Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 16, 15:51)
siaip galima butu ir temos pradzioj parasyti kur yra martina ir visos kitos pigios kosmetikos parduotuves ivairiuose miestuose,nes labai erzina,kai ateini paskaityti apie pigia kosmetika,o visi postai isvien " kur yra martina kaune/vilniuj ir tt" doh.gif  doh.gif

Galėsite parašyti - ši temą jau į pabaigą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 vasario 2012 - 13:58
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 16, 13:51)
siaip galima butu ir temos pradzioj parasyti kur yra martina ir visos kitos pigios kosmetikos parduotuves ivairiuose miestuose,nes labai erzina,kai ateini paskaityti apie pigia kosmetika,o visi postai isvien " kur yra martina kaune/vilniuj ir tt" doh.gif  doh.gif

veltui, niekas nesivargina pirmos žinutės skaityt. vis tiek klaus to paties per tą patį
Atsakyti
Droge buvo akcija, 8lt su centais, tai pačiupau. Ir ką, prausiklis labai patiko, nesausina, švelniai valo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 02 16, 19:22)
Droge buvo akcija, 8lt su centais, tai pačiupau. Ir ką, prausiklis labai patiko, nesausina, švelniai valo 4u.gif
user posted image

o man po savaitės naudojimo labai išsausino visa veiduką doh.gif (mano oda mišri) ir raudonavo.. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Aš naudoju šitą, prieš dažant blakstienas tušu. Be jo nemokėčiau jau lygiai pasidažyti smile.gif

user posted image

Atsakyti
Rekomenduokit kokį veido šveitiklį su granulytėm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 02 13, 23:54)
gal galite pasiulyti koki nebrangu krema sausai veido odai? nusipirkau is cistajos linijos krema tai toks visai neveiksmingas, beto ir kvapas prastas. gal turit kokiu pasiulymu? aciu 4u.gif

Pirkai su roziu ekstraktu? smile.gif pabandyk sita mirksiukas.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(buda @ 2012 02 15, 11:35)
ar bandet kuri si sampuna?
jis nera toks jau pats pigiausias(17 Lt berods),bet neseniai pasirodes prekyboje,plius su pipirais-pagal ideja turetu skatinti augima plauku.smile.gif

Vat buvau uzmacius, tik nepamenu ar Droge ar Eurokose... g.gif idomu koks poveikis... nes turejau sita sampuna, tai galiu tik pagirti, nes tikrai plaukai pradejo greiciau augti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 17 vasario 2012 - 13:50
QUOTE(Venice @ 2012 02 17, 09:15)
Aš naudoju šitą, prieš dažant blakstienas tušu. Be jo nemokėčiau jau lygiai pasidažyti smile.gif

user posted image

O jis antakius stipriai fiksuoja?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 16, 15:51)

Sutinku mirksiukas.gif
Dar galiu parasyt kur pigesne galima rast Vilniuje:
Ateities g. 25B, Architektu g. 19 mirksiukas.gif
QUOTE(Nemezidė @ 2012 02 17, 13:49)
Rekomenduokit kokį veido šveitiklį su granulytėm. smile.gif

Man patinka Cistaja linija su abrikosais mirksiukas.gif na ir dar patinka is Avon'o valantis sveitiklis mirksiukas.gif
QUOTE(lauryna @ 2012 02 12, 19:24)
Siandien isbandziau ant sedmenu ir slaunu Evelines liekninamaji geli. lotuliukas.gif O siaubas ..... kaip man pradejo kaisti ir deginti , teko staigiai viska nuplauti. doh.gif  Ar taip turi buti ?

Jis turi degint... turejau sita, pastebejau irgi kad po duso ar vonios dar labiau degina, bet cia todel kad esi svari mirksiukas.gif
QUOTE(radulia @ 2012 02 12, 22:32)
Na pasirodysiu trumpam blush2.gif  blush2.gif

Na bet kokie veido bruozai... plaukai user posted image
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 02 11, 21:09)
Sekantį pirksiu BIO

Turejau, man asmeniskai nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemezidė @ 2012 02 11, 02:00)
Turiu kelis DECO blizgesius, man jie skaniai kvepia, nepastebėjau jokio specifinio kvapo. smile.gif

Na matyt as gal kokio kvapo nepernesu user posted image
QUOTE(Orestes @ 2012 02 11, 12:05)
Abi neatsispyrėm šiam lūpdažiui - goldenrose . Nekeliu nuotraukos, nes labai didelė.
Spalva 98, kainavo 9lt

Kazkaip jau brangiai mokejot g.gif esu macius berods po 7lt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 17 vasario 2012 - 14:00
QUOTE(Malena @ 2012 02 17, 15:50)
O jis antakius stipriai fiksuoja?

ne manęs klausiate, bet atsakysiu - tikrai neblogai fiksuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 12 21, 21:53)

ir  wub.gif (anksčiau naudodavau iš yves rocher melynam buteliuke 125ml daugiau negu puse metu doh.gif, nuplaudavau su prausikliu ) o šitą varau kiekviena diena tai jis man patinka (ačiu Raduliai 4u.gif jos deka atadau kai pakele temą apie miceliarinį vandenuką biggrin.gif )
user posted image

kam jis naudojamas,kur pasiskaityti apie ta vandeni?
nusipirkau eveline makiazo valikli labai akis graužia sad.gif netinka
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 02 17, 13:49)
Vat buvau uzmacius, tik nepamenu ar Droge ar Eurokose...  g.gif idomu koks poveikis... nes turejau sita sampuna, tai galiu tik pagirti, nes tikrai plaukai pradejo greiciau augti  ax.gif
user posted image

Turejau toki sampuna nuo pleiskanu, padejo kol naudojau smile.gif
Atsakyti