Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras uždirba mažiau, gerokai

lotuliukas.gif As nuleidziu ta minti i tulika......man sirdis neskauda del to..... seima yra seima, ir nera cia tavo cia mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba® @ 2006 03 29, 08:56)
Na va, noriu tokia tema pasmalsinėti ax.gif Tarkim pas mus šeimoj tokia situacija ir jau baigiu su tuo susitaikyti doh.gif Nors kartais baisiai sunku vežti viską ant savo pečių unsure.gif Nors kita vertus, pas mus viskas neblogai, gal pajamų mažiau, bet ir nervų sutaupome tongue.gif O kaip pas jus, gal aš čia viena tokia mastau.gif

pas mus darosi panaši situacija, o man vis sunkiaus su ja susitaikyt, jaučiu, kad dėl to pradeda pačios santuokos pamatai klibėt... doh.gif
Nu, bet tikiuosi, kad tai laikina ir viska sstos į savo vėžes.

QUOTE(Agninga @ 2006 03 31, 15:15)
Pagal mano logiką kiekvienas žmogus turi stengtis, ir jei jokios perspektyvos tame darbe nėra dėl algos pakėlimo, o esama netenkina, aš zyzciau, kad keistų darbą.

Aš irgi zyziu, bet matyt ne į tą pusę - visai pasidavė ir nuleido rankas. gali būt, kad savivertė nukrito ir pati padėjau tam pamatus. Ei, moteros protingos, kaip paramstyti griūvantį mūrą????

QUOTE(voveriena @ 2006 04 06, 12:56)
Man rodos , ne tame esme, kiek vyras uzdirba tam momentui, tiesiog yra vyru, kurie negali nepasiekt karjeros aukstumu- jie ambicingi, protingi, energingi, strategai visame kame, tokie niekada nuzdirbs maziau uz moteri- neleis savigarba ir ambicijos.

drinks_cheers.gif ilgalaikėje perspektyvoje tiesiog vieni užprogramuoja save aukštesniem (ir labiau apmokamiems tikslams), o kiti....

QUOTE(JaHarta @ 2006 04 07, 09:28)
O šiaip pagalvojau dar apie vieną dalyką. Kaip manote, ar moteris gali įkvėpti vyrą karjeros siekimui?

g.gif
gal kas pasidalintų receptėliu... ax.gif

QUOTE(JaHarta @ 2006 05 25, 11:55)
Be to, man atlyginimas dar siejas su savigarba, save gerbiantis vyras nedirbs už 1000 Lt, nes jam jo laikas atrodys daug brangesnis, jau geriau jisai sutelks visas pastangas į geresnio darbo paieškas, nei eis dirbti už 1000 Lt.

Aš bandau išaiškinti, kad darbas kokioj maxima kasoj po 12 val per parą (čia sąlyginis sušaržuotas slegiančio ir neperspektyvaus darbo apibūdinimas) nepadės ateity, nesuteiks reikiamos patirties, žinių, įgūdžių, kalbų mokėjimo ir pan.
Žinokit, yra nesuprantančių bigsmile.gif

Kodėl aš galiu atmesti visus triženklius darbo pasiūlymus, kai žmogus su galva, magistro išsilavinmu ir aukštais siekiais ir užsišika eit ermitažo kaisninku ar plėvelės ant mašinų klijuotoju doh.gif
-------------------
Jei neaiškiai kažką parašiau - atleiskit, naktis, bet užp.... mane išlaikyt du vaikus, mokėt paskolą ir dar vyras 1,5 metų ieškantis kažkokio darbo, nes prieš tai buvęs suluošino mat jo asmenybę ir gyvenimą.
Atsakyti

Kodėl aš galiu atmesti visus triženklius darbo pasiūlymus, kai žmogus su galva, magistro išsilavinmu ir aukštais siekiais ir užsišika eit ermitažo kaisninku ar plėvelės ant mašinų klijuotoju doh.gif

Buvo ir pas mus šeimoje panaši situacija. Vyras dirbo pardavėjo darbą ilgą laiką, keikėsi, kad sunku, nedaug moka, bet nieko nekeitė. Visi mano prašymai, įkalbinėjimai geruoju ir piktuoju, baigdavosi arba jo tylėjimu, arba pasiūlymu pačiai pasiieškoti geresnio darbo. Viskas pasikeitė, kai jo geram draugui - kolegai atsivėrė akys - kokiame š... jie dabar tiek laiko sėdi, taikstosi su šefo nuotaikų kaita ir nekylančia alga. Tai tik vyro kolegos dėka buvo nuneštas pareiškimas išeiti iš darbo ir per 2 mėn. susirastas kitas, žymiai geresnis darbas.
Taigi, padariau išvadą, kad jei nepasiseka vyrui įteigti, kad žmonos mintys - tai jo paties mintys, padės gal tik kitų, jam autoritetingų asmenų įtikinimas. O bartis, šaipytis iš vyro darbo, nesvarbu kokį išsilavinimą jisai turėtų, yra beprasmiška. Tokia mano patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2006 05 06, 21:25)
. Daugiausia, ką galime duoti kitam - esame mes patys, o ne mūsų uždirbti pinigai. Būti turtinga ir didžiąją laiko dalį vieniša, mano supratimu, nėra tolygu būti laiminga.

Sutinku.
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 08 27, 03:50)
pas mus darosi panaši situacija, o man vis sunkiaus su ja susitaikyt, jaučiu, kad dėl to pradeda pačios santuokos pamatai klibėt...  doh.gif
Nu, bet tikiuosi, kad tai laikina ir viska sstos į savo vėžes.
Aš irgi zyziu, bet matyt ne į tą pusę - visai pasidavė ir nuleido rankas. gali būt, kad savivertė nukrito ir pati padėjau tam pamatus. Ei, moteros protingos, kaip paramstyti griūvantį mūrą????
drinks_cheers.gif ilgalaikėje perspektyvoje tiesiog vieni užprogramuoja save aukštesniem (ir labiau apmokamiems tikslams), o kiti....
g.gif
gal kas pasidalintų receptėliu...  ax.gif
-------------------
Jei neaiškiai kažką parašiau - atleiskit, naktis, bet užp.... mane išlaikyt du vaikus, mokėt paskolą ir dar vyras 1,5 metų ieškantis kažkokio darbo, nes prieš tai buvęs suluošino mat jo asmenybę ir gyvenimą.

prisimenu priesh istekedama bendravau su dviem "simpatijom" - vienas tarsi ir meile buvo, o kitas prilipes ir tiek ir ka...

kai tas mano meile - nieieshkojo darbo, nes "jam ir taip gerai", gyveno pas tevus ' nes jam ir taip gerai"o mano zyzimo deka islaikes vairavimo kursus, susiveikes mashina susirades darba pg specialybe (du metus dirbo atsitiktinius menkai apmokamus intelektualius darbus ir vis siusdavo cv i valstybines tarnybas butinai virshininku padetis, kur visai netycia reikedavo darbo patirties g.gif )- pradejo zysti, kad jam blogai - ji ishnaudoja, negerbia, ir 'turbut jau neilgai trauks, nes nugara nuo sedejimo skauda.....

....zhinot ka, meciau ji nafik. iki shiol nesupranta uzh ka. pasakymo " ash tave myliu" viskas bus kaip tu nori Karr'ute" nepadesi ant lekstes. O zodziai "Tu esi fantastishkiausia" gal ir vezha. Bet ne tiek, kad ishtempciau mus abu visa gyvenima. pasirinkau kitaip. ir... kol kas nesigaliliu smile.gif sunkiausiais momentais ishtraukdavo butent dabartinio mano vyro uzsispyrimas ir kabinimasis i gyvenima taip, kaip kazkadaise isikabino i mane.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 09 06, 06:14)
prisimenu priesh istekedama bendravau su dviem "simpatijom" - vienas tarsi ir meile buvo, o kitas prilipes ir tiek ir ka...

kai tas mano meile - nieieshkojo darbo, nes "jam ir taip gerai", gyveno pas tevus ' nes jam ir taip gerai"o mano zyzimo deka islaikes vairavimo kursus, susiveikes mashina susirades darba pg specialybe  (du metus dirbo atsitiktinius menkai apmokamus intelektualius darbus ir vis siusdavo cv i valstybines tarnybas butinai virshininku padetis, kur  visai netycia reikedavo darbo patirties  g.gif )- pradejo zysti, kad jam blogai - ji ishnaudoja, negerbia, ir 'turbut jau neilgai trauks, nes nugara nuo sedejimo skauda.....
....zhinot ka, meciau ji nafik. iki shiol nesupranta uzh ka. pasakymo " ash tave myliu" viskas bus kaip tu nori Karr'ute" nepadesi ant lekstes. O zodziai "Tu esi fantastishkiausia" gal ir vezha. Bet ne tiek, kad ishtempciau mus abu visa gyvenima. pasirinkau kitaip. ir... kol kas nesigaliliu  smile.gif  sunkiausiais momentais ishtraukdavo butent dabartinio mano vyro uzsispyrimas ir kabinimasis i gyvenima taip, kaip kazkadaise isikabino i mane.

sutinku, kai draugauji su vaikinu, tai taip galima ir reikia padaryti drinks_cheers.gif Bet ka daryti moteriai su dviem vaikais ? Juk nemesi vien todel, kad jis mazai uzdirba, kad jo siekiai ir ambicijos kur kas mazesni nei tavo... Nors mane ir uz...istu tokia situacija, nesijausciau normalia moterim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 08 27, 02:50)

Kodėl aš galiu atmesti visus triženklius darbo pasiūlymus, kai žmogus su galva, magistro išsilavinmu ir aukštais siekiais ir  užsišika eit ermitažo kaisninku ar plėvelės ant mašinų klijuotoju  doh.gif

tegu eina ir tokį darbą padirba - galsupras, kad gali daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 06, 10:36)
tegu eina ir tokį darbą padirba - galsupras, kad gali daugiau  g.gif

Panašu, kad J.E. Aistė&Julijonas ir piktinasi, kad jos vyriškis, turėdamas gerą išsilavinimą ir ambicijas toliau tobulėti, deja, dirba nekvalifikuotą ir menkai apmokamą darbą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2006 09 06, 13:30)
Panašu, kad J.E. Aistė&Julijonas ir piktinasi, kad  jos vyriškis, turėdamas gerą išsilavinimą ir ambicijas toliau tobulėti, deja, dirba nekvalifikuotą ir menkai apmokamą darbą unsure.gif

Jei ambicijų išties būtų, tai ir to nekvalifikuoto menkai mokama darbo nedirbtų 4u.gif Pasakyti "noriu gero darbo" neužtenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 06, 10:36)
tegu eina ir tokį darbą padirba - galsupras, kad gali daugiau  g.gif

QUOTE(Lady River @ 2006 09 06, 12:30)
Panašu, kad J.E. Aistė&Julijonas ir piktinasi, kad  jos vyriškis, turėdamas gerą išsilavinimą ir ambicijas toliau tobulėti, deja, dirba nekvalifikuotą ir menkai apmokamą darbą unsure.gif

Tai, kad mūsų situacijoj KOL KAS jis išvis nieko neuždirba. O pabandė (patylėjau aš, palinksėjau, galvojau tegul pabando bent jau) ir kažkokioj firmoj kur išvis juodas darbas ir už patį minimumą ir buvo ten kur reklamos agento dabui ieškojo - po pirmos dienos apsigalvojo.

Bet tada kai rašiau tai juodai pikta buvau, o dabar bandau galvot, gal ka-kokios kitos priežastys vis koją pakiša g.gif
Ar čia susitaikyt su tuo, kad "geras žmogus - tai ne profesija "ir iš to pinigų nebus.

Bet mano žmogus tai tikrai stengiasi, bet gal kad jaunas ir dar mažai tos gyvenimiškos patirties turi, tai sunku atskirti kuris darbas yra pašaukimas, kurį verta dirbti dėl savęs....
Nes dar prieš metus, kai tikėjom abu, kad pabaigęs mokslus galės kad ir nuo žemo laiptelio siekti to, apie ką svajojo ir dėl ko siekė išsilavinimo atrodė viskas kitaip.
O dabar kai paklausiu - koks darbas viliotų, ką norėtų, tai unsure.gif sako, nebežinau, galiu kad ir vairuotoju dirbt, man ir toks darbas lyyygis.

sako, kad šalia kievieno genijaus paprastai yra moteris, kuri tą genijų sukūrė. Tai gal aš nebemoku motyvuoti, paskatinti, padrąsinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 09 06, 20:06)
sako, kad šalia kievieno genijaus paprastai yra moteris, kuri tą genijų sukūrė. Tai gal aš nebemoku motyvuoti, paskatinti, padrąsinti.  g.gif

Na nežinau, ar šeima ir vaikai yra per maža paskata doh.gif Tokiu atveju padėti galėtų nebent koks geras spyris į užpakalį. dry.gif
Mano drugas taip pat tris mėn ieškojo darbo. Rado tikrai tli gražu ne tokį, kokio norėjo o ir alga buvo tikrai nedidelė ir darbo daug fiziškai sunkaus, viršvaladžiai už kurios nebuvo mokam. Darbas taip nepatiko, kad tik ir galvojo kaip geresnį susirasti smile.gif Bet dirbo ir ieškojo kito. Net algos didesnės senajam darbe iš principo neprašė, kad tik nesulaikytų. Po 8 mėn pavyko bigsmile.gif Alga iki šiol dar mažesnė nei mano, bet po truputį kyla. O svarbiausia, kad ryte ėjimas į darbą jau nebera kančia bigsmile.gif
Bet šitas jam, jau kaip supratau, buvo . O gal vertėtų pagrasinti, kad nėra už ką paskolą mokėti ir bankas meta lauk ar kažką pan. kad pagalvotų vyriškis apie šeimos ir savo gerovę.
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 08 27, 03:50)
Aš bandau išaiškinti, kad darbas kokioj maxima kasoj po 12 val per parą (čia sąlyginis sušaržuotas slegiančio ir neperspektyvaus darbo apibūdinimas) nepadės ateity, nesuteiks reikiamos patirties, žinių, įgūdžių, kalbų mokėjimo ir pan.
Žinokit, yra nesuprantančių  bigsmile.gif

Kodėl aš galiu atmesti visus triženklius darbo pasiūlymus, kai žmogus su galva, magistro išsilavinmu ir aukštais siekiais ir  užsišika eit ermitažo kaisninku ar plėvelės ant mašinų klijuotoju  doh.gif
-------------------

1. Sunkiai tikiu, kad žmogus su galva ir magistro išsilavinimu negali rasti Vilniuje daugmaž normalaus darbo. Studentai susiranda doh.gif ir ne juodo darbo, ir nebūtinai reklamos agentu.
2. Kai mano būsimas vyras (jis be aukštojo) atvažiavo iš rajono į Vilnių, metus dirbo apsauginiu parduotuvėje, nes nebuvo kas jį išlaikytų, kol ieškosis patinkamo darbo. Ir nieko baisaus jam per tuos metus nenutiko, intelekto lygis gal ir nekilo tongue.gif bet badauti nebadavo.
Reziumė: taviškis kol kas nėra beviltiškoje padėtyje, jeigu 1,5 metų leidžia sau ieškoti - ir nerasti - darbo. Sprausk jį į kampą, kol nevėlu. Mano draugės vyras šitaip nedirba jau daugiau negu 10 metų - vis ieškojo ir laukė nežinia ko, o paskui ir ieškoti nustojo doh.gif Taigi ji tempia namo pinigus, o jis ją "strojina". O pastatyti vyro į vietą ji sau neleidžia: "aš negaliu, žinot, jis pradės kompleksuoti" blink.gif lotuliukas.gif Nelinkiu nė vienai tokio "vyro" schmoll.gif
Atsakyti