QUOTE(zuveles @ 2012 01 29, 20:57)
Sveikutes, turiu keliata klausimu, gal galesite man patarti
1. Noriu paklausti kokio amziaus vaikams galima pradeti duoti Aloe Veta sultis su persikais ir kokiomis dozemis ?
2. As pati noriu pasivalyti organizma, pagerinti virskinimo veikla ir galvoju apie sultis ir probiotikus. Patarkite prasau kokias sultis geriausiai pirkti, naturalias ? Kiek laiko jas tureciau gerti ir kokiomis dozemis ir ar probiotikus reikia gerti kartu su sultimis, ar pagerti sultis kuri laika, po to pagerti probiotikus ir vel sultis ?
Antsvorio neturiu, bet butu vistiek smagu numesti keliata kilogramu artejancio pavasario proga

tiesiog problema tame, kad nervina veido odos spuoguotumas ir itariu, kad del viso to kaltas uzterstas organizmas.
Labai lauksiu jusu patarimu, aciukas
1. aš duočiau kūdikiui sulčių ne anksčiau, kai pradeda valgyti papildomą maistą

2. Geriausia gerti geltonam buteliuky sultis, bent pirmą buteliuką, o paskuj - kurias norite. Organizmo valymui gerti geriausia būtų ne trumpiau kaip tris mėnesius, o probiotiką po 2 sav. gėrimo sulčių įvesti. Probiotikas mėnesiui laiko. Smagaus valymosi
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 30, 08:37)
ir man suaktyvjo is niekur nieko, bet trunka ilgokai

as geriu sultis apie 15 dienu ir apie savaite jauciu ta diskomforta
o kiek men yra kursas?
tiesa, as geriu po 30ml (viena karta per diena)
Kursas gėrimo trys mėnesiai. Nes per tiek laiko atsinaujina ląstelės. Jei galit ilgiau - VALIO, o jei trumpiau, tai nzn... Rekomenduojama gerti po 30 ml ryte ir vakare.
Kai laukiausi, gėriau po 30 ml., tik rytais, bet nėštumas truko 9 mėn. Tiek laiko ir sultis gėriau
Šiandien vėl pradėjau gert

noriu lašinukus sumažinti, noriu organizmą prasivalyti ir nuotaiką pagerinti