Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(inezzza @ 2012 02 24, 15:54)
Merginos, ir vel liudnos zinios pas mane  verysad.gif
gavau PRISCA, tai dauno sindromui rizika 1: 32 000, edvardso 1:2000, kombinuota 1:31 000, bet, pasak gydytojos, Simanaviciutes, PAPPA ir HCG rodikliai zemoki...aisku, ji guode, kad gal cia viskas gerai, bet jos balse nerimo buvo  verysad.gif
negi vel mums nepasiseks  verysad.gif

Sveikute, sie rezultatai nieko neparodo, butinai darykis vandenu tyrima. Labai tikiuosi, kad tau pasiseks ir viskas gerai, nes ir taip daug iskentejai. sekmes 4u.gif
Atsakyti
gavau PRISCA, tai dauno sindromui rizika 1: 32 000, edvardso 1:2000, kombinuota 1:31 000, bet, pasak gydytojos, Simanaviciutes, PAPPA ir HCG rodikliai zemoki...aisku, ji guode, kad gal cia viskas gerai, bet jos balse nerimo buvo  verysad.gif

o tai nenori darytis vaisiaus vandenu tyrimo? g.gif
Man ta Prisca, tai isvis cia kazokius preliminarius dalykus rodo, nieko konkretaus ... o ypac tavo, mano atveju, kai jau buvo nelaime, manau tau turetu iskart siulyt vaisiaus vandenu tyrima.
Kiek savaiciu jau jums?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 24, 17:04)
o tai nenori darytis vaisiaus vandenu tyrimo?  g.gif
Man ta Prisca, tai isvis cia kazokius preliminarius dalykus rodo, nieko konkretaus ... o ypac tavo, mano atveju, kai jau buvo nelaime, manau tau turetu iskart siulyt vaisiaus vandenu tyrima.
Kiek savaiciu jau jums?

siai dienai mums 15 sav.
kovo 9 turiu pas genetika, kuris paskirtas vandenu tyrima...
mano suneramino, kad, pasak gydytojos, tie rodikliai zemoki, ir tik belieka tiketis, kad viskas bus gerai....
Primink, o tau PRISCA buvo bloga? g.gif
Atsakyti

Viskas bus gerai :4u:Kai mano sie rodikliai gerokai per zemi buvo,tai ir prisca rezultatai prasti buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 24 vasario 2012 - 16:22
QUOTE(inezzza @ 2012 02 24, 14:54)

inezzza, tai čia žemi rezultatai skaitosi? unsure.gif Aš turbūt čia kažko nesuprantu.. kas tie pappa rodikliai?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 02 24, 17:20)
Viskas bus gerai :4u:Kai mano sie rodikliai gerokai per zemi buvo,tai ir prisca rezultatai prasti buvo g.gif

o tai pagal jus mano prisca nera blogi? dar kazkokia maciau rizika 1:1000 g.gif
Atsakyti
Kaip keista g.gif Nes siaip sakyciau, kad puikus PRISCAI rezultatai, na gal edvardsas kiek didesnis, bet vis tiek g.gif Ir kaip gali buti kazkokie rodikliai zemi, o skaiciai to neatspindetu ar gi tie rodikliai nera sudedamoji skaiciavimu dalis.
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2012 02 24, 18:05)
o tai pagal jus mano prisca nera blogi? dar kazkokia maciau rizika 1:1000  g.gif

Pagal mano suvokima, tai jie tikrai geri 4u.gif . Mano kombinuota buvo zyyyymiai mazesne, ka jau kalbet apie amziaus 1:297 ir nei atsiimant rezultatus, nei genetike nekomentavo, kad tai blogas rezultatas, atvirksciai.
Ar nebus gydytoja is didelio noro padeti tik bereikalingai jums nerima sukelusi, jei jau butu tokie svarbus tie rodikliai, tai niekas neskaiciuotu tu PRISCAI riziku, o vadovautusi tiesiog tais rodikliais.
Atsakyti
Inezzza, rizikos labai mažai terodo šita prisca , juk ir vandenų tyrimui siunčiama, kai kombinuota rizika 1:250 ir didesnė, o pas tave ji tūkstantinė bigsmile.gif bet vėlgi, žinant situaciją, tik vandenys parodys 100 proc tiesą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 24 vasario 2012 - 18:11
QUOTE(inezzza @ 2012 02 24, 17:15)
siai dienai mums 15 sav.
kovo 9 turiu pas genetika, kuris paskirtas vandenu tyrima...
mano suneramino, kad, pasak gydytojos, tie rodikliai zemoki, ir tik belieka tiketis, kad viskas bus gerai....
Primink, o tau PRISCA buvo bloga?  g.gif

Mano ir Prisca buvo bloga ir kazkokie hormonai zemi buvo ...
Nu, manau darykis vandenu tyrima, tik tada busi rami.
O siaip siunciu tau 4u.gif , kad pagaliau ir i tavo kiema ateitu svente drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal galit pasakyti, ar Kauno klinikose didelės eilės norint pasidaryti PRISCA tyrimą?pas kokį gydytoją geriau eiti?ar geriau rinktis kokią privačią kliniką?

Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2012 02 25, 19:15)
Labas vakaras,
gal galit pasakyti, ar Kauno klinikose didelės eilės norint pasidaryti PRISCA tyrimą?pas kokį gydytoją geriau eiti?ar geriau rinktis kokią privačią kliniką?

Dėkoju už atsakymus 4u.gif

Jei negaila pinigeliu ir gali nuvaziuot i Vilniu. As tik uz privatu vizita !!! drinks_cheers.gif
Pati paejau Kauno klinikose, ir veliau teko vaziuot privaciai, tai net nera ka lyginti. Kokia konsultacija vyksta privaciai, ir klinikose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2012 02 25, 18:15)
Labas vakaras,

liepux, as skambinausi vasario 20 d., tai laisvai gavau taloneli kovo 9 d. - penktadieniui, kaip ir prasiau. Manau butu buve vietu ir anksciau. Tik kol prisiskambinau praejo gal pusdienis doh.gif Pati nesu buvus niekur, tai daugiau padet ir negaliu 4u.gif
Atsakyti