Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(NOKIA @ 2012 01 30, 16:30)
O ką patartumėt naudot paaugliui nuo jaunatvinių spuogų? Gal kas iš kosmetikos tiktų valyt juodus inkštirus?

Kremą su bičių pikiu(drėkinimui),būtinai jūros dumblių kaukę ir šveitiklį odos. Kas be ko, nuolatinai bent tris mėn pagerti sultis aloe vera. Pažadu efektą. wink.gif
Atsakyti
O mano puseseres draugui padejo msm gelis thumbup.gif
Atsakyti
dar noriu konsultacijos, ką pirmiausia rekomenduotumėt vartot, prasidėjus pirmam kosuliui it gerklės perštėjimui?
Atsakyti
Manau, kad bičių pikį ir česnaką g.gif
Atsakyti
Ir dar pridursiu prie to kosuliuko. Vaikams VISADA vos tik prasideda kosuliukas, tepu su šildomuoju geliu krūtinytę, nugarytę ir kojyčių padukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2012 02 06, 17:43)
Ir dar pridursiu prie to kosuliuko. Vaikams VISADA vos tik prasideda kosuliukas, tepu su šildomuoju geliu krūtinytę, nugarytę ir kojyčių padukus 4u.gif

PRITARIU!
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 01 30, 16:30)
O ką patartumėt naudot paaugliui nuo jaunatvinių spuogų? Gal kas iš kosmetikos tiktų valyt juodus inkštirus?

siaip paaugliui labai gerai nuo spuogu MSM, ir mano brolis ir pusbrolis juo tepasi, jis neleidzia puliniams susidaryti, jie labai patenkinti:)
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 02 06, 13:55)
dar noriu konsultacijos, ką pirmiausia rekomenduotumėt vartot, prasidėjus pirmam kosuliui it gerklės perštėjimui?

ir as gi pridesiu smile.gif ,inhaliacijas galite padaryti su sildomu tepaliuku thumbup.gif prie visko kas isvardinta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu patarimo 4u.gif pradejau gerti jau gal tris dienas geltonas alavijo sultis. Kodel man jas geriant jauciasi toks labai sintetinis skonis? Kai pirkau tikrai galvojau kad jos bus naturalesnes, skanios, o dabar kazkokios rugstokos sprangios, taip turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2012 02 25, 18:09)
Noriu patarimo  4u.gif  pradejau gerti jau gal tris dienas geltonas alavijo sultis. Kodel man jas geriant jauciasi toks labai sintetinis skonis? Kai pirkau tikrai galvojau kad jos bus naturalesnes, skanios, o dabar kazkokios rugstokos sprangios, taip turi buti?  g.gif

As irgi pradejau gerti geltonas sultis, viskas gerai, mano sultys irgi rugscios, tiesiog reikia priprasti prie to skonio.
Savo vaikams nupirkau su persiku nektaru, tai tos nerugscios, netgi saldoko skonio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveles @ 2012 02 26, 15:07)
As irgi pradejau gerti geltonas sultis, viskas gerai, mano sultys irgi rugscios, tiesiog reikia priprasti prie to skonio.
Savo vaikams nupirkau su persiku nektaru, tai tos nerugscios, netgi saldoko skonio  4u.gif

reikia priprasti prie skonio. Kai pirmą kartą pradėjau gerti, tai sakiau, kad tokios bjaurasties nesu ragavusi. o dabar normaliai geriu, galiu ir stiklinę išgerti ax.gif
Atsakyti
maniskiai geriausia geria sultys su persikais drinks_cheers.gif
Atsakyti