gero, bet išbandžius pamatai kad tai toli gražu ne tas pats.

Iš pradžių maniau (mūsų vaistinėse brukamų dėka) kad nieko gero, bet išbandžius pamatai kad tai toli gražu ne tas pats.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 17:06)
aciu uz atsakyma
bet as vistiek nesu tikra, kad sudetis is tikruju yra tokia, kokia nurodyta.

Na jūsų tikėjimas tai tik jau jums priklauso

Sveikos, pati pajutau šios kompanijos produktų naudą. Ilgus metus esu kankinama Acne, tik Forever dėka baigiu išgyti.
As nauja vartotoja, tai viskas idomu.O vaistinese is tikruju nezinia ka nusiperki, na bet ir cia tas pats, tik kad kaina didesne.As mielu noru pirkciau is Forever.Ko gero taip ir pabandysiu.Mane domina vitaminai su mikroelementais.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 19:59)
As nauja vartotoja, tai viskas idomu.O vaistinese is tikruju nezinia ka nusiperki, na bet ir cia tas pats, tik kad kaina didesne.As mielu noru pirkciau is Forever.Ko gero taip ir pabandysiu.Mane domina vitaminai su mikroelementais.

QUOTE(sama @ 2012 03 05, 21:59)
Jei sitos sultys toks geris, tai pasakykit kodel jos galioja beveik 4 metus? Naturalus produktas o galiojimas, kaip nuodo
?

Tai taip iseitu, kad ir uogienes baisus nuodas

Sakykit merginos, koks yra to probiotiko kursas? Kiek laiko reikia ji pagert, ir po kiek tableciu per diena, profilaktiskai organizmo stiprinimui?
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 12, 01:50)
Sakykit merginos, koks yra to probiotiko kursas? Kiek laiko reikia ji pagert, ir po kiek tableciu per diena, profilaktiskai organizmo stiprinimui?
Reikia gerti po 1 kapsulę, prieš valgį val, arba 2val po valgio. Kiek laiko gerti nėra parašyta, bet gal nieko tokio jeigu ir mėnesį pagersit, ten yra 30 kapsulių. Mano sūnus gėrė mėnesį, bet jis pradėjo, kai gėrė antibiotikus. Na gal kuri patikslins, bet čia gal nuo situacijos priklauso
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 12, 01:59)
Reikia gerti po 1 kapsulę, prieš valgį val, arba 2val po valgio. Kiek laiko gerti nėra parašyta, bet gal nieko tokio jeigu ir mėnesį pagersit, ten yra 30 kapsulių. Mano sūnus gėrė mėnesį, bet jis pradėjo, kai gėrė antibiotikus. Na gal kuri patikslins, bet čia gal nuo situacijos priklauso
aš irgi mėnesį gėriau.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 11, 16:06)
aciu uz atsakyma
bet as vistiek nesu tikra, kad sudetis is tikruju yra tokia, kokia nurodyta.

paprasčiausias eksperimentas: perdozuokit vaistinės C vir ir Forever

Visą laiką ramiai savo vaikui daviau Forever C vitaminą. Pradžioj, kai spiekdavo tik vieną suvalgęs ir prašydavo daugiau bais bijojau, kad neišbertų, nes jis ir taip alergiškas.
Bet ir 4 ir 5 sulapnodavo per dieną - ir nieko

QUOTE(vasarelele @ 2012 03 11, 18:46)
Na jūsų tikėjimas tai tik jau jums priklauso
Jeigu jau meluotų, tai skųstų gi. Manot kokie konkurentai snaustų. Aš kažkodėl vaistinių papildais netikiu
Bet netikiu pagrįstai, lygindama sudėtis ir jų brukama reklama. Tik pagalvokit , kokie pinigai eina jų reklamoms
ir visa kita

man pvz keista, kai paieškai neigiamų atsiliepimų apie Forever ir nerandi. Tokių neužskaitau, kaip pvz: laukiuosi, bijau gerti sultis. Nors aš gerčiau TIK sultis

QUOTE(vasarelele @ 2012 03 12, 10:59)
smagu, kad yra kas sutinka su manimi

Iš viso, pastaruoju metu, pastebėjau, kad mano pasekėjai, prikilausantys FLP kompanijai. Naujų pritraukti neįmanoma. Toks jausmas, kad aš esu didžioji melagė, apsišaukėlė ir reklamerė

aš irgi pritariu!