Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Padariau tokias išvadas, kad jei jau pradedi daryti genetinius tyrimus, reikia nusiteikti, kad gali tekti eiti iki galo. (Maniau, kad užteks tik pradinių tyrimų). Kitas dalykas, jei kada nors tektų dar būti nestuke.gif , iš karto kreipčiausi į privačias įstaigas, kur viskas vyktų operaytviai ir sutaupytų daugybę bereikalingų emocijų.
[/quote]

Aira, mano nuomone visai neblogi rezultatai, net idomu kodel jus siuncia pas genetikus, bet ..... as is savo patirties galiu pasakyt, kad sekanti karta eisiu tikrai iki galo, manau net Prisca II nedaryciau, o iskart vandenu tyrima.
O del Kauno kliniku gydytoju ir visos tos tvarkos - pritariu doh.gif siuntineja kaip beprociai pirmyn atgal ....
Su sekanciu nestuke.gif tikrai tik privaciai i Vilniu vaziuosiu, ir netaupysiu. O tose privaciose dirba tos pacios Santariskiu genetikes, tik ten viskas daug greiciau ir issamiau vyksta kaip uz pinigelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 15 vasario 2012 - 13:17
QUOTE(AIRA @ 2012 02 15, 14:04)
Na įdomiai čia jis g.gif  Po apsilankymo parašysiu savo įspūdžius.

As pas ji privaciai vilniuje lankiausi,gal pas jus jis kitaip dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 15 vasario 2012 - 13:45
QUOTE(krr @ 2012 02 14, 13:05)
Sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif o raukslyte matavo?

Ačiū 4u.gif Raukšlytę matavo, buvo 1,2.

Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 02 15, 15:37)
Ačiū 4u.gif Raukšlytę matavo, buvo 1,2.

Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif

Tai viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 15, 11:23)
Bonama, sekmes  4u.gif Butinai man parasyk po visko wink.gif
O keturi - kvartetas lotuliukas.gif

cha- cha-cha blush2.gif joooooooo...pasisaipykim ... smartass.gif

vadinasi taip ax.gif prisiduodu Normai ir kitom mergytem biggrin.gif

po pirmo vizito reikalai tokie .. nieko blogo nemate, su nosyte, skrandukais ir visais kitais reikalais viskas tvarkoje bigsmile.gif sprando raukslyte 0.9 yess.gif , gyditoja dar sake paskambins man penktadieni ir pasakys kaip su krauju reikalai ...
Norma, bet jau gyditoja kaip man patiko thumbup.gif likau suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanakarides @ 2012 02 15, 11:25)
Laba diena merginos 4u.gif

Labai norėjau paprašyti, gal kuri galite į AZ genetikės Eglės Butkevičienės tel. nr 4u.gif Būčiau be galo be krašto dėkinga 4u.gif

parasiau i az
superine gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 02 15, 13:18)
Ačiū už nuomonę 4u.gif Man jau ramiau smile.gif , o ir šiaip esu ramus žmogus, neturiu kažkokios blogos nuojautos, bet žinau kad nuojauta irgi būna apgaulinga..
O tai jis nesiunčia kraujo tyrimo daryti, ar echoskopijai? Kas tada tas Prisca II?

Na va, grizau ir as su rezultatais. Nors prastesni nei jusu, bet man pasake, kad formaliai tureciau eiti pas genetika prisca II, bet sake, kad apsispresciau pati, nes rezultatas mano amziui geras. Rezultatai tokie: amzius 1/297, rauksle 1/509, bio 1/734 ir kombinuota 1/1258, Edwards 1/99999. Manau, kad sitoje vietoje ir desiu taska. suprantu, kad visko buna ir su zymiai geresniais rezultais, kaip ir visko buna su zymiai blogesniais. Tiesiog, jau noriu pasidziaugti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2012 02 15, 18:46)
Na va, grizau ir as su rezultatais. Nors prastesni nei jusu, bet man pasake, kad formaliai tureciau eiti pas genetika prisca II, bet sake, kad apsispresciau pati, nes rezultatas mano amziui geras. Rezultatai tokie: amzius 1/297, rauksle 1/509,  bio 1/734 ir kombinuota 1/1258, Edwards 1/99999.  Manau, kad sitoje vietoje ir desiu taska. suprantu, kad visko buna ir su zymiai geresniais rezultais, kaip ir visko buna su zymiai blogesniais. Tiesiog, jau noriu pasidziaugti  nestuke.gif  4u.gif

sveikinu su gerais skaiciukais 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norma, ačiū už nuomonę, aš jau irgi patikėjau kad geri rezultatai smile.gif O kad siunčia pas genetikus manęs nestebina, jie ten vienas pas kitą siuntinėja, kad visi darbo turėtų, žmonių skaičius jiems svarbus..
Norma 4u.gif linkiu kad vandenų tyrimo jums neprirektų.

QUOTE(June24 @ 2012 02 15, 17:46)
Na va, grizau ir as su rezultatais. Nors prastesni nei jusu, bet man pasake, kad formaliai tureciau eiti pas genetika prisca II, bet sake, kad apsispresciau pati, nes rezultatas mano amziui geras. Rezultatai tokie: amzius 1/297, rauksle 1/509,  bio 1/734 ir kombinuota 1/1258, Edwards 1/99999.  Manau, kad sitoje vietoje ir desiu taska. suprantu, kad visko buna ir su zymiai geresniais rezultais, kaip ir visko buna su zymiai blogesniais. Tiesiog, jau noriu pasidziaugti  nestuke.gif  4u.gif

Tai džiaugiamės kartu tuomet wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 15 vasario 2012 - 23:04
QUOTE(Bonama @ 2012 02 15, 18:28)
cha- cha-cha  blush2.gif joooooooo...pasisaipykim ... smartass.gif
vadinasi taip  ax.gif  prisiduodu  Normai   ir kitom mergytem  biggrin.gif

po pirmo vizito reikalai tokie .. nieko blogo nemate, su nosyte, skrandukais ir visais kitais reikalais viskas tvarkoje  bigsmile.gif  sprando raukslyte 0.9  yess.gif , gyditoja dar sake paskambins man penktadieni ir pasakys kaip su krauju reikalai ...
Norma, bet jau gyditoja kaip man patiko  thumbup.gif  likau suzaveta  thumbup.gif

Bonama, nu dziaigiuos, kad viskas praejo puikiai, ir patiko gydytoja drinks_cheers.gif
Sakau, man tai ji labai padejo, kai mums buvo sunku, ir neiaisku unsure.gif
Su sekanciu nestuke.gif tikrai nesuksiu galvos, ir nemedziosiu laiku pas Kauno kliniku gydytojus, geriau susimokesiu pinigelius ir turesiu tikrai kompetetinga konsultacija, pas Vilniaus genetike mirksiukas.gif

Bonama, butinai parasyk kai zinosi kraujo atsakymus, laukiu, ir linkiu tik paciu geriausiu rezultatu, kad jie butu toookie puikus, kad galetum sau nesibervindama megautis lelium savo 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif katik suzinojau kraujo atsakyma... Dauno 1:6289, Edvardso ir tas kitas ( pamirsau kaip vadinasi) 1:10000 bigsmile.gif bigsmile.gif
Nu net lengviau ax.gif gyditoja sake , kad dar pas ja atvaziuociau kokia 19-20 savaite..dar karta paziures echoskopu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba merginos..snd nustate nervinio vamzdelio defekta 1 prie75..verkiu,gyvent nesinori..gal kam panasiai buvo??gal vandenu tyrimas issamiau pasakytu??
Atsakyti