Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(carnivore @ 2007 05 17, 21:22)
nu vaaaaaaa...... frusty.gif panašu, kad sunkiai seksis man musėkautą augint;D nes šaldytuve tiek vietos nėr, kad įkišt....

pas mane irgi saldytuve nera vietos, vis tik turbut teks apsistot ant asotenio, tik dabar pirma reik rast kur parduoda... doh.gif
Atsakyti
o aš vistiek dionėjos norėčiau... ax.gif nors turbūt ne viena pas mane numirtų, kol suprasčiau, kaip teisingai augint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 15, 19:45)
, taip ir padarysiu  mirksiukas.gif labiausia tai noreciau auginti musėkautą (dioneja).
gal zinot kuri is asotenio, dionejos, saracenijos ir ... nelepiausia?  ax.gif
bigsmile.gif

sakyčiau, ąsotenis nelepiausias - virtuvėj žiemą, sode po medžiu vasarą - jau trečią sezoną, toliau būtų saracėnija - pvz.S.purpurea atlaiko -35..tai gali pasidaryt sode pelkę ir užsodint kaip lauko augalą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2007 05 18, 23:17)
sakyčiau, ąsotenis nelepiausias - virtuvėj žiemą, sode po medžiu vasarą - jau trečią sezoną, toliau būtų saracėnija - pvz.S.purpurea atlaiko -35..tai gali pasidaryt sode pelkę ir užsodint kaip lauko augalą  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir nesusals ziema? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 19, 21:49)
ir nesusals ziema?  doh.gif

Tai jei atlaiko -35...
Nors aš tame psl radau, kad atlaiko iki -15 g.gif buvo dvi grupės saracėnijų, žiemą nuo -15 iki +5 ir nuo -5 iki +10 g.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot ka mano grazuolis cia uzaugino g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2007 05 20, 12:29)
Gal kuri zinot ka mano grazuolis cia uzaugino  g.gif
user posted image

Žiedą thumbup.gif Pas mano saracėniją toks buvo, kol aš priverstinai jos neužmigdžiau žiemos (kartu turbūt ir amžinu) miegu blush2.gif
Atsakyti
nuskink tą žiedą!nes nužydėjus dionėja miršta.
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 05 20, 14:51)

kodel mirsta? unsure.gif
Atsakyti
skaičiau ne viename forume, kad negalima dionėjoms leisti žydėti, nes nužydėjusios jos nuvysta. todėl jų augintojai žiedelius iškart nuskina.
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 05 20, 14:51)

Gerai kad pasakei unsure.gif Bus padaryta pioneer.gif
Atsakyti
jei ne per vėlu verysad.gif
Atsakyti