QUOTE(Fei @ 2012 02 21, 20:06)
AIRA, aha, SM skaičiausi atsiliepimus apie ją dar prieš klausdama čia, bet galvojau gal geresnių kokių išgirsiu šioj temoj... Nes ten nelabai kokie atsiliepimai. O sakykit, kaip viskas vyko pirmo apsilankymo metu? Iškart pas ją atėjot, pažiūrėjo echoskopu ir paleido, ar dar kitur ėjot kraujo imt? O kitą kartą turėjot atvažiuot, kad rezultatus paaiškintų?

Turbūt aš čia naiviai tikiuosi vienu apsilankymu viską pasidaryt ir jau žinot rezultatus?
Norkienė tai tokia savotiška, bet echoskopuotoja laikoma gera, ypač širdies kraujotakos srity. Kai nuėjau, tai ilgai žiūrėjo, rezidentėms rodė, susiraukus visa. Aš aišku paklausiau, ko susiraukus, ar ką negero mato. Tai kaip užsivedė, kad tiems pacientams viskas negerai, ilgai įdėmiai žiūri ir va vis tiek prisikabino prie jos, matot

bet man dzin buvo tie jos bambėjimai, pasakiau, kad jei žiūri, tai tegu ir žiūri, bet man neramu į jų susirūpinusius veidus žiūrėt, nes ne pramogai atėjau

sušvelnino toną paskui

bet prieš gimdymą man ji ten dar įžiūrėjo bėdų, kurių nebuvo ir kas labai stipriai kraujo man pagadino
QUOTE(inezzza @ 2012 02 22, 09:23)
Šįkart aš specialiai sekiau, kad patekti pas Simanavičiūtę genetinei echo...labai liuks gydytoja ir labai supratinga...man ji padėjo viską užbaigt, kai vasarą mūsų tyrimai buvo blogų blogiausi, kai tuo tarpu Norkienė sugebėjo tik palikti sesutei tyrimų atsakymus ir siuntimą pas genetiką....nors aišku jau buvo viskas ir be genetiko
Penktadienį turiu eit atsiimt PRISCA I atsakymų....siaubingai bijau
Sėkmės Jums

atsimenu Jūsų atvejį. Bet pas Simanavičiūtę tikrai gerose rankose būsit
QUOTE(baltojifeja @ 2012 02 22, 16:47)
pikciausia, kad ejau i vaisingumo klinika privaciai, tikedamasi gero aptarnavimo ir isamiu tyrimu - deja sumokejau daug, o gavau daug bemiegiu naktu. siandien ligonineje ginekologe echoskopuotoja susikviete kelis gydytojus, kad patvirtintu jos nuomone. 40 min matavo skaicavo visus svarbiausius parametrus ir nei vienas nepastebejo sutrikimu. uztikrinimui vistiek darysiuos prisca II, nes echoskopas ne visagalis, taciau truputi ramiau.
užuojauta dėl tokių išgyvenimų ir sėkmės tyrimuose, kad viskas ok būtų