Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 28, 21:04)
sakykite, o vartodamos aloe sultis jautete esamu sveikatos problemu paumejima? jei taip, per kiek laiko po vartojimo pradzios atsirado?  unsure.gif

man gal po 1 savaitės ar daugiau
Atsakyti
sakykite, o vartodamos aloe sultis jautete esamu sveikatos problemu paumejima? jei taip, per kiek laiko po vartojimo pradzios atsirado?  unsure.gif

konkrečiau, apie kokias problemas kalbate???
Atsakyti

QUOTE(Dainulle @ 2012 01 29, 17:13)
konkrečiau, apie kokias problemas kalbate???

Aš manau apie tokias, kad esant kažkomiom užslėptom problemo organizmo, pradėjus vartot sultis jos pasireiškia pradžiai, o po ilgesnio laiko vartojant sultis jos kaip ir išsigydo. Nes pati turėjau kaip kurių problemų, pagerdavau vaistų ir visaks gerai, bet kaip pradėjau gerti sultis, jos vėl man suaktyvėjo iš niekur nieko. Bet ma pas akė, kad čia normalus dalykas, ir nesustojus gerti kurso sulčių viskas praeis, taip ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 01 29, 20:13)
Aš manau apie tokias, kad esant kažkomiom užslėptom problemo organizmo, pradėjus vartot sultis jos pasireiškia pradžiai, o po ilgesnio laiko vartojant sultis jos kaip ir išsigydo.  Nes pati turėjau kaip kurių problemų, pagerdavau vaistų ir visaks gerai, bet kaip pradėjau gerti sultis, jos vėl man suaktyvėjo iš niekur nieko. Bet ma pas akė, kad čia normalus dalykas, ir nesustojus gerti kurso sulčių viskas praeis, taip ir buvo.

supratau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu keliata klausimu, gal galesite man patarti ax.gif

1. Noriu paklausti kokio amziaus vaikams galima pradeti duoti Aloe Veta sultis su persikais ir kokiomis dozemis ?

2. As pati noriu pasivalyti organizma, pagerinti virskinimo veikla ir galvoju apie sultis ir probiotikus. Patarkite prasau kokias sultis geriausiai pirkti, naturalias ? Kiek laiko jas tureciau gerti ir kokiomis dozemis ir ar probiotikus reikia gerti kartu su sultimis, ar pagerti sultis kuri laika, po to pagerti probiotikus ir vel sultis ?
Antsvorio neturiu, bet butu vistiek smagu numesti keliata kilogramu artejancio pavasario proga ax.gif tiesiog problema tame, kad nervina veido odos spuoguotumas ir itariu, kad del viso to kaltas uzterstas organizmas.

Labai lauksiu jusu patarimu, aciukas 4u.gif
Atsakyti
Maniškiui bus trys, geriam paprastas aloe sultis. Duodu po šaukštą gal kažkur g.gif Pilu į stikliuką ir geriam biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(zuveles @ 2012 01 29, 20:57)
Sveikutes, turiu keliata klausimu, gal galesite man patarti  ax.gif

1. Noriu paklausti kokio amziaus vaikams galima pradeti duoti Aloe Veta sultis su persikais ir kokiomis dozemis ?

2. As pati noriu pasivalyti organizma, pagerinti virskinimo veikla ir galvoju apie sultis ir probiotikus. Patarkite prasau kokias sultis geriausiai pirkti, naturalias ? Kiek laiko jas tureciau gerti ir kokiomis dozemis ir ar probiotikus reikia gerti kartu su sultimis, ar pagerti sultis kuri laika, po to pagerti probiotikus ir vel sultis ?
Antsvorio neturiu, bet butu vistiek  smagu numesti keliata kilogramu artejancio pavasario proga  ax.gif tiesiog problema tame, kad nervina veido odos spuoguotumas ir itariu, kad del viso to kaltas uzterstas organizmas.

Labai lauksiu jusu patarimu, aciukas  4u.gif

1 Kiek žinau paprstas sultis be nieko kūdykiams
nuo pirmų dienų po lašelį galima duoti. O kiek taviškiui dabar yra?
2. Pradėt reikia nuo paprastų -geltonų, po 1-o litro gali naudot visa kita, Bet pačiai pradžiai prasivalymui rekomenduojama 1 l geltonų sugerti kaip ir rekomenduoja po 30 ml * 2 dienoj.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 01 29, 21:13)
Aš manau apie tokias, kad esant kažkomiom užslėptom problemo organizmo, pradėjus vartot sultis jos pasireiškia pradžiai, o po ilgesnio laiko vartojant sultis jos kaip ir išsigydo.  Nes pati turėjau kaip kurių problemų, pagerdavau vaistų ir visaks gerai, bet kaip pradėjau gerti sultis, jos vėl man suaktyvėjo iš niekur nieko. Bet ma pas akė, kad čia normalus dalykas, ir nesustojus gerti kurso sulčių viskas praeis, taip ir buvo.

ir man suaktyvjo is niekur nieko, bet trunka ilgokai rolleyes.gif as geriu sultis apie 15 dienu ir apie savaite jauciu ta diskomforta
o kiek men yra kursas?

tiesa, as geriu po 30ml (viena karta per diena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 30 sausio 2012 - 08:38
QUOTE(zuveles @ 2012 01 29, 20:57)
Sveikutes, turiu keliata klausimu, gal galesite man patarti  ax.gif

Antsvorio neturiu, bet butu vistiek  smagu numesti keliata kilogramu artejancio pavasario proga  ax.gif tiesiog problema tame, kad nervina veido odos spuoguotumas ir itariu, kad del viso to kaltas uzterstas organizmas.

Labai lauksiu jusu patarimu, aciukas  4u.gif

1. aš duočiau kūdikiui sulčių ne anksčiau, kai pradeda valgyti papildomą maistą smile.gif
2. Geriausia gerti geltonam buteliuky sultis, bent pirmą buteliuką, o paskuj - kurias norite. Organizmo valymui gerti geriausia būtų ne trumpiau kaip tris mėnesius, o probiotiką po 2 sav. gėrimo sulčių įvesti. Probiotikas mėnesiui laiko. Smagaus valymosi wink.gif

QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 30, 08:37)
ir man suaktyvjo is niekur nieko, bet trunka ilgokai  rolleyes.gif as geriu sultis apie 15 dienu ir apie savaite jauciu ta diskomforta
o kiek men yra kursas?

tiesa, as geriu po 30ml (viena karta per diena)

Kursas gėrimo trys mėnesiai. Nes per tiek laiko atsinaujina ląstelės. Jei galit ilgiau - VALIO, o jei trumpiau, tai nzn... Rekomenduojama gerti po 30 ml ryte ir vakare. ax.gif
Kai laukiausi, gėriau po 30 ml., tik rytais, bet nėštumas truko 9 mėn. Tiek laiko ir sultis gėriau ax.gif

Šiandien vėl pradėjau gert assa.gif noriu lašinukus sumažinti, noriu organizmą prasivalyti ir nuotaiką pagerinti bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif

Mano mergaitems tuoj bus 4 metukai, tai sultis joms duosiu po 15 ml dienoje, rytais ir manau pakaks g.gif

o pati pradesiu gerti sultis, po dvieju savaiciu menesi laiko ir sultis ir probiotilus kartu, paskui vien sultis, ar gerai supratau ?

Tikiuosi, kad ir vaikai sustipres ir as pati tapsiu sveikesne ir linksmesne, nes dabar truksta energijos viskam doh.gif

Veliau parasysiu kaip man sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 28, 22:04)

kai pati vartoju sultys(geriu kiekvienais metais ziema ,3men) nejauciau jokiu paumejimu schmoll.gif
Bet va mama tai tikrai jaute:gere Freedom sultys,trecioje savaiteje pradejo skaudeti mazieji sanariukai,skausmas laikesi iki 2savaiciu.Nesustojo vartojusi.Gere puse metu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zuveles @ 2012 01 30, 13:24)
Aciu visoms atsakiusioms  4u.gif

Mano mergaitems tuoj bus 4 metukai, tai sultis joms duosiu po 15 ml dienoje, rytais  ir manau pakaks  g.gif

o pati pradesiu gerti sultis, po dvieju savaiciu menesi laiko ir sultis ir probiotilus kartu, paskui vien sultis, ar gerai supratau ?

Tikiuosi, kad ir vaikai sustipres ir as pati tapsiu sveikesne ir linksmesne, nes dabar truksta energijos viskam  doh.gif

Veliau parasysiu kaip man sekesi  mirksiukas.gif

Maniskiams 2m. ir 4m.,sultys duodu po 15-20ml i diena.Mielai geria tiek su spanguolem tiek su persikais thumbup.gif
Teisingai supratote drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką patartumėt naudot paaugliui nuo jaunatvinių spuogų? Gal kas iš kosmetikos tiktų valyt juodus inkštirus?
Atsakyti