Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 38 tema

QUOTE(Lyn @ 2011 12 27, 14:44)
atrodo  graziai  thumbup.gif  tai vis gi ikisot koja i batukus?  cia ne i  tema,  bet  jau prie  progos  paklausiu  - tai atitinka situ batuku dydis?

Ikisau, bet mazi vistik jie man verysad.gif Pamazinti.

QUOTE(Dzinte @ 2011 12 27, 14:46)
Savita, kokie čia bateliai pas tave? bigsmile.gif Ar ju kulnas mirtinas? unsure.gif

Na ausktas, aukstas biggrin.gif Kelsi Dagger Linzy.

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 12 27, 15:10)
Bliuzele Elodia man graziai atrodo  wub.gif  wub.gif o i ka panasus g.gif

Talbots megztukas koks  wub.gif  wub.gif gal turite nuoroda blush-anim-cl.gif2:

I versta oda.
Nera jau jo pardavime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 16:14)
Ikisau, bet mazi vistik jie man verysad.gif Pamazinti.

reiktu puse dydzio imti didesnius nei iprastai?

beje, ma bonnie labi grazu prie dzinsu. Prie sijono to kazkodel nedera, nors siaip manau tiktu sita bliuskute su kita apacia ir susikisus ir su dirziuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 gruodžio 2011 - 15:18
Savita viskas labai thumbup.gif tik bonie manau gražiai atrodytu prie pirmo derinuko ir ji netinkama nešioti palaida geriau kai sukišta ir turetu gerai atrodyti po kokiu švarkeliu 4u.gif
Atsakyti
Savita, gražūs pirkiniai ir gražūs deriniai good.gif Gaila dėl batų verysad.gif Aš jau bijau rydienos dėl tavo komentarų apie juos ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 12 27, 15:45)
Savita, gražūs pirkiniai ir gražūs deriniai good.gif Gaila dėl batų  verysad.gif Aš jau bijau rydienos dėl tavo komentarų apie juos  ph34r.gif

smile.gif Nebijok, tau bus geri, pamatysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 15:50)
smile.gif Nebijok, tau bus geri, pamatysi drinks_cheers.gif

Tikimybė 50 ant 50 wink.gif
Labiausiai nekantru dėl Tlb megztuko, toks apetytnas ant tavęs atrodo wub.gif
Atsakyti
Savita, o koks Talbots megztuko dydis pas tave? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 27, 16:06)
Savita, o koks Talbots megztuko dydis pas tave? 4u.gif

S
Atsakyti
Man labai gražiai atrodo ta Elodie. thumbup.gif Tas šilkas ne visai kaip šilkas, jis vadinasi 'Silk Fuji' ir pagrindinė jo savybė ir yra ta, kad jis neslidus.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 27, 18:49)
Man labai gražiai atrodo ta Elodie.  thumbup.gif Tas šilkas ne visai kaip šilkas, jis vadinasi 'Silk Fuji' ir pagrindinė jo savybė ir yra ta, kad jis neslidus.

Gavai jau gal ir tu ja? Taip, neslidus. Sunkiai lyginasi, atrodo kad limpa prie lygintuvo, pirma kart kai pridejau tai issigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 19:53)
Gavai jau gal ir tu ja? Taip, neslidus. Sunkiai lyginasi, atrodo kad limpa prie lygintuvo, pirma kart kai pridejau tai issigandau biggrin.gif

Gavau, bet į LT tik sausio pradžioj grįšiu, tai dar nemačiau jos. bigsmile.gif

O beje, tavo spalva labai graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 27 gruodžio 2011 - 19:10
As ir gavau Elodie blouse, patiko ji ir man labai wub.gif Bet nepasirode itin padidinta - emiau petite XS, tai man kaip tik, su 83-84 cm per krutine gal net kiek skete rankas kilnojant g.gif
Tik jcrew ne ta spalva atsiunte, tai Kaledu seniui iskeliavo bliuska doh.gif

Savita, pas tave Elodie cobblestone spalvos? wub.gif
Atsakyti