QUOTE(voveriena @ 2006 04 04, 15:14)
sveikos,
mano ex irgi uzdirbo maziau uz ne, tai pazyziau pusmet, ir kita susiradau, kuris uzdirba uz mane sesiagubai daugiau
Suprantu , kad nuskambejo baisiai, bet kai pagalvojau, kad visa gyvenima durstysim gala su galu( nes vyras svajotojas toks buvo, ne bapkes svarbu), tai tokia neviltis uzpuole ...
mano ex irgi uzdirbo maziau uz ne, tai pazyziau pusmet, ir kita susiradau, kuris uzdirba uz mane sesiagubai daugiau

Suprantu , kad nuskambejo baisiai, bet kai pagalvojau, kad visa gyvenima durstysim gala su galu( nes vyras svajotojas toks buvo, ne bapkes svarbu), tai tokia neviltis uzpuole ...

Klausi, ar nuskambejo baisiai?Nebaisiai, jei Jūs l.seniai kartu....Aš galvoju, kad kitos vertybės pirmoj vietoj.Gal nemylėjai pirmojo?O kas bus, jei šis ims neuždirbt?Ieškosi kito?Arba kas bus, jei tu imsi mažiau uždirbt, o tavasis irgi vertina gerai uždirbančias moteris?Manau, kad nereikia taip žiūrėt vartotojiškai. Aišku, jei vyras naudojasi padėtim, tai kita kalba, bet jei nori, bet šiuo metu neišeina, nereikia greit daryt išvadų.
Bet čia tik mano nuomone, ji-subektyvi, aš nežinau niuansų, bet iš to kiek supratau-aš ją parašiau

P.S.-Prisiminiau posakį-meilė ateina ir išeina, o valgyt visada norisi
Bet galiu pridurt, be meilės ir harmonijos sotus irgi nebūsi.Išlis viskas per gerkle.Čia as iš asmeninės patirties. Gal kita meile soti, tai ir pinigai svarbiausia. turbūt turi būt pusiausvyra