Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 38 tema

QUOTE(micefee @ 2011 12 25, 21:47)
Where to get what for the cheapest on December 26—in-store and online.
J.Crew After Christmas Sale
JCrew.com

When: 12/26 -12/31

Deal: Devotees of the cult brand get up to 80 percent off tons of fall merchandise, including candy colored winter coats for women, union suits for kids and plaid flannel boxers for guys.

Ar jau pertikrinote sąrašiukus, ko labiausiai norite?  bigsmile.gif

o nuo kada cia bus? nes dabar dar nera
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Radau apie ta ispardavima, nu tikrai turetu buti g.gif
From Dec. 26 until Dec. 31, all fall merchandise at J. Crew is 80% off.
Tai cia kaip suprantu gal naujai, nenukainuotai kolekcijai ismes ta nuolaida, bet kada gi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2011 12 26, 11:23)
Sveikos visos  4u.gif
Radau apie ta ispardavima, nu tikrai turetu buti  g.gif
From Dec. 26 until Dec. 31, all fall merchandise at J. Crew is 80% off.
Tai cia kaip suprantu gal naujai, nenukainuotai kolekcijai ismes ta nuolaida, bet kada gi?  g.gif  bigsmile.gif

g.gif o kur rador sita?as ieskojau tai nieko panasaus neradau.... o siaip pas ju visas akcijas pas mus ryte jau rodydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2011 12 26, 12:25)
g.gif o kur rador sita?as  ieskojau tai nieko panasaus  neradau.... o siaip pas ju visas akcijas  pas  mus ryte  jau rodydavo g.gif

http://www.showbizre...ing-hours/10047
Gal cia tik parduotuvese, ne online bus? g.gif Arba veliau tiesiog prasides, gali ir taip buti ax.gif
Atsakyti
Dabartine akcija On line galioja iki 28 d.
Taip, kad iki tol kazko kitko nereiketu tiketis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 26 gruodžio 2011 - 12:05
Visas J.Crew gerbėjas su šventėm newyear.gif
Labai jau apmirė mūsų temelė pasiilgau tų laikų kai visos pasirodydavo savo pirkinukus unsure.gif
na tikėkimės, kad kitais metais atgims ši tradicija biggrin.gif
per kučias aš gavau savo išsvajotajį sijonuką ir būtent juodą thumbup.gif, na jis man super gaila kalėdų senis neįtaisė naujo fotiko blush2.gif http://www.jcrew.com...D=1322752383538
user posted image
nesamonė neleidžia apversti foto kai apverčiu visai neberodo g.gif
http://public.fotki....1585.html#media
truputi didokas su sektuku susisegiau iš nugaros tongue.gif čia 4 dydis su 92 o reikėjo antro dydžio bet nieko siuvėja pasidarbuos
j.crew šalikėlį ir Lorelei suknelę panašios spalvos kaip šalikėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 26 gruodžio 2011 - 20:44
Tiubiteika, tikrai fainas tas Bell sijoncikas drinks_cheers.gif As turiu issisaugojus jo nuoroda, tai labai retai kada beimeta ji cool.gif Manau, jei ismes Jcrew 80 proc. nuolaida, tai temute atgis is karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2011 12 26, 21:08)
Tiubiteika, tikrai fainas tas Bell sijoncikas  drinks_cheers.gif As turiu issisaugojus jo nuoroda, tai labai retai kada beimeta ji  cool.gif Manau, jei ismes Jcrew 80 proc. nuolaida, tai temute atgis is karto  lotuliukas.gif

As tai per ebay pagavau, o tom 80 proc tai netikiu bent jau 40 lai duoda ir tai bus gerai, nes kiek pamenu tai 40 buvo didžiausia praeitais metais sausio vidurį
Atsakyti
Labai skani šalikėlio spalva. bigsmile.gif O sijonukas ne mano stiliaus... Nors ant jūsų dailiai gula.
Atsakyti
Gavau Bonnie bliuska, 8 dydis kaip ir tiko man biggrin.gif Tik nepalyginamai grazesne yra sviesi spalva. Dabar turiu alyvine, tai tokia paprasta nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 11:37)
Gavau Bonnie bliuska, 8 dydis kaip ir tiko man biggrin.gif Tik nepalyginamai grazesne yra sviesi spalva. Dabar turiu alyvine, tai tokia paprasta nieko gero.

kur foto sesija ?? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gavau Dream open cardigan juodą, nu labai patiko, storesnis nei dream turtleneck, labai smagus, švelnutis wub.gif Galima įvairiai nešioti. Ėmiau xs, galėtų būti ir xxs, bet jis toks laisvas tai nelabai turi esmės.
Nebėra pardavime jo g.gif Gaila, būčiau dar kitos spalvos paėmus

Dar gavau šį golfuką: http://www.jcrew.com...~~~~~/17656.jsp
Labai fainas, man tai nėra jis labai skystas, mano juodas xxs, nepersišviečia. Noriu dar ir kitų spalvų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 27 gruodžio 2011 - 11:09