Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(Alinva @ 2007 05 15, 19:57)
Taigi, kitoje temoje kaip ir sutarta užsakymą daryt birželio antrojoje pusėje, jei visoms tinka, iki tada galite rinktis smile.gif
Šiaip dionėja nuo ąsotenio skiriasi tuo, kad dionėją žiemą reikia laikyt šaltai (pvz šaldytuve), o ąsoteniams paprastai to nereikia.
Ale brangūs ten ąsoteniai, susilaikiau tuo tarpu  g.gif

ziemai i veranda isnesiu, ten mazdaug tokia temperatura kaip lauke, na keliais laipsniais silciau, bet ar nebus jai per salta? g.gif gal tada asoteni geriau pirktis doh.gif bet dioneja grazesne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 16, 09:48)
ziemai i veranda isnesiu, ten mazdaug tokia temperatura kaip lauke, na keliais laipsniais silciau, bet ar nebus jai per salta?  g.gif gal tada asoteni geriau pirktis  doh.gif bet dioneja grazesne.  rolleyes.gif

Kiek girdėjau, paprastai į šaldytuvą kiša, į daržovių skyrių... šiemet maniškė neišgyveno, žiūresiu, kaip kitais metais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 16, 09:48)
ziemai i veranda isnesiu, ten mazdaug tokia temperatura kaip lauke, na keliais laipsniais silciau, bet ar nebus jai per salta?  g.gif gal tada asoteni geriau pirktis  doh.gif bet dioneja grazesne.  rolleyes.gif

Gali būti per šalta, nors žiūrint kokia žiema biggrin.gif Šaldytuve paprastai yra apie +5 C mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos:} blyn, ieškojau aš to musėkauto ir neradau>:{ visą šiaurės miestelį išvaikščiojau - nėra. Žaliajame centre ar kaip ten buvau, tai sakau turit musėkautą? atnešė saraceniją xDgal žinot kur musėkautų yra???labai noriu...
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 05 17, 16:21)
sveikos:} blyn, ieškojau aš to musėkauto ir neradau>:{ visą šiaurės miestelį išvaikščiojau - nėra. Žaliajame centre ar kaip ten buvau, tai sakau turit musėkautą? atnešė saraceniją xDgal žinot kur musėkautų yra???labai noriu...

Kartais Ordilinoje būna, kartais į maximas užveža, bet šiaip ne kiekvienas turi... Beje, saracėnija irgi muses gaudo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 05 17, 19:45)
Kartais Ordilinoje būna, kartais į maximas užveža, bet šiaip ne kiekvienas turi... Beje, saracėnija irgi muses gaudo biggrin.gif

žinau, kad gaudo, bet ji ne dionaea muscipula:} o kur ta ordilina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 05 17, 18:48)
žinau, kad gaudo, bet ji ne dionaea muscipula:} o kur ta ordilina? g.gif

Berods Eišiškių 6, pasitikslint internete reikėtų... nebuvau ten, bet man pernai iš ten atvežė porą dionėjų ir saracėniją. Deja, pas mane pateko 1 saracėnija ir 1 dionėja, bet nei viena neišgyveno per žiemą verysad.gif (čia buvo gruodžio mėnesį)
O aš ąsotenio noriu, jo į šaldytuvą kišti nereikia ir vaisines museles vilioja (močiutė pažadėjo kuo geriausiai prižiūrėt, jeigu tik jai vaisines museles iš virtuvės išgaudys), ale kad velniškai brangūs jie tame puslapyje, po 22 eurus doh.gif Gal kas turit parduot nors su vienu ąsotėliu, arba gal matėt pirkt - pinigėlius atiduočiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 17 gegužės 2007 - 17:56
va va man irgi neramu dėl tos žiemos.ant palangės laikyčiau - blokiniam name prie lango pakankamai vėsu žiemą būna... o dėl ordilinos reiks pasidomėt.
apie asotenį man žaliajam centre šiandien sakė, kad jį turi, bet jis didelis ir brangus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnivore: 17 gegužės 2007 - 17:58
QUOTE(carnivore @ 2007 05 17, 18:57)
va va man irgi neramu dėl tos žiemos.ant palangės laikyčiau - blokiniam name prie lango pakankamai vėsu žiemą būna... o dėl ordilinos reiks pasidomėt.
apie asotenį man žaliajam centre šiandien sakė, kad jį turi, bet jis didelis ir brangus...

Pas mane ant palangės numirė, net ir ne blokiniam name, nuosavam... nešildomame koridoriuje prie šiaurinio lango doh.gif Sako, geriausia šaldytuve...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 05 17, 20:15)
Pas mane ant palangės numirė, net ir ne blokiniam name, nuosavam... nešildomame koridoriuje prie šiaurinio lango  doh.gif Sako, geriausia šaldytuve...

nu vaaaaaaa...... frusty.gif panašu, kad sunkiai seksis man musėkautą augint;D nes šaldytuve tiek vietos nėr, kad įkišt....
Atsakyti
Oi, ir as taip noreciau Dionejos... Bet siandien turedama laiko palandziojau po neta g.gif Kruva straipsniu perskaiciau blink.gif
Deja, bet pas mane nera salygu tokiai gelytei doh.gif Man tik kaktusus auginti smile.gif Nes daznai negaleciau laistyt, o ir langai mano i siaures vakarus, istiklintas balkonas, tai visai sviesos ant palanges nera, vasara karsta... O imti, kad po to nugziutu nenoriu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2007 05 18, 09:32)
Oi, ir as taip noreciau Dionejos... Bet siandien turedama laiko palandziojau po neta g.gif Kruva straipsniu perskaiciau blink.gif
Deja, bet pas mane nera salygu tokiai gelytei doh.gif Man tik kaktusus auginti smile.gif Nes daznai negaleciau laistyt, o ir langai mano i siaures vakarus, istiklintas balkonas, tai visai sviesos ant palanges nera, vasara karsta...  O imti, kad po to nugziutu nenoriu...  cray.gif

Ją geriausia ne laistyt, o laikyt įmerkus į indelį su vandeniu. Bet jei negali papildyt vandens, tada jau problema... ax.gif
Atsakyti