Labas rytas
ateinu prisiduoti po amniocentezės vakarykštės, rezultatai penktadienį vakare .
Apie procedūrą net nesinori kartotis- daug mergaičių rašė- vaizdas baisesnis nei pats dūris- kadangi ėjau žinodama kas kaip ir kodėl, stengiausi nestresuoti, neįtempinėti pilvo raumenų ir kt. Procedūra praėjo ramiai, leliukas miegojo- aš nežiūrėjau kaip viskas vyko, nes galėčiau nualpti ir nuo paprasto kraujo ėmimo iš piršto

Vyras buvo šokiruotas nuo vaizdo

Na čia kaip kuri mergina juokavo- kad paskui labai globotų ir užjaustų, tai padėjo 100proc. (nors ir taip nesiskundžiu tuo)
Prie reikalo- t.y. pokalbio prieš procedūrą: gydytojas (Gintautas) pradėjo klausinėti kodėl darausi, nes rizika 2 kartus mažesnė nei rekomenduojama. Kai pradėjom kalbėti apie tikslumą tų Prisc'ų- tada pasakė, kad tie tyrimai yra tikimybių teorija- tai va, kai pasakiau kad noriu žinoti tiksliai- kalbos baigėsi.
Dėl diskusijų apie pasidomėjimą ir žinojimą ko eini ir kur eini:
jei gydytoja nerašytų siuntimo, jei pati nebūčiau domėjusis kas ir kaip- tikrai nebūčiau priėjusi prie amniocentezės. Pasakyti, kad reikia domėtis tai reiškia - nieko nepasakyti. O žmogui inžinieriui pateikti medicinos docentui klausimą apie genetiką- tai.... na neturiu ir komentarų. Pritariu ir kažkuriai merginai, kuri sakė kad "pagrybauti" besidomint tikrai galima (tuo pačiu ir nusigrybauti)
QUOTE(meow @ 2012 01 10, 19:06)
suzinojau, kad mano Priscos I abu tyrimai 1:10 000. taigi manau, kad ramiai auginsiu pilva ir nesuksiu galvos del genetiniu ligu. dabar svarbiausia pratempti 15 ir 18sav. pirmakart man jos buvo kritines...

dideliausios sėkmės (su tokiais tyrimų atsakymais ir aš nesukčiau galvos

-palaikysim 2 poras kumštelių kad viskas būtų ok)
QUOTE(Intravert @ 2012 01 10, 20:45)
Gal kas žinot pas ką registruotis kmuk dėl vandenų tyr., ar iš vis galima rinktis? Ryt reikės nuspręsti
Dėl vandenų tyrimo siuntimą ir laiką parašė pati genetikė.O pasikoreguoti laiką tai tikrai galima. Nepamiršti- kad laikas labai ribotas.