Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

Musu istorija labai ilga, ilgi tie musu keliai gydimo, bet as pabandysiu kuo aiskiau viska sutrumpinti.

Mes turim tai nuo gimimo, gimstant uzsiterse organizma, storojoj zarnoj turim 5 svetimkunius (gyd pastebejo tik po 5 metu, nors as nuo 2 menesiu sakiau kad kazkas negerai, kad tustina labai retai ir su krauju, gyd nenorejo o gal negirdejo ka as sakau), kai pagaliau darom gyd kuri mus isgirdo
Vaikui sunkus viduriu uzketejimas, o kai tustinames tai jau daro su krauju, gyd skire cheminius vaistus valem organizma, deje deja, padetis negerejo, po ilgo gydimo dar tebeturejom svetimkunius, sausio men buvom ekoskopuotis svetimkuniai musu zarnoje,nenorejo jie musu palikti, liudna daresi, i baisu, gyd uzsimine apie chirurgini valyma, mano rankos nusvyro, vakare buvau pakviesta i forever pristatyma, isgirdus apie juos, nedvejodama uzsisakiau, sultis, probijotikus ir dar papildus, ir ka? - ACIU, musu zarnynas beveik svarios, vaikas tustinasi kiekviena diena, nebeuzketeja, gyvenam dabar iprasta gyvenima, esu be galo laiminga (nors dar tebevartojam, bet jau mazom dozem), bet uztai jau dziaugemes gyvenimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutx: 27 kovo 2012 - 18:22
QUOTE(ritutx @ 2012 03 27, 18:19)
Musu istorija labai ilga, ilgi tie musu keliai gydimo, bet as pabandysiu kuo aiskiau viska sutrumpinti.

Mes turim tai nuo gimimo, gimstant uzsiterse organizma, storojoj zarnoj turim 5 svetimkunius (gyd pastebejo tik po 5 metu, nors as nuo 2 menesiu sakiau kad kazkas negerai, kad tustina labai retai ir su krauju, gyd nenorejo o gal negirdejo ka as sakau),  kai pagaliau darom gyd kuri mus isgirdo
Vaikui sunkus  viduriu uzketejimas,  o kai tustinames tai jau daro su krauju, gyd skire cheminius vaistus valem organizma, deje deja, padetis negerejo, po ilgo gydimo dar tebeturejom svetimkunius, sausio men buvom ekoskopuotis svetimkuniai musu zarnoje,nenorejo jie musu palikti,  liudna daresi, i baisu, gyd uzsimine apie chirurgini valyma, mano rankos nusvyro, vakare buvau pakviesta i forever pristatyma, isgirdus apie juos, nedvejodama uzsisakiau, sultis, probijotikus ir dar papildus, ir ka? - ACIU, musu zarnynas beveik svarios, vaikas tustinasi kiekviena diena, nebeuzketeja, gyvenam dabar iprasta gyvenima, esu be galo laiminga (nors dar tebevartojam, bet jau mazom dozem), bet uztai jau dziaugemes gyvenimu  4u.gif

o kaip gimdymo metu gali užsiteršti žarnynas? g.gif

Sunki istorija. Kiek vargo. O atrodo, tiek nedaug reikėjo 4u.gif aš pati 5 metus kovojau su užkietėjusiais viduriais. Ir db yra tam polinkis, bet jau db lafaaaaa bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 27, 21:04)
o kaip gimdymo metu gali užsiteršti žarnynas?  g.gif

Sunki istorija. Kiek vargo. O atrodo, tiek nedaug reikėjo  4u.gif aš pati 5 metus kovojau su užkietėjusiais viduriais. Ir db yra tam polinkis, bet jau db lafaaaaa  bigsmile.gif  thumbup.gif

na kaip man medike aiskino, kad vaikas gimstan uzsiterse, kad mes ta turim nuo gimimo, tai tiek as ir suprantu kiek man ji teikesi paiskinti, nesu medikas, suprantu tai ka pasake man gyd ir taip stengesi aiskinti, kad suprastumem biggrin.gif nes kai pradejo kalbet tarminais, sakau stop, aiskinkit kad suprasciau kas kaip vyksta smile.gif aisku forever produktu dozes naudojm dideles, dabar jau mazom, nes jie neturi salutinio poveikio, o chemijos negalejom vartoti didelem dozem, nes pradedavo dukra vemti
Atsakyti
QUOTE(ritutx @ 2012 03 27, 19:23)
na kaip man medike aiskino, kad vaikas gimstan uzsiterse, kad mes ta turim nuo gimimo, tai tiek as ir suprantu kiek man ji teikesi paiskinti, nesu medikas, suprantu tai ka pasake man gyd ir taip stengesi aiskinti, kad suprastumem biggrin.gif  nes kai pradejo kalbet tarminais, sakau stop, aiskinkit kad suprasciau kas kaip vyksta  smile.gif aisku forever produktu dozes naudojm dideles, dabar jau mazom, nes jie neturi salutinio poveikio, o chemijos negalejom vartoti didelem dozem, nes pradedavo dukra vemti

svarbiausia, kad problema išspręsta 4u.gif
Mano dukra, būdama dar visai mažytė irgi tuštinosi kas savaitę kažkur. Bet normaliai - be jokių kraujukų. Dabar kasdien varo. Tai esu rami. Na, kūdikiams taip būna. Manau sunerimti reiktų, jei būna kraujo 4u.gif
Atsakyti
saunu girdeti, kad net ir sunkias ligas iveikiate thumbup.gif
dabar planuoju vyrui uzsakyti Ginko plius,pradejo atmintis slubuoti blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kokius papildus naudojat esant temperaturai?
Temperaturai musti? Ir kaip? Kas kiek val?
Atsakyti
QUOTE(ritutx @ 2012 03 28, 10:09)
Norejau paklausti kokius papildus naudojat esant temperaturai?
Temperaturai musti? Ir kaip? Kas kiek val?

bičių pikį.
kas 2-3 val. Šiaip galima ir keisti: pikis, po 2 val česnako - čioblrelių kaps, po 2 val pikis. Dar probiotikas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 28, 12:18)
bičių pikį.
kas 2-3 val. Šiaip galima ir keisti: pikis, po 2 val česnako - čioblrelių kaps, po 2 val pikis. Dar probiotikas gerai  4u.gif

kazka skaiciau kad biciu pikis veikia kaip antibijotikas, bet kazkuris is biciu produktu netinka vaikam nes turi hormonu ar ko ten g.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ritutx @ 2012 03 28, 10:38)
kazka skaiciau kad biciu pikis veikia kaip antibijotikas, bet kazkuris is biciu produktu netinka vaikam nes turi hormonu ar ko ten g.gif  g.gif ?

g.gif niažinau....
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 28, 13:13)
g.gif niažinau....

buvau kovo menesi vilniui, ten kalbejo apie biciu produktus situos, tai tik nespejau isisavinti kuris is ju nelabai tinkamas vaikam, nes turi hormanu ar ko ten, buvo daug naudingos info, tad nespejau visko apdoroti biggrin.gif reiks pasidometi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutx: 28 kovo 2012 - 11:20
Kur aš skaičiau, kad tempai mušt bičių pikis + vit C g.gif

O dėl bičių pikio hormonų, tai prieš kokius metus kalbėjau su bitininku. Paaugliams berniukams reikia jo duoti mažiau, nes kažkas ten su lytiniais hormonais. O mažiams ir mergaitėms viskas normaliai. kažkur internete irgi skaičiau, bet dabar nerandu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutx @ 2012 03 28, 11:38)
kazka skaiciau kad biciu pikis veikia kaip antibijotikas, bet kazkuris is biciu produktu netinka vaikam nes turi hormonu ar ko ten g.gif  g.gif ?

biciu pienelis nerekomenduojamas brendimo laikotarpiu mirksiukas.gif
Atsakyti