Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 38 tema

QUOTE(-Gyte- @ 2011 12 27, 11:05)

Dar gavau šį golfuką: http://www.jcrew.com...~~~~~/17656.jsp
Labai fainas, man tai nėra jis labai skystas, mano juodas xxs, nepersišviečia. Noriu dar ir kitų spalvų

Sita golfa ir as gavau, emiau sviesu tai tamsi liemenele tikrai persimato, bet siaip, kaip uz tokius pinigus, tai neblogas smile.gif
Atsakyti
O labai padiidinti tie trikotazinai golfukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 12 27, 12:05)
Sveikos,
Gavau Dream open cardigan juodą, nu labai patiko, storesnis nei dream turtleneck, labai smagus, švelnutis  wub.gif  Galima įvairiai nešioti. Ėmiau xs, galėtų būti ir xxs, bet jis toks laisvas tai nelabai turi esmės.
Nebėra pardavime jo  g.gif  Gaila, būčiau dar kitos spalvos paėmus

Dar gavau šį golfuką: http://www.jcrew.com...~~~~~/17656.jsp
Labai fainas, man tai nėra jis labai skystas, mano juodas xxs, nepersišviečia. Noriu dar ir kitų spalvų

Kiek pas jus per krutine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2011 12 27, 11:40)
O labai padiidinti tie trikotazinai golfukai? g.gif

Padidinti, dydžiu tai drąsiai, gal daugiau net
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 12:37)
Gavau Bonnie bliuska, 8 dydis kaip ir tiko man biggrin.gif Tik nepalyginamai grazesne yra sviesi spalva. Dabar turiu alyvine, tai tokia paprasta nieko gero.

O sviesi kuri, ta kur su juoda spalva pamaisyta 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 12 27, 11:57)
Kiek pas jus per krutine? 4u.gif

apie 84
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 12 27, 11:57)
O sviesi kuri, ta kur su juoda spalva pamaisyta  4u.gif ?

Taip
Atsakyti
Tissue turtleneck tee, XS dydis, didintas tikrai, atitinka S-M, labiau i didesne puse. Plonas toks tysaliukas, bet visai mielas, aisku po skalbimo nzn kas is jo liks g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 27 gruodžio 2011 - 14:40
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 15:38)
Tissue turtleneck tee, XS dydis, didintas tikrai, atitinka S-M, labiau i didesne puse. Plonas toks tysaliukas, bet visai mielas, aisku po skalbimo nzn kas is jo liks g.gif

atrodo graziai thumbup.gif tai vis gi ikisot koja i batukus? cia ne i tema, bet jau prie progos paklausiu - tai atitinka situ batuku dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 gruodžio 2011 - 14:44
Silk Elodie blouse, Tall XS dydis, didinti gerokokai biggrin.gif Keisti tie marskinukai man, kaip jau rasiau, silkiniai bet nepanasus i silka visai mastau.gif
user posted image
Papildyta:
Bonnie blouse, 8 dydis, su 94cm per krutine gerai, svarbu kad peciai nera jau sitos anksti. Tik as nzn, kai galiu palyginti sita ir ta sviesia spalva, tai man ji yra berysio, atro nelabai grziai alyvine, tokia isvis paprasta, sviesi nepalyginimai grazesne.
user posted image

Papildyta:
Bandziau cia dar prie sijono priderinti, bet dabar ziuriu i foto ir pati matau, kad ne vienas variantas negeras mastau.gif
user posted image
Papildyta:
Dar noriu parodyti Talbots megstinuka, ne Jcrew, bet man labai jis patiko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 27, 15:06)
Silk Elodie blouse, Tall XS dydis, didinti gerokokai biggrin.gif Keisti tie marskinukai man, kaip jau rasiau, silkiniai bet nepanasus i silka visai mastau.gif
Dar noriu parodyti Talbots megstinuka, ne Jcrew, bet man labai jis patiko bigsmile.gif
user posted image

Bliuzele Elodia man graziai atrodo wub.gif wub.gif o i ka panasus g.gif

Talbots megztukas koks wub.gif wub.gif gal turite nuoroda blush-anim-cl.gif2:
Atsakyti
man viskas grazu, ir Bonnie prie aptemptu kelniu labai ciki ziurisi (tik dirzas prie jos ne)
thumbup.gif
Atsakyti