Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(inezzza @ 2012 02 22, 10:23)
Šįkart aš specialiai sekiau, kad patekti pas Simanavičiūtę genetinei echo...labai liuks gydytoja ir labai supratinga...man ji padėjo viską užbaigt, kai vasarą mūsų tyrimai buvo blogų blogiausi, kai tuo tarpu Norkienė sugebėjo tik palikti sesutei tyrimų atsakymus ir siuntimą pas genetiką....nors aišku jau buvo viskas ir be genetiko  verysad.gif
Penktadienį turiu eit atsiimt PRISCA I atsakymų....siaubingai bijau  verysad.gif

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 21, 20:06)
AIRA, aha, SM skaičiausi atsiliepimus apie ją dar prieš klausdama čia, bet galvojau gal geresnių kokių išgirsiu šioj temoj... Nes ten nelabai kokie atsiliepimai. O sakykit, kaip viskas vyko pirmo apsilankymo metu? Iškart pas ją atėjot, pažiūrėjo echoskopu ir paleido, ar dar kitur ėjot kraujo imt? O kitą kartą turėjot atvažiuot, kad rezultatus paaiškintų?  g.gif Turbūt aš čia naiviai tikiuosi vienu apsilankymu viską pasidaryt ir jau žinot rezultatus?  cool.gif

Norkienė tai tokia savotiška, bet echoskopuotoja laikoma gera, ypač širdies kraujotakos srity. Kai nuėjau, tai ilgai žiūrėjo, rezidentėms rodė, susiraukus visa. Aš aišku paklausiau, ko susiraukus, ar ką negero mato. Tai kaip užsivedė, kad tiems pacientams viskas negerai, ilgai įdėmiai žiūri ir va vis tiek prisikabino prie jos, matot doh.gif bet man dzin buvo tie jos bambėjimai, pasakiau, kad jei žiūri, tai tegu ir žiūri, bet man neramu į jų susirūpinusius veidus žiūrėt, nes ne pramogai atėjau smile.gif sušvelnino toną paskui smile.gif
bet prieš gimdymą man ji ten dar įžiūrėjo bėdų, kurių nebuvo ir kas labai stipriai kraujo man pagadino unsure.gif

QUOTE(inezzza @ 2012 02 22, 09:23)
Šįkart aš specialiai sekiau, kad patekti pas Simanavičiūtę genetinei echo...labai liuks gydytoja ir labai supratinga...man ji padėjo viską užbaigt, kai vasarą mūsų tyrimai buvo blogų blogiausi, kai tuo tarpu Norkienė sugebėjo tik palikti sesutei tyrimų atsakymus ir siuntimą pas genetiką....nors aišku jau buvo viskas ir be genetiko  verysad.gif
Penktadienį turiu eit atsiimt PRISCA I atsakymų....siaubingai bijau  verysad.gif

Sėkmės Jums 4u.gif atsimenu Jūsų atvejį. Bet pas Simanavičiūtę tikrai gerose rankose būsit 4u.gif

QUOTE(baltojifeja @ 2012 02 22, 16:47)
pikciausia, kad ejau i vaisingumo klinika privaciai, tikedamasi gero aptarnavimo ir isamiu tyrimu - deja sumokejau daug, o gavau daug bemiegiu naktu. siandien ligonineje ginekologe echoskopuotoja susikviete kelis gydytojus, kad patvirtintu jos nuomone. 40 min matavo skaicavo visus svarbiausius parametrus ir nei vienas nepastebejo sutrikimu. uztikrinimui vistiek darysiuos prisca II, nes echoskopas ne visagalis, taciau truputi ramiau.

užuojauta dėl tokių išgyvenimų ir sėkmės tyrimuose, kad viskas ok būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 02 22, 10:23)

inezzza, o nemastai apie vaisiaus vandenu tyrima? Pasitikesi Prisca atsakymais? As itariu sekanti karta iskart po Prisca I prasysiu vaisiaus vandenu tyrimo sad.gif
As pas Simanaviciute pirma karta buvau, siaip maloni gyd buvo, bet atsakymus blogus irgi tik padave ir liepe keliaut pas genetika, is viskas .... nieko nepadejo, nei greiciau papult pas genetika, nei ka. Uztat tada ir vaziavau i Vilniu iskart privaciai.
Atsakyti
QUOTE(sodine @ 2012 02 23, 12:08)
Norkienė tai tokia savotiška, bet echoskopuotoja laikoma gera, ypač širdies kraujotakos srity. Kai nuėjau, tai  ilgai žiūrėjo, rezidentėms rodė, susiraukus visa. Aš aišku paklausiau, ko susiraukus, ar ką negero mato. Tai kaip užsivedė, kad tiems pacientams viskas negerai, ilgai įdėmiai žiūri ir va vis tiek prisikabino prie jos, matot  doh.gif  bet man dzin buvo tie jos bambėjimai, pasakiau, kad jei žiūri, tai tegu ir žiūri, bet man neramu į jų susirūpinusius veidus žiūrėt, nes ne pramogai atėjau smile.gif sušvelnino toną paskui  smile.gif
bet prieš gimdymą man ji ten dar įžiūrėjo bėdų, kurių nebuvo ir kas labai stipriai kraujo man pagadino  unsure.gif

Tai kai pas ją atkeliavot, pirma žiūrėjo echoskopu, o tada? blush2.gif man visiškai neaišku, kas manęs tose Klinikose laukia...
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 02 21, 21:36)
pirmiausia apziures echo ir nusius priduoti krauja PRISCA'i...po 2 savaiciu bus atsakymai PRISCA, todel turesi atvukti ju atsiimti ir kartu gausi siuntima pas genetika...

QUOTE(Fei @ 2012 02 23, 16:25)
Tai kai pas ją atkeliavot, pirma žiūrėjo echoskopu, o tada?  blush2.gif man visiškai neaišku, kas manęs tose Klinikose laukia...

Atsakyti
June24, as nesuprantu genetiko vaidmens: kiek supratau, kai kurie darantys echoskopą ir yra genetikai, o kai kurie tik paprasti ginekologai, ir tik tada siunčia pas genetikus. Ar klystu? Tai genetikas yra tik tam, kad ivertintu kraujo tyrimo rezultatus? Jus man atleiskit, bet as pirmo leliuko laukiuos ir gyvenime nesu nieko girdejus apie genetinius tyrimus, tai bandau bent kazka suprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 23, 15:25)
Tai kai pas ją atkeliavot, pirma žiūrėjo echoskopu, o tada?  blush2.gif man visiškai neaišku, kas manęs tose Klinikose laukia...

pirma registravaus pas genetika. Ten nuejus nusiunte darytis kraujo tyrimo ir pasidaryt echoskopija. Su atsakymais is echoskopijos grizau atgal, tada paskyre kada ateit atsakymu.

Berods taip g.gif taip neseniai atrodo buvo, o nepamenu tiksliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2012 02 23, 16:58)
June24, as nesuprantu genetiko vaidmens: kiek supratau, kai kurie darantys echoskopą ir yra genetikai, o kai kurie tik paprasti ginekologai, ir tik tada siunčia pas genetikus. Ar klystu? Tai genetikas yra tik tam, kad ivertintu kraujo tyrimo rezultatus? Jus man atleiskit, bet as pirmo leliuko laukiuos ir gyvenime nesu nieko girdejus apie genetinius tyrimus, tai bandau bent kazka suprast  blush2.gif

realiai taip, kmuke genetiko vaidmuo toks idomus smile.gif jis tik visur siuntineja ir komentuoja atsakymus biggrin.gif bet realiai as Serapinu likau patenkinta, labai žmogiškai išklausė, patarė, kartu ieškojom kada ir kaip ką geriau daryt, prieme be eiles ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 23, 18:58)
June24, as nesuprantu genetiko vaidmens: kiek supratau, kai kurie darantys echoskopą ir yra genetikai, o kai kurie tik paprasti ginekologai, ir tik tada siunčia pas genetikus. Ar klystu? Tai genetikas yra tik tam, kad ivertintu kraujo tyrimo rezultatus? Jus man atleiskit, bet as pirmo leliuko laukiuos ir gyvenime nesu nieko girdejus apie genetinius tyrimus, tai bandau bent kazka suprast  blush2.gif

Santariskese genetikas viska atlieka-ir echo paziuri,ir krauja nusiuncia priduoti ir rezultatus pakomentuoja. Klinikose kiek teko skaityti,tai echo atlieka gines, tada pasiuncia priduoti krauja ir jei kazkas negerai,tada israso siuntima pas genetika. jei viskas gerai,tai iki genetiko net neprieisi.
Atsakyti
Na va, dabar jau viskas aišku, ačiū jums, mergaitės 4u.gif Belieka sulaukt vizito.
O visoms kitoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 02 23, 17:58)

4u.gif
KMUK genetikai nedaro echo. Echo daro ginekologai, jie uzpildo tam tikra forma su echo duomenimis ir siuncia su ja kraujo tyrimui (ta pacia diena kaip ir echo). O po dvieju savaiciu ateini rezultato pas ta pati ginekologa. Jis to rezultato niekaip nekomentuoja, nes tai jau genetiko reikalas. Va cia ir kvailiausia - stovi su tuo rezultatu ir nezinai ka daryt toliau doh.gif Na, man net ne pati ginekologe, o jos sesute pasake - rezultatas geras, tai kaip norit galit eit pas genetika, galit neit g.gif Pabandziau uzsiregistruoti pas genetika, tai eiles menesiui i prieki doh.gif Todel, manau, gudriausia butu uzsiregistravus echo, paskaiciuot 2/3 svaites i prieki ir iskart registruotis pas genetika, o jei nereiks panaikinsite rezervacija ir viskas.
Bet siaip tai Kauno genetiku vaidmuo tuose tyrimose labai jau abejotinas - pakomentuoja gauta poperiuka ir tiek. Todel pritariu cia jau daug sykiu issakytai nuomonei, kad jei tikrai neramu ar priklausote padidintos rizikos grupei iskart vaziuokite i Vilniu.
As gavusi PRISCAI rezultatus, kaip ir aprimau, bet per echo buvo nerade nosytes, tai vien del to nutariau dar nuvaziuoti i Vilniu. Ir stai ten pamaciau kaip turi dirbti genetikas. Didziausi komplimentai gydytojai Krasovskajai. Vilniuje genetikai isziuri viska per echo, net tarpukus tarp kojyciu pirstuku (didesnis tarpas gali buti Dauno pozymiu). Is ju jau iseini su kazkokiu zinojimu, rezultatu, o Kaune po paprasto pasikalbejimo, tai nezinau ka galvociau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2012 02 23, 18:45)
4u.gif
Didziausi komplimentai gydytojai Krasovskajai. Vilniuje genetikai isziuri viska per echo, net tarpukus tarp kojyciu pirstuku (didesnis tarpas gali buti Dauno pozymiu). Is ju jau iseini su kazkokiu zinojimu, rezultatu, o Kaune po paprasto pasikalbejimo, tai nezinau ka galvociau. schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, ir vel liudnos zinios pas mane verysad.gif
gavau PRISCA, tai dauno sindromui rizika 1: 32 000, edvardso 1:2000, kombinuota 1:31 000, bet, pasak gydytojos, Simanaviciutes, PAPPA ir HCG rodikliai zemoki...aisku, ji guode, kad gal cia viskas gerai, bet jos balse nerimo buvo verysad.gif
negi vel mums nepasiseks verysad.gif
Atsakyti