Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(greitai @ 2007 05 14, 19:27)
tai pora paru pastovejusiu vandeniu? o jei zalios girios vandeliu? gal geriau butu?  blush2.gif

Nežinau dėl žalios girios - tokio aš net negeriu blush2.gif
Šiaip neliek per viršų, pilk į dubenėlį... tada per žemę persisunkęs šiek tiek parūgštės vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 05 14, 19:20)
Beje, kokį puslapiuką radau  bigsmile.gif planuoju vasarą gal užsakymą parinkt, nes persiuntimas kitaip gana brangiai gaunasi, jei imant vienai http://www.karnivores.com/
Ir kiminų jie turi...

Jei ką, tai nepasididžiuok ir až brūkštelt - prisijungčiau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Butu neblogai. thumbup.gif
Atsakyti
Na aš jei ką organizuosiu, turbūt temelėje brūkštelėsiu, dar iš rojaus sodų forumo bandysiu rinkt smile.gif Perkant kokius 16 augaliukų, už vieną prisideda apie 1,2 euro, jei nebus pinigų pervedimo mokesčių, na max 2 eurai už vieną augalą, perkant daugiau negu 8... manau, ne taip ir blogai g.gif
Dėl až negaliu pažadėt, nes nesu tikra, kad prisiminsiu, kas prašė smile.gif taip kad įsidėkit šią temą į favorites ir sekit, ne taip dažnai į ją rašoma smile.gif
Atsakyti
zinot mane irgi domina vabzdziaedziu isigyjimas - jei vienas augaliukas 2eurai tikrai nebrangu bigsmile.gif na tik tam psl kalba man visai nesuprantama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 05 15, 08:16)
zinot mane irgi domina vabzdziaedziu isigyjimas - jei vienas augaliukas 2eurai tikrai nebrangu bigsmile.gif na tik tam psl kalba man visai nesuprantama verysad.gif

Ne, ten tik už atgabenimą 2 eurai smile.gif o kalba prancūzų, bet viršuj dešiniam kampe susiraskite Anglijos vėliavėlę, perjungs į anglų kalbą.
Šiaip vienas augaliukas nuo 6 eurų... standartiškai - 9. Galima už 9 eurus gauti ir 2-3 augaliukus, priklausomai nuo rūšies. ir +1.1-2 eurai už atgabenimą. Vertinant, kad Lt dionėja apie 18 Lt + PVM, tai čia siūlo 2 dionėjas už 9 eurus + 1-2 už atgabenimą - 10-11 eurų smile.gif
Beje, geros naujienos: susitvarkiau su kortele, tai galėsiu dabar užsakinėt thumbup.gif Manau, palaukiam iki birželio - gal atsiras tos kelios rūšys, kur dabar nėra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 15 gegužės 2007 - 07:22
QUOTE(giekab @ 2007 05 15, 08:16)

Na, čia tie du eurai - tai ne augaliukų kaina, o kiek gali prie kainos prisidėti už parsisiuntimą ar pinigų pervedimą. kalbą gali persijungt į anglų, ten dešiniam kampe viršuj vėliavėlę reik spaust. 4u.gif
bet kokių grožių ten yra wub.gif
Aprašymuose radau kad ąsoteniams reik paros temperatūros svyravimų, ko nežinojau g.gif pas mane ko gero, nenukrenta iki 10-15 naktį g.gif

O, mes su Alinva beveik tą patį parašėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulėgrąža*: 15 gegužės 2007 - 07:30
o galit kuri nuosekliai paaiskinti man apie vandeni tinkama siuoms grazuolems? ir ar yra kuri isauginusi ji daugiau nei metai?
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2007 05 15, 09:08)
o galit kuri nuosekliai paaiskinti man apie vandeni tinkama siuoms grazuolems? ir ar yra kuri isauginusi ji daugiau nei metai?

Ąsotenis pas mane jau beveik 2 metai gyvuoja, saracenija - metus laiko.
O vanduo geriausiai tinka lietaus arba pasemtas iš kokio nors tvenkinio - tiek čia to ir aiškinimo biggrin.gif Gi lyja dabar neretai - pastatyk kokį dubenį ant lietaus ir turėsi vandens tongue.gif
Atsakyti
as bute gyvenu, tai kaip man ji gaudyt? smile.gif
o pas mane jautrusis musgaudis.. idomu kaip isgyvens.. siandien jam paemiau distiliuoto vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 05 15, 08:21)
Ne, ten tik už atgabenimą 2 eurai smile.gif o kalba prancūzų, bet viršuj dešiniam kampe susiraskite Anglijos vėliavėlę, perjungs į anglų kalbą.
Šiaip vienas augaliukas nuo 6 eurų... standartiškai - 9. Galima už 9 eurus gauti ir 2-3 augaliukus, priklausomai nuo rūšies. ir +1.1-2 eurai už atgabenimą. Vertinant, kad Lt dionėja apie 18 Lt + PVM, tai čia siūlo 2 dionėjas už 9 eurus + 1-2 už atgabenimą - 10-11 eurų smile.gif
Beje, geros naujienos: susitvarkiau su kortele, tai galėsiu dabar užsakinėt  thumbup.gif Manau, palaukiam iki birželio - gal atsiras tos kelios rūšys, kur dabar nėra?  ax.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 15, 08:29)
Na, čia tie du eurai - tai ne augaliukų kaina, o kiek gali prie kainos prisidėti už parsisiuntimą ar pinigų pervedimą. kalbą gali persijungt į anglų, ten dešiniam kampe viršuj vėliavėlę reik spaust.  4u.gif
bet kokių grožių ten yra  wub.gif
Aprašymuose radau kad ąsoteniams reik paros temperatūros svyravimų, ko nežinojau  g.gif pas mane ko gero, nenukrenta iki 10-15 naktį  g.gif

O, mes su Alinva beveik tą patį parašėm  biggrin.gif

dekui dekui 4u.gif , taip ir padarysiu mirksiukas.gif labiausia tai noreciau auginti musėkautą (dioneja).
gal zinot kuri is asotenio, dionejos, saracenijos ir ... nelepiausia? ax.gif
zinoma galima ir birzelio palaukti, per ta laika gal ir daugiau norinciu atsiras drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 15 gegužės 2007 - 18:46
Taigi, kitoje temoje kaip ir sutarta užsakymą daryt birželio antrojoje pusėje, jei visoms tinka, iki tada galite rinktis smile.gif
Šiaip dionėja nuo ąsotenio skiriasi tuo, kad dionėją žiemą reikia laikyt šaltai (pvz šaldytuve), o ąsoteniams paprastai to nereikia.
Ale brangūs ten ąsoteniai, susilaikiau tuo tarpu g.gif
Atsakyti