Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

O mano šeima išbandė visas sultis. Aš pati nuolat geriu spanguolių ir obuolių nektarą. smile.gif
Skonis geriausias, persikų labai saldžios, bet vaikučiams gerai. smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Gal kuri vartojote siuos produktus planuodama pastoti ir nestumo metu.... Zinau, kad rekomenduoja geltonas sultis, bet baugu, kad nestukei pirmais men. nepakenktu g.gif Na ir siaip kurie papildai tiktu, kad nebutu per daug vienu metu g.gif

No, o jei pasisakant apie sia produkcija, nezinau ar stebukligi produktai...bet man labai patinka sildomasis losionas, tikrai veikia persakimo metu thumbup.gif , taip pat firt purskiklis, kaip mano vyras juokiasi, kad visur ta pati purskiu, na bet padeda biggrin.gif Dar krema drekiknanti naudoju, taip pat patinka, papildus gerem, bet nezinau...didelio poveikio nepajutom, bet kad ir nusiskundimu dideliu neturejom g.gif smile.gif
Sekmes ir sveikatos visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2012 02 29, 20:38)
Labas visoms 4u.gif
Gal kuri vartojote siuos produktus planuodama pastoti ir nestumo metu.... Zinau, kad rekomenduoja geltonas sultis, bet baugu, kad nestukei pirmais men. nepakenktu g.gif Na ir siaip kurie papildai tiktu, kad nebutu per daug vienu metu g.gif

No, o jei pasisakant apie sia produkcija, nezinau ar stebukligi produktai...bet man labai patinka sildomasis losionas, tikrai veikia persakimo metu thumbup.gif , taip pat firt purskiklis, kaip mano vyras juokiasi, kad visur ta pati purskiu, na bet padeda biggrin.gif Dar krema drekiknanti naudoju, taip pat patinka, papildus gerem, bet nezinau...didelio poveikio nepajutom, bet kad ir nusiskundimu dideliu neturejom g.gif  smile.gif
Sekmes ir sveikatos visom 4u.gif

Labukas wink.gif Turiu dukrytę, kurią vadinu alijošine mergaite, nes visą nėštumą gėriau sultis (ir prieš, žinoma). Turiu tobulą kūdikį smile.gif

Gerai gerti sultis, mineralai labai liuks. Na, pirmom savaitėm folinės gėriau dar papildomai, bet nežinau, ar reikėjo g.gif
pakenkt tikrai nepakenks.
O mergaitė mano su tobule odyte, jokių reakcijų maistui, graži mergaitė, sveika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 01 kovo 2012 - 21:32
Labuka, mergytes,
gal galit prakonsultuot- kokia forma (karbonatas ar citratas) yra kalcis "Nature Mint" mineraluose? Raso "dikalcio fosfatas", bet man nieko nesako blush2.gif , tundra as situose reikaluose doh.gif
Ir dar- kazin ar padetu tas zalias gelis nuo taip vadinamos "rozes", kaip manot? unsure.gif
Oi, dar apie sultis pamirsau paklaust, sugeriau dabar 3 men. kursa is rinkinio, pradejau nuo geltonu sulciu. Tarkim- rudeni vel noresiu pagert, bet galvoju tik su spanguolem gert, ar reikes bent viena buteliuka sugert pries tai geltonu, ar is karto galesiu nuo spanguoliniu pradet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 04, 20:11)
Labuka, mergytes,
gal galit prakonsultuot- kokia forma (karbonatas ar citratas) yra kalcis "Nature Mint" mineraluose? Raso "dikalcio fosfatas", bet man nieko nesako  blush2.gif , tundra as situose reikaluose  doh.gif
Ir dar- kazin ar padetu tas zalias gelis nuo taip vadinamos "rozes", kaip manot?  unsure.gif
Oi, dar apie sultis pamirsau paklaust, sugeriau dabar 3 men. kursa is rinkinio, pradejau nuo geltonu sulciu. Tarkim- rudeni vel noresiu pagert, bet galvoju tik su spanguolem gert, ar reikes bent viena buteliuka sugert pries tai geltonu, ar is karto galesiu nuo spanguoliniu pradet?  g.gif

dėl kalcio, tai manau, kad ten geras, bet vienas elementas "negeram junginy" yra magnio oksidas. Kiti visi gerai. Čia jau kritiški žinovai taip kalba smile.gif

Dėl tepaliuko - tepčiau aloe vera geliu. Rožė jums? Po sulčių gėrimo?? g.gif

Manau, kad galima gerti tokias, kurios skaniausios smile.gif Vistiek tai aloe vera sultys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 04, 22:50)
dėl kalcio, tai manau, kad ten geras, bet vienas elementas "negeram junginy" yra magnio oksidas. Kiti visi gerai. Čia jau kritiški žinovai taip kalba smile.gif

Dėl tepaliuko - tepčiau aloe vera geliu.  Rožė jums? Po sulčių gėrimo??  g.gif

Manau, kad galima gerti tokias, kurios skaniausios smile.gif Vistiek tai aloe vera sultys smile.gif

O kazin kaip tas visas junginukas Foreverio Kalcyje ( kur kalcio citratas, ten dar man atrodo vit. D ir magnio yra), pagal tuos zinovus? blush2.gif

Roze ne man, tetai mano, niekaip neuzsigydo jau keli metai sad.gif , apsrimsta, apsitraukia, ir vel po kurio laiko atsinaujina, ka patartumet? unsure.gif

Dainulle, minejai, kad gerei sultis pries pagaunant dukryte ir nestuke.gif metu- su spanguolem gerei? Skaiciau Tavo sitorija, bet jau neatsimenu blush2.gif Jei taip, tai gal gali isduot, kokie nestumo metu budavo slapimo tyrimai? Atsiprasau, kad as cia taip smulkiai tardau, tiesiog su antruoju nestumu daktare pastoviai liepdavo laikyt pazeminta slapimo pH (iki 7), tai beveik visa nestuma valgiau trintas spanguoles , kas nebuvo labai jau didelis malonumas doh.gif , tai galvoju pasitaikius tokiai situacijai, gal pakaktu gerti tas sultis su spanguolem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 04 kovo 2012 - 22:05
Kalcis čia yra CITRATO formos, kas gerai, kad geriau pasisavina kalcį organizmas. Mano dukrai per mažai kalcio organizme, vis darom tyrimus po kalcio gėrimo, gėrėm visokių firmų ir net kiaušinių lukštus, bet rezultats ne koks. Dabar pradėjom Foereverio gerti, ir darysim tyrimus, tai bus matyt, ar jis toks veiksmingas, kaip giria. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 05, 00:17)
Kalcis čia yra CITRATO formos, kas gerai, kad geriau pasisavina kalcį organizmas. Mano dukrai per mažai kalcio organizme, vis darom tyrimus po kalcio gėrimo, gėrėm visokių firmų ir net kiaušinių lukštus, bet rezultats ne koks. Dabar pradėjom Foereverio gerti, ir darysim tyrimus, tai bus matyt, ar jis toks veiksmingas, kaip giria.  g.gif

Labai lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 04, 21:11)
Labuka, mergytes,
gal galit prakonsultuot- kokia forma (karbonatas ar citratas) yra kalcis "Nature Mint" mineraluose? Raso "dikalcio fosfatas", bet man nieko nesako  blush2.gif , tundra as situose reikaluose  doh.gif
Ir dar- kazin ar padetu tas zalias gelis nuo taip vadinamos "rozes", kaip manot?  unsure.gif
Oi, dar apie sultis pamirsau paklaust, sugeriau dabar 3 men. kursa is rinkinio, pradejau nuo geltonu sulciu. Tarkim- rudeni vel noresiu pagert, bet galvoju tik su spanguolem gert, ar reikes bent viena buteliuka sugert pries tai geltonu, ar is karto galesiu nuo spanguoliniu pradet?  g.gif

jei rudeni noresite gerti sultis,tai nesvarbu kokias rinksites,nebutinai turi buti pirma geltonos schmoll.gif .Gerkite tokias kurias norite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 04, 22:04)
O kazin kaip tas visas junginukas Foreverio Kalcyje ( kur kalcio citratas, ten dar man atrodo vit. D ir magnio yra), pagal tuos zinovus?  blush2.gif

Roze ne man, tetai  mano, niekaip neuzsigydo jau keli metai  sad.gif , apsrimsta, apsitraukia, ir vel po kurio laiko atsinaujina, ka patartumet?  unsure.gif

Dainulle, minejai, kad gerei sultis pries pagaunant dukryte ir  nestuke.gif metu-  su spanguolem gerei? Skaiciau Tavo sitorija, bet jau neatsimenu  blush2.gif Jei taip, tai gal gali isduot, kokie nestumo metu budavo slapimo tyrimai? Atsiprasau, kad as cia taip smulkiai tardau, tiesiog su antruoju nestumu daktare pastoviai liepdavo laikyt pazeminta slapimo pH (iki 7), tai beveik visa nestuma valgiau trintas spanguoles , kas nebuvo labai jau didelis malonumas doh.gif , tai galvoju pasitaikius tokiai situacijai, gal pakaktu gerti tas sultis su spanguolem  blush2.gif

tas kalcis yra laaabai geras thumbup.gif

tavo tetai su įtampa, stresais problemų nėra???
mano patarimas: pirmiausia organizmo valymas 3 mėn sultys ir pakuotė probiotiko, o paskuj organizmo stiprinimas smile.gif

didelės reikšmės, kokias sultis gerti nėra. Svarbiausia - gerti smile.gif
Aga, aš gėriau visokias sultis. Skonių paįvairinimui keičiu vis buteliukus smile.gif
Visą nėštumą šlapimo tyrimai buvo tobuli, tik pabaigoj paisgavau afiiiigieną bakteriją ir dar apsinuodijus arbūzais buvau, tai tyrimai labai prasti buvo. Tada gavau antibiotikų kursą... doh.gif unsure.gif po to gėriau probiotiką smile.gif bet dėl tos bakterijos, tai manau, kad pati kalta, jog pasigavau ją ax.gif

sultys spanguolinės šlapimo takams - pats tas thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(uolma @ 2012 03 04, 23:17)
Kalcis čia yra CITRATO formos, kas gerai, kad geriau pasisavina kalcį organizmas. Mano dukrai per mažai kalcio organizme, vis darom tyrimus po kalcio gėrimo, gėrėm visokių firmų ir net kiaušinių lukštus, bet rezultats ne koks. Dabar pradėjom Foereverio gerti, ir darysim tyrimus, tai bus matyt, ar jis toks veiksmingas, kaip giria.  g.gif

thumbup.gif

QUOTE(okse0711 @ 2012 03 05, 10:09)
jei rudeni noresite gerti sultis,tai nesvarbu kokias rinksites,nebutinai turi buti pirma geltonos  schmoll.gif .Gerkite tokias kurias norite drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 05, 12:33)
tavo tetai su įtampa, stresais problemų nėra???
mano patarimas: pirmiausia organizmo valymas 3 mėn sultys ir pakuotė probiotiko, o paskuj organizmo stiprinimas smile.gif

Mano teta 30 metu dirba itemta, stresini darba doh.gif , tai cia sakot nuo to jai ta roze? unsure.gif Reikes butinai parekomenduot sultis ir visa kita.

O kalci tai pati labai noriu panaudot, nes tie karbonatiniai jokio efekto neduoda, skaiciau, kad tik ispustas burbulas, kainos sukeltos , nors to karbonato formos kaslcio pilna visur aplinkoj, musu vanduo vienas "kalcis" doh.gif Visai ka kita atsiliepia apie citrato formos kalci, tik kad jo vaistinej dar nesu macius g.gif

Aciu merginukes uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 05 kovo 2012 - 12:17
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 05, 12:16)
Mano teta 30 metu dirba itemta, stresini darba doh.gif , tai cia sakot nuo to jai ta roze? unsure.gif Reikes butinai parekomenduot sultis ir visa kita.

O kalci tai pati labai noriu panaudot, nes tie karbonatiniai jokio efekto neduoda, skaiciau, kad tik ispustas burbulas, kainos sukeltos , nors to karbonato formos kaslcio pilna visur aplinkoj, musu vanduo vienas "kalcis" doh.gif Visai ka kita atsiliepia apie citrato formos kalci, tik kad jo vaistinej dar nesu macius g.gif

Aciu merginukes uz atsakymus ir patarimus 4u.gif

kai baigiau 12 klasių, po baigiamųjų egzaminų ir aš tą gėrį apturėjau. Tada ir aiškino man, kad nuo streso. O išgydžiau tik eidama pas tetulę, kuri užkalbėjo man ją mirksiukas.gif Svarbiausia, kad ji pati norėtų pasveikti. Gerai nuotaiūkai dar vit c pravartu 4u.gif o nusiraminimui - pienelis mirksiukas.gif

Kalcio kitokioj formoj vaistinėse nerasite doh.gif

Ir į sveikatą 4u.gif
Atsakyti