Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Su atėjusiais drakono metais visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

merginos, gal kuri lankėtės KMUk pas Simanavičiūtę ir turit jos kontaktus? ax.gif beje, kažin kaip ji reaguoja jei jai pasiskambini ir bandai asmeniškai tartis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2012 01 02, 10:52)

Merginos kurių rizikos 1:219, 1:240 - ar čia grynai kraujo rizika, ar amžiaus ar kombinuota ????

Mano buvo - bendra 1:250, kartu su kaklo raukšle, o va biocheminė DS daugiau nei 1:50 unsure.gif Tik va tiksliai nebesužinojome ar tai būtų pasitvirtinę g.gif
Atsakyti
ačiū merginos už atsakymą.

Pas mane amžiaus - 1:240 , man 36 m.
O kombinuota 1:2769, gydytoja paaiškino, kad būten ta statistinė amžiaus rizika labai sumažino kombinuotąją. Bet vistiek kažkaip nusiteikusi vandenų tyrimui. Taip norisi ramiai paskui laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugarlee: 02 sausio 2012 - 11:54
QUOTE(Sugarlee @ 2012 01 02, 12:53)

Pas mane amžiaus - 1:240 , man 36 m.
O kombinuota 1:2769

man atrodo ramiai nešiokit ir džiaukitės pilveliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 01 02, 14:32)
man atrodo ramiai nešiokit ir džiaukitės pilveliu  wub.gif

ačiū 4u.gif
Taip ir elgiuosi, ir kažkaip pas genetikus einu ramiai. Tačiau taip norisi savo pagranduką matyti laimingą ir pačiai būti tokiai.
Atsakyti
Sveikos. Rytoj as skambinsiuos PRISCA II atsakymams.. Cia pasiskaiciau, kad kitos rasete, jog paskambinus pasako jog jau zino lyti, tai cia po butent siu tyrimu galima sito tiketis, ar po vandenu tyrimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2012 01 02, 14:49)
Sveikos. Rytoj as skambinsiuos PRISCA II atsakymams.. Cia pasiskaiciau, kad kitos rasete, jog paskambinus pasako jog jau zino lyti, tai cia po butent siu tyrimu galima sito tiketis, ar po vandenu tyrimo?  g.gif

Po vandenu 4u.gif

Mielos Mamytes, visoms linkiu visokeriopos sekmes ir tvirtybes 4u.gif
Perskaiciau visas temas, tyliai uz visas sirgau ir su visomis liudejau console.gif
Atsakyti
Na penktadienį ir aš keliausiu atsakymo dėl Prisca II , matysim ką ten paporins.

Merginos kurių rizikos 1:219, 1:240 - ar čia grynai kraujo rizika, ar amžiaus ar kombinuota ????
[/quote]

Linkiu gerų rezultatų 4u.gif
as ta, kuri 1:219. man 36 metai. kraujas buvo 1:50, bet kadangi 13 sav echo buvo lb geras (raukšlė norma, nosie kaulas ir visa kita...), tai jis pakele rizika iki 1:219.
po to jau sekė Vandens tyrimas. O tada jau...arba gerai, arba ne.

Atsakyti
tos, kurios buvote Santariskese, kur pirmiausia reikia eiti-i registratura ar tiesiai prie kabineto?
ko mazdaug klausineja, kad viska ramiai apgalvociau, issiaiskinciau apie gimine... jei vyras eitu kartu, ji pakviestu tik i echo, ar abu kartu turetume pasakoti apie gimines? jau siek tiek pradedu jaudintis...
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 30, 17:22)
Alinkus, laikykites, ir tikekites, kad viskas bus ok  drinks_cheers.gif
Mes cia visos ta praejom, as ir kankinausi visas tris savaites, bet ka darysi ... dar ir dabar kankinuos, nors praejo jau menesis  unsure.gif

Aciu, uz gerus zodzius 4u.gif
QUOTE(sofi 05 @ 2012 01 01, 15:34)
Sveikos mergaites 4u.gif

Perskaiciau visa praejuse tema, plojau ir dziaugiausi uz tas kurioms rezultatai geri ir asara braukiau kai kam nepasiseke.

Dziaugiuosi kartu su Jumis smile.gif
Man ketvirtadieni pas genetika, labai tikiuosi sulaukti geru ziniu.
Mamytes, gal kuri zino, ar galima prasyti vaisiaus vandenu tyrimo? Nes mano atsakyme parasyta, kad jis nerekomenduojamas...
("Apskaiciuota Trisomijos 21 rizika yra zemiau ribos lygios trisomijos metu pacientei (1/250). Amniocenteze nerekomenduojama.[COLOR=red]
Maza Trisomijos 18 rizika".)
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 01 02, 19:50)
tos, kurios buvote Santariskese, kur pirmiausia reikia eiti-i registratura ar tiesiai prie kabineto?
ko mazdaug klausineja, kad viska ramiai apgalvociau, issiaiskinciau apie gimine... jei vyras eitu kartu, ji pakviestu tik i echo, ar abu kartu turetume pasakoti apie gimines? jau siek tiek pradedu jaudintis...

pirma ejau i registratura. ten duoda kortele ir kruva barkodu su tavo pavarde. Tada prie kabineto - kortele padaviau sesutei.
i vidu ejau kartu su vyru Jis ir echo dalyvavo, ir apie gimine pasakojo. genetikei vardinau savo ir vyro brolius -seseris ir ju vaikus (sveiki-nesveiki). to užteko smile.gif
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2012 01 02, 15:13)
Po vandenu  4u.gif

Mielos Mamytes, visoms linkiu visokeriopos sekmes ir tvirtybes  4u.gif
Perskaiciau visas temas, tyliai uz visas sirgau ir su visomis liudejau  console.gif

Aciu uz ats smile.gif
Ir as linkiu visoms stiprybes, kantrybes.. Ir kuo geresniu tyrimu ats.. 4u.gif
Atsakyti