ale tu, zmiejau, idomus... ir taip aisku, kad 100% vyru, kaip beje ir moteru, 2000lt alga yra nepasiekia... duobkasiai,kiemsargiai, virejos, bulviu skutejos, valytojos ir pan. bet jei tu normaliai mastai, tai turbut supranti, kad realiai labai mazai sansu, kad koks komercijos direktorius vestu indu ploveja, kuri gauna 450lt (cia tarp kitko)... taip, kaip neisivaizduoju saves salia kokio duobkasio, kuris ne bum bum ir gauna 600lt algele... tai nesuprantu, kodel tu man primygtinai siulai dairytis i ta "zemesniaja klase". internete mazai sansu, kad susirinks valytoju frakcija, pareiksti apie savo gyvenimo ir algos niuansus. taip, kad nereik tiketis, kad visi pasisakantys sitoj temoj linkses kaip "verbliudai", pritardami, jezus, ale kaip gerai yra gauti, koki 1200lt, nes zinok pilna lietuvoj zmoniu, kurie uz 450lt dirba... man asmeniskai, tai nerodiklis
del atseit musu sprendimo apie tavo prota, ambicijas ir etc. (idomu kur as apie tave konkreciai rasiau, skleroze matyt

), tai tu mane gerokai nustebinai, raz-bac man pripaisydamas materializma ir pareiksdamas, kad per 3 kartas su tokiom kaip as lietuviu tauta isnyktu

tai sakyciau rodo, kad esi izvalgaus proto ir strateginio mastymo, nes kaip zinai pries kazka rasydamas ir "pripaisydamas" gerai pagalvoji, sudeliojes visus faktus nu A iki Z...

ar ne taip
Visų pirma gerb. Lanaa šis mano komentaras buvo skirtas ne jums, o gerb. Voverienai, kas ir matosi iš komentare nurodytos citatos
Todėl nereikia šio mano pasisakymo prisitaikyti sau - jis grynai skirtas konkrečiam žmogui.