QUOTE(M & G @ 2006 10 27, 17:26)
JO, PRIKLAUSOMYBE YRA NUO KOSMETIKOS JUOLAB ,KAD DAZAUS NUO 13 METU
PRIPAZISTU TAI- VISKAS DEL KOMPLEKSU IR DELTO, KAD JAUCIAMES NEGRAZIOS
MANAU,KAD KOSMETIKA TAI- GERA TERAPIJA PASITIKEJIMO LINK,TIK DEJA GAILA ,KAD TAS PASITIKEJIMAS ISNYKSTA SU NUVALYTU MAKIAZU
MANAU,KAD KOSMETIKA TAI- GERA TERAPIJA PASITIKEJIMO LINK,TIK DEJA GAILA ,KAD TAS PASITIKEJIMAS ISNYKSTA SU NUVALYTU MAKIAZU
tarkim as turiu kasdien gerai atrodyti, turiu veido trukumu, tokiu kaip spuogeliai, kapiliarai ir turiu juos paslepti. Zinoma, kiligramais nesiterlioju, bet butiniausius dalykus uzmaskuoju bei kai ka paryskinu - akis, lupas...
tai kasdienine mano rutina
dazausi kiekviena diena,as siaip net pati geriau jauciuosi pasidazius
be makiazo negaleciau iskelt kojos is namu
Dėl dėstytojų,dirbu šį darbą, ir netvarkinga, nesusitampiusi studentė,tai nėra labai malonu,tai savęs ir kito negerbimas, švari, tvarkinga apranga, minimalus makiažas (jei reikia ką nors maskuoti) pagarna ir sau ir kitiems, aišku balai nuo to nenukenčia, bet..dar ir kaip yra atsižvelgiama į žmogaus sugebėjimą susitempti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 27, 14:35)
Dėl dėstytojų,dirbu šį darbą, ir netvarkinga, nesusitampiusi studentė,tai nėra labai malonu
aš atsiprašau, kad kimbu, bet ką reiškia "susitampyti"
QUOTE(Veila @ 2006 12 27, 17:30)
aš atsiprašau, kad kimbu, bet ką reiškia "susitampyti"
Man tokios asociacijos iškilo, niekaip nederančios su tvarkingumu 
Kaip as supratau moteriske norejo pasakyti "pasitempusi","tvarkinga"
As neturiu jokiu kompleksu kur eiti nepasidaziusi. Kai tingiu arba tik trumpam islekt reikia - nesidazau. Jei visa diena namie - irgi nesidazau.
Be to nedaug ir dazausti - tik akis, daugiau nieko
Tik man rodos nepasidazius visai vaikiskai atrodau, kartais tenka isgirsti klausima ar 18 turiu. Nors jau seniai turiu
Be to nedaug ir dazausti - tik akis, daugiau nieko
dazausi kiekviena syki kai reikia pasirodyt viesumoj
taip jau yra, kad turiu labai sviesia oda ir neisraiskingas akis
...taigi, kad paslepciau spuogelius neapsienu be maskuojamo makiazo pagrindo ir maskavimo piestuko. akis paryskinu piestuku ir tusu, jei netingiu dar uzsitepu bespalvio lupu blizgesio
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 12 26, 10:56)
Man ta pati situacija,ar tai reiškia,kad aš priklausoma
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 03 29, 16:30)
Turiu tokią bėdą...
Iš namų niekur negaliu išeiti nepasidaziusi,bet norėčiau šio bjauraus įpročio atsikratyi
Jei tai būtų tik tušas ir blizgesys lūpoms-problemos tame nematyčiau,bet KASDIEN(!) aš būtinai pasidažau su:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Pilkos spalvos šešėliais
-Blizgiais šviesios spalvos šešėliais
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Bespalviu blakstienų tušu
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu
-Krempura
-Brondzine pudra
-Maskuojamuoju pieštuku
-Šešėlių pagrindu
-Antakių pieštuku
-Pilku akių pieštuku
-Juodu blakstienų tušu
-Lūpų pieštuku
-Lūpų balzamu
-Lūpų blizgsiu
tavo vietoj nesidazyciau:
-Krempura
-Brondzine pudra
-Šešėlių pagrindu
-Pilku akių pieštuku
-Lūpų pieštuku
-Lūpų blizgsiu
Lieka: makuojamas piestukas, tusas, balzamas lupom. Pudra siulyciau pakeist tokiu rudu kremuku nuo spuogu (rasei kad beria) Acnecolor. o seseliuotis akis diena man visai
Taigi manau tiek visko turetu pakakti. Bent jau man pakanka, o as taip pat rudaake, rudaplauke blyskiaode
beje savaiminio idegio kremas veidui -
as irgi stoju i jusu kluba, kurios negali nesidazyti. Jauciuosi kaip nuoga tada...