QUOTE(lanaa @ 2006 05 23, 17:17)
na mano vyras daug ir juodai dirba... bet jo toks darbas, kad maziau dirbti neiseina... kitu alternatyvu ner... belieka arba dirbt, arba nedirbt... ir vis tiek, nors tikrai kartais abidna, kad darbas suryja didele dali laiko, pasakysiu, kad man geriau vyras darboholikas, negu tinginys... turejau toki viena, kuris tik ant "kojkes" guledavo ir utopinius planus kure " kaip uzdirbti milijona nepajudinos uzpakalio"

o as ji du metus ant savo sprando tempiau, kol nervai neatlaike...

tai va as pasakysiu, kad man geriausias pavyzdys vaikams- yra veiklus, darbstus,gyvenime turintis savo vieta, mylintis savo seima tevas/vyras... o tokie, kurie tik liezuviu moka graziai pamalt, man pagarbos nesukelia
Mano vyras yra beirūpinantis šeima ir labai dirbantis, jis sako jei nesimokinčiau tai po darbo eičiau dar papildomais darbais užsiminėti, o aš jam pasakiau kad aš to nenoriu (na jei mano vyras pagrindiniame darbe uždirbtų minimuma tai butu kita šneka, bet tikrai neuždirba kai jūs sakot daugiau nei 2000), nes man nėra tikslo sėdet ir nematyti vyro, mes esam šeima, tai kam tada kurti šeima, o kai bus vaikai tai ka aš kaip durnele veina sedesiu ir auginsiu vaikus, o vaikai tevo nematys. situacija yra tokia, kad mes savo būstą turim, gerai čia butas, o ne namas apie kurį svajojam, galbūt reikia remonto bet tai nera pagrindinis dalykas pasaulyje, abu turim turim po mašina, kad ir ne po labai naujas, aišku abu i darbbus dedamies pietus, o ne einam i kavine bet sugebam išgyventi iš vienos lagos vyro, kuri nesiekia 2000, o tuo tarpu mano alga taupydami, kuri bus skirta didesniems pirkiams, buto remontui ar net buto keitimui.
Atrodytų kad aš prieš didesnes algas, oi ne aš tik už, norėčiau ir pati ir kad vyras daugiau uždribtų, abu to norim, kadangi abu stengiames tai viskas ok, judam abu ta pačia kryptimi.
QUOTE(Laimė @ 2006 05 23, 17:37)
2000Lt. ne abiejų, o vieno- mano vyro pajamos. Jeigu tokios būtų- užtektų
apetitas atsirastų bevalgant

reikia ir aš saku, kad reikia
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 23, 20:37)
Paskaicius temas net keista pasidaro. nu negi zmones tikrai uzdirba daugiau nei 2000lt??? kai paziuri darbo skelbimus tai 800lt 1000lt, na kartais 1500Lt. Maniskis dirba normalu darba , bet jo darbovietej abejoju ar daug po 2000lt uzdirbanciu. tai ka visi tinginiai??? nesvarbu kad nuo ryto iki vakaro darba dirba???Ir siaip yra darbu, kur zmogeliai nuo ryto iki vakaro aria uz 600lt( ir mielu noru uzdirbtu daugiau), ir po viso to isvadinami tinginiais, nes nakti pamiegot eina, o ne koki naktini darbeli susiranda...
ir dar viena isvada. moterys nori lygiu teisiu, todel nesutinka uzdirbt maziau nei vyras(taigi nori tiek pat arba daugiau), bet nenori , kad vyras uzdirbtu maziau. kazkaip uzdaras ratas gaunasi...
Nu man irgi keista su tom algom, kad visi tiek daug uždirba, bet aš pažįstu tik kelis žmones kurie uždirba daugiau, o nors ir mūsų pajamos mažesnės, jei gyvena prasčiau nei mes, tai aš iš viso nesuprantu kaip jie gyvena, kiti žmonės paprasčiausiai neplanuoja, eina i kavines, nes turi pinigų, o paskui jau galvosim ka nors, pas mus yra tai kad mes pirma viska sugalvojam o paskui jau žinom kelis kartus galim nueiti i kavine ar i koki kluba.
Išvada tokia kaip visada laime ne piniguose o jų kiekyje
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho