QUOTE(Kliockas @ 2012 01 04, 08:31)
Sveikos, aš vakar buvau Vilniuje, tai pasidalinsiu savo patirtimi,gal kam pravers ar bus įdomu...
Mano situacija tokia,kad pasirodo mano pilvas apie 8-10d didesnis, nei manė KMUK, na ne visada reikia skaičiuoti nuo paskutinių mėnesinių. Tai va, jau sprando raukšlės matavimas neobjektyvus (nors norma buvo) paėmė kraują, rytoj bus atsakymai. Vaisiaus vandenų tyrimo nedarė (db išeina man 15sav.), o ne 13... Žiūrėjo echo, jokių patologijų nematė, auga berniukas
O vaisiaus vandenų tyrimą sakė dar spėsim padaryti, nors nemano, kad reikės, bet aš primygtinai prašysiu, nes pas mus pirmas vaikas su sunkia negalia... O vaisiaus vandenų tyrimą Santariškėse daro 19sav. bent man taip sakė, kad jei bus prie ko prikibti kraujyje- tada 19sav. susimatom.
Mano situacija tokia,kad pasirodo mano pilvas apie 8-10d didesnis, nei manė KMUK, na ne visada reikia skaičiuoti nuo paskutinių mėnesinių. Tai va, jau sprando raukšlės matavimas neobjektyvus (nors norma buvo) paėmė kraują, rytoj bus atsakymai. Vaisiaus vandenų tyrimo nedarė (db išeina man 15sav.), o ne 13... Žiūrėjo echo, jokių patologijų nematė, auga berniukas

PATAISYSIU-Santariskese amniosenteze daroma ne nuo 19sav, o nuo 16 sav