Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(gintare777 @ 2012 02 17, 17:32)
laba merginos..snd nustate nervinio vamzdelio defekta 1 prie75..verkiu,gyvent nesinori..gal kam panasiai buvo??gal vandenu tyrimas issamiau pasakytu??

Tai vandenu tyrima neabejotinai reik darytis!! Tik jis patvirtins arba atmes itariama liga 4u.gif Juk turejo jums pasiulyti pagal mane unsure.gif

Nusiramint nesiulau, nes tai neimanoma, tiesiog kuo skubiau atlikt vandenu tyrima, kad suzinoti kas ir kaip, o ne tik TIKIMYBE 4u.gif

Linkiu, kad vis tik viskas baigtusi kuo puikiausiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
perskaičiau temą, nes man dabar aktuali - kovo 8 d esu užsiregistravusi pas gyd. Butkevičienę - kiek girdėjau labai maloni gydytoja 4u.gif
Tuomet bus 12 sav ir tai mano pirmas nėštumas, todėl ir labai bijau ir labai laukiu..
Kovą man sueis 31 m, bet pas genetikus vyksiu savo noru - sėkmės visoms ir tikėkimės kad ir mūsų rezultatai bus geri nestuke.gif
Seksiu temą ir būtinai parašysiu kaip mums sekėsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare777 @ 2012 02 17, 19:32)
laba merginos..snd nustate nervinio vamzdelio defekta 1 prie75..verkiu,gyvent nesinori..gal kam panasiai buvo??gal vandenu tyrimas issamiau pasakytu??

Laba , isivaizduoju kaip jautiesi 4u.gif Mums buvo Dauno sindromo rizika 1is 59 , o dar ir echoskopija darant visokiu negerumu mate , tad daremes vaisiaus vandenu tyrimus ka ir jums butinai siulau . Laikykites , didele tikimybe , kad dar viskas bus gerai. 4u.gif Va mes siandien jau turim grazia, sveika mergaite , o laukdami jos tiek prisinervavom , nestumo metu buvo tokiu gydytoju , kurie patare net atsisveikint su leliuku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 18 vasario 2012 - 14:30
QUOTE(Bonama @ 2012 02 17, 16:41)
sveikos  4u.gif  katik suzinojau kraujo atsakyma...  Dauno 1:6289, Edvardso ir tas kitas ( pamirsau kaip vadinasi) 1:10000  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nu net lengviau  ax.gif  gyditoja sake , kad dar pas ja atvaziuociau kokia 19-20 savaite..dar karta paziures echoskopu  mirksiukas.gif

Sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Šiandien nuo 8 val. ryto bandau prisiskambint į Kauno klinikas genetiniams tyrimams, abu registratūros telefonai garantuotai nukelti, nes vis rodo užėmimą doh.gif kaip manote, yra šansų gauti talonėlį ~ kovo 6d.? Tada mums bus 12 savačių. O gal aš kur nors ne ten skambinu? blink.gif Nors vienu iš tų numerių skambinausi prieš kelias savaites, sakė, kad kovo mėnesiui registruos nuo vasario 20 d. tik. Tai šiandien ši diena ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 20, 13:09)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Šiandien nuo 8 val. ryto bandau prisiskambint į Kauno klinikas genetiniams tyrimams, abu registratūros telefonai garantuotai nukelti, nes vis rodo užėmimą  doh.gif kaip manote, yra šansų gauti talonėlį ~ kovo 6d.? Tada mums bus 12 savačių. O gal aš kur nors ne ten skambinu?  blink.gif  Nors vienu iš tų numerių skambinausi prieš kelias savaites, sakė, kad kovo mėnesiui registruos nuo vasario 20 d. tik. Tai šiandien ši diena ir yra.

matyt reikia apsisarvuoti kantrybe, nes gal daug kas skambina... 4u.gif o geriausia tai per sergu.lt ziureti, jei tiesiai pas genetika norit eiti 4u.gif
Atsakyti
Nelabai aš supratau, per ta sergu.lt, kur man tiksliai reikia pirma žiūrėtis - ar pas akušerį-ginekologą, ar pas genetiką. mano ginekologė man sakė registruojantis sakyti taip: akušerio ginekologo konsultacijai ir ultragarsiniam tyrimui (genetinė konsultacija) g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare777 @ 2012 02 17, 19:32)

man bendras biocheminis 1:50 buvo, ir nei verkiu, nei depresuoju. gal per grieztai pasakysiu - bet kol nieko tiksliai nezinai - jokiu nepresiju. negali sau but silpna ir paluzt. ka gydytoja sako? ka rekomenduoja. nereikia prisigalvoti nesamoniu, kol zinai tik tikimybe. 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau pavyko prisiskambinti i Kauno klinikas. Uzregistravo tyrimui kovo 9 d., kaip ir prasiau (bus 12 sav. ir 3 d.) thumbup.gif Pakliusiu pas kazkokia Norkiene - gal kuri ka nors apie ja girdejo? 4u.gif Kai registraturos darbuotojos paklausiau, kaip ten viskas vyks, apsimete neisgirdusi, susake data, pavarde ir pasakiusi ,,prasau'' padejo rageli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 20, 14:07)
Na va, pagaliau pavyko prisiskambinti i Kauno klinikas. Uzregistravo tyrimui kovo 9 d., kaip ir prasiau (bus 12 sav. ir 3 d.) thumbup.gif  Pakliusiu pas kazkokia Norkiene - gal kuri ka nors apie ja girdejo?  4u.gif Kai registraturos darbuotojos paklausiau, kaip ten viskas vyks, apsimete neisgirdusi, susake data, pavarde ir pasakiusi ,,prasau'' padejo rageli  blink.gif

Matyt,nezinojo,ka atsakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 02 20, 16:07)
Matyt,nezinojo,ka atsakyti biggrin.gif

arba tingejo aiskinti biggrin.gif jauciu visos, kurios skambina registruotis, klausia to pacio ir jau joms nusibodo biggrin.gif bet ir Santariskese registraturoj sedi ne ka geresne-prie manes pakele rageli, tai jau taip nemaloniai su kazkuo bendravo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 02 20, 15:14)
arba tingejo aiskinti  biggrin.gif jauciu visos, kurios skambina registruotis, klausia to pacio ir jau joms nusibodo  biggrin.gif bet ir Santariskese registraturoj sedi ne ka geresne-prie manes pakele rageli, tai jau taip nemaloniai su kazkuo bendravo...  doh.gif

Tikrai,visos jos ten labai svarbios ir susireiksminusios sedi biggrin.gif
Atsakyti