Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 15:31)
Laba diena, pagaliau pavyko užsiregistruoti pas genetikę, bet dabar neramina ar nebus per vėlu g.gif Taigi, vizitas vasario 22 d., tuo metu pilvukui bus 13 sav. 6 d. Data pagal mėnesines, nes echo man dar nedarė. Šiandien perskaičiau, kad genetikai nenori daryti kraujo tyrimo paskutinėm dienom, nes jis gali būti netikslus. Tai gali būti, kad nuvažiuosiu ir paaiškės, kad tyrimus daryti netikslinga. Tai gal man nueiti ir pasidaryti echo privačiai, kad žinočiau tikslų nėštumo laiką ? Jei paaiškės, kad nėštumas mažesnis, tai galėsiu ramiai laukti paskirto vizito, o jei paaiškės, kad didesnis, tai gal pavyks persiregistruoti ankstesniam ar vėlesniam laikui g.gif

Nesuk galvos, aš ėjau kai buvo lygiai 15 savaičių, daktarė pasakė, kad nėra kur skubėti, viską mes spėsime mirksiukas.gif , nurimk
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 15:31)
Laba diena, pagaliau pavyko užsiregistruoti pas genetikę, bet dabar neramina ar nebus per vėlu g.gif Taigi, vizitas vasario 22 d., tuo metu pilvukui bus 13 sav. 6 d. Data pagal mėnesines, nes echo man dar nedarė. Šiandien perskaičiau, kad genetikai nenori daryti kraujo tyrimo paskutinėm dienom, nes jis gali būti netikslus. Tai gali būti, kad nuvažiuosiu ir paaiškės, kad tyrimus daryti netikslinga. Tai gal man nueiti ir pasidaryti echo privačiai, kad žinočiau tikslų nėštumo laiką ? Jei paaiškės, kad nėštumas mažesnis, tai galėsiu ramiai laukti paskirto vizito, o jei paaiškės, kad didesnis, tai gal pavyks persiregistruoti ankstesniam ar vėlesniam laikui g.gif

QUOTE(kutuce @ 2012 01 11, 15:38)
Nesuk galvos, aš ėjau kai buvo lygiai 15 savaičių, daktarė pasakė, kad nėra kur skubėti, viską mes spėsime  mirksiukas.gif , nurimk

o man sake registraturoje geriausi tiksliausi rezultatai 12 sav, bet cia ne pati genetike sake, tai nezinau tiksliai, gal patikslins mergaites kurios realiai daresi ir susidure g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 01 11, 15:42)
o man sake registraturoje geriausi tiksliausi rezultatai 12 sav, bet cia ne pati genetike sake, tai nezinau tiksliai, gal patikslins mergaites kurios realiai daresi ir susidure  g.gif

Aš turėjau eiti 13 savaitę, bet daktarė susirgo ir perkėlė vizitą, kai jai skambinau asmeniškai, paskyrė kitą laiką ir pasakė, kad viskas gerai, niekur mes nevėluojam, o vien sprando raukšlė, faktiškai nieko gero nepasako, reikia kitų tyrimų 4u.gif
Sako, kas čia jums teikia tokią klaidingą info, kad tik iki 13,6 sav. darom tyrimus ir echo. Juk galima ir kito etapo tyrimus daryti, jei nespėji į tą pirmąjį etapą.
Be to, jos pačios supranta, kad eilės kilometrinės, jau kovo mėnesį talonų beveik nėra, tai kaip suspėt tiems, kam tikrai to reikia, o tu nespėji papulti.
Ir sakė, visuomet galima skambinti jai ir tartis asmeniškai dėl laiko, o ne į registratūrą, nes iš jų nieko daugiau negausi, apart to, kas priklauso
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2012 01 11, 16:38)
Nesuk galvos, aš ėjau kai buvo lygiai 15 savaičių, daktarė pasakė, kad nėra kur skubėti, viską mes spėsime  mirksiukas.gif , nurimk

Jeigu aš nuvažiuosiu ir man nustatys mažesnį neštumą nei 13 sav ir 6 d., tai dar galės padaryti echo ir priscaI tyrimą, o jei didesnį, tai kažin ar bus tikslinga kažką daryti. Žinau kad tik nuo 14 sav. 3 d. galima darytis priscaII tyrimą. Nesinori bereikalo nuvažiuoti, tai galvoju pasidaryti echo ir tada žiūrėti ką daryti toliau.

QUOTE(.sniege. @ 2012 01 11, 16:42)
o man sake registraturoje geriausi tiksliausi rezultatai 12 sav, bet cia ne pati genetike sake, tai nezinau tiksliai, gal patikslins mergaites kurios realiai daresi ir susidure  g.gif

Man atrodo, kad geriausia ir būtų pasidaryti 12 sav, bet kad nepavyko užsiregistruoti. Visgi yra tikimybė, kad gali atsilaisvinti koks tinkamas laikas.
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 15:54)
Jeigu aš nuvažiuosiu ir man nustatys mažesnį neštumą nei 13 sav ir 6 d., tai dar galės padaryti echo ir priscaI tyrimą, o jei didesnį, tai kažin ar bus tikslinga kažką daryti. Žinau kad tik nuo 14 sav. 3 d. galima darytis priscaII tyrimą. Nesinori bereikalo nuvažiuoti, tai galvoju pasidaryti echo ir tada žiūrėti ką daryti toliau.
Man atrodo, kad geriausia ir būtų pasidaryti 12 sav, bet kad nepavyko užsiregistruoti. Visgi yra tikimybė, kad gali atsilaisvinti koks tinkamas laikas.

Manau tau reikėtų paskambinti gydytojai ir paklausti
Atsakyti
Jei pavyks gauti numerį, tai taip ir padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2012 01 11, 16:38)

Na, mano atveju, raukšlės tyrimas (kurio 15-tą nėštumo savaitę jau tikrai nepasidarysi) buvo vienintelis akivaizdus įrodymas, kad būtini išsamesni tyrimai. Jei būčiau pavėlavusi pasidaryti tą tyrimą, nežinia kaip viskas būtų baigęsi.
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 16:01)
Jei pavyks gauti numerį, tai taip ir padarysiu.

Pas ką užsiregistravai?

QUOTE(La pluie @ 2012 01 11, 16:17)
Na, mano atveju, raukšlės tyrimas (kurio 15-tą nėštumo savaitę jau tikrai nepasidarysi) buvo vienintelis akivaizdus įrodymas, kad būtini išsamesni tyrimai. Jei būčiau pavėlavusi pasidaryti tą tyrimą, nežinia kaip viskas būtų baigęsi.

Bet tai, ką parodė sprando raukšlė, turėtų ir kiti tyrimai parodyti, taip, kad bet kuriuo atveju, jei yra apsigimimas, kraujas parodys, kad kažkas negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2012 01 11, 17:20)
Pas ką užsiregistravai?

Pas Nataliją Krasovskają, Santariškėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 16:24)

neturiu jos nr.
Prašyk garsiai pas mergaites, kažkuri vis tiek turėtų turėti jos mobilūjį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2012 01 11, 17:20)
Bet tai, ką parodė sprando raukšlė, turėtų ir kiti tyrimai parodyti, taip, kad bet kuriuo atveju, jei yra apsigimimas, kraujas parodys, kad kažkas negerai  4u.gif

Man laikas tiesiog buvo prioritetas. Norėjosi viską sužinoti kiek įmanoma greičiau, nes vėliau skaudžius sprendimus (jei jų reikia) priimti darosi vis sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 11, 16:24)

Sveika, tai matyt uzsirasei kovo pabaigai? siaip gali stebeti internete registracija, nes atsiranda laisvu vietu svetaine www.sergu.lt susiradusi Santariskiu kliniku ligonine 4u.gif

Sia gyd. Tau rekomendavo ar uzrase registratura kaip artimiausia laika? 4u.gif
Atsakyti