QUOTE(zmiejus @ 2006 05 23, 09:07)
Isikišiu ir aš į šią moterišką diskusiją.. Žiūriu, labai jau materealistiškai kai kurios iš jūsų žvelgia į gyvenimą - atrodo, jog svarbesnių tikslų šiam pasauly ir negali būti, kaip begalinis algos ir karjeros kilimas...
Tai kažin ar ateis toks laikas, kai jau galėsit pasakyt sau "Gana! - jau pradėsiu labiau kreipti dėmesį į kitus žemiškus dalykus - meilę, šeimą, kitus pomėgius ir t.t"?
Žiūrėkit, kad po to, praėjus 10-20 metų, netektų sau pasakyti - "Ups, ką aš veikiu šioj Žemėj, kam aš reikalingas, kam paliksiu savo patirtį ir tiek daug uždirbtų pinigų" ir pan. Kai tuo tarpu jūsų kaimynai, kad ir mažai uždirbę, džiaugsis savo vaikais, anūkais ir jausis laimingi..
Na gal šiek tiek per daug įsileidau į filosofijas, bet tiesiog reiktų žinot, kad yra ir kitokių nuomonių ir gyvenimo sampratų...

Tai kažin ar ateis toks laikas, kai jau galėsit pasakyt sau "Gana! - jau pradėsiu labiau kreipti dėmesį į kitus žemiškus dalykus - meilę, šeimą, kitus pomėgius ir t.t"?
Žiūrėkit, kad po to, praėjus 10-20 metų, netektų sau pasakyti - "Ups, ką aš veikiu šioj Žemėj, kam aš reikalingas, kam paliksiu savo patirtį ir tiek daug uždirbtų pinigų" ir pan. Kai tuo tarpu jūsų kaimynai, kad ir mažai uždirbę, džiaugsis savo vaikais, anūkais ir jausis laimingi..
Na gal šiek tiek per daug įsileidau į filosofijas, bet tiesiog reiktų žinot, kad yra ir kitokių nuomonių ir gyvenimo sampratų...

ar tau atrodo, kasd daugiau uždirbantiems nereikia meilės, kad jie nesidžiaugia vaikais ir anūkais, kad nėra laimingi? gal atvirkščiai- jei dirba ne dėl pinigų sumos kaip fakto, o dėl geresnio gyvenimo- atostogų ne Lietuvos kaime, ne pigiausio maisto, dėl vaikų būrelių, dėl didesnio komforto? ar blogai, kai gali leisti sau padovanoti vyrui dovanėlę, pavakarieniauti restorane?galų gale susirasti , kas namus patvarkytų, tuo metu būnant su šeima?