Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(kamputyje @ 2007 04 09, 00:51)
Nesuprantu, kodel noras atrodyti graziau yra kompleksas.
Be to, idomu, ar kompleksuotos merginos yra tik tos, kurios pasidazo, ar ir tos, kurios graziau rengiasi (juk tam sventes skirtos) arba megsta aukstakulnius (nepatogu gi), o gal tos, kurios kvepinasi (juk irgi - ne naturalus kvapas) arba dazosi plaukus ir t.t.?

Nenoriu dazytis tik per sventes, noriu buti grazi  - visada. Ir nemanau, kad noras buti graziai (grazesnei) - keistas. Galu gale,juk yra terminai - dieninis ir vakarinis makiazai.

Netikiu, kad siuolaikine kosmetika kenkia. Ne tik siuolaikine - yra n pavyzdziu graziu moteru, kurios n metu dazesi, dazosi ir yra grazios.

Tačiau, nesu makiazo fanatike - t.y. manau, kad visos neprivalo dazytis, kaip ir visos neprivalo nesidazyti. Netyrineju, ar zmogus graziai atrodo del kosmetikos, ar tai genų duota. Kiekvieno reikalas drinks_cheers.gif

P.S. dazausi saikingai  bigsmile.gif

Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
as esu priklausoma nuo dekoratyvines kosmetikos ir tuo dziaugiuosi!!! man patinka atrodyti graziau ir patinka save priziureti, lepinti smile.gif

papasakosiu viena atsitikima, realus ivykis. atsitiko pries mzd 2 savaites- gatvej prie manes priejo vyras, susipazinti ir pazinti pratesti ax.gif pasakiau kad ne, nes esu istekejusi. tai jis man atsake taip- "meluoji, nes istekejusios moterys neprisiziuri ir sau demesio neskiria tiek, kiek galetu". tai susimasciau ka jos norejo tuo pasakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 13 gegužės 2007 - 10:56
aš esu 100 proc. priklausoma nuo kosmetikos ir tuom džiaugiuosi, visada netgi kai kojos nekeliu iš namų, bet minimaliai pasidažau, na pvz blakstienas ar žadukus pasirausvinu, kad nebūčiau pabalusi ax.gif ir niekada dėl kitų nesidažiau, tik DĖL SAVĘS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 13, 12:35)
aš esu 100 proc. priklausoma nuo kosmetikos ir tuom džiaugiuosi, visada netgi kai kojos nekeliu iš namų, bet minimaliai pasidažau, na pvz blakstienas ar žadukus pasirausvinu, kad nebūčiau pabalusi  ax.gif  ir niekada dėl kitų nesidažiau, tik DĖL SAVĘS  wub.gif

thumbup.gif pritariu
Atsakyti
Na as tai irgi uz dazymasi, nors pacios kasdienine kosmetika - tik blakstienu tusas. Bet uz dazymasi saikinga, o ne perdeta. Macius tokia priklausancia nuo kosmetikos, kai i pirti vien merginu kompanijoj vaziavo su baisiu pudros sluoksniu ir visais kitais makiazo priedais.
Atsakyti
Kartais jauciuosi priklausoma nuo krempudros, nes oda siek tiek nevienodos spalvos, vietomis issiplete kapiliarai, strazdaneles, tai norisi uzsitepti ir siek tiek nugesinti raudonuma rolleyes.gif tai kai einu is namu dazniausiai ir tepu krempudra,
o daugiau gali nieko netepti, jokiu tusu, nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 16, 14:22)
Kartais jauciuosi priklausoma nuo krempudros, nes oda siek tiek nevienodos spalvos, vietomis issiplete kapiliarai, strazdaneles, tai norisi uzsitepti ir siek tiek nugesinti raudonuma  rolleyes.gif tai kai einu is namu dazniausiai ir tepu krempudra,
o daugiau gali nieko netepti, jokiu tusu, nieko  smile.gif

Panašiai ir man - be krempudros nei žingsnio doh.gif o ir darbas toks kad negaliu be elementaraus makiažo ateiti . taigi krempudra + egipto žemė + dioro tušas + lupu piestukas naturalus + blizgis - i darba man minimalu . Savaitgali jei neinu iš namu ir bunu viena leidžiu sau nieko nesitept . labai retai ......
priklausomybe - gal , bet man jau geriau taip nei nesusitvarkiusiai .....
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 05 16, 15:07)
Panašiai ir man - be krempudros nei žingsnio  doh.gif o ir darbas toks kad negaliu be elementaraus makiažo ateiti . taigi krempudra + egipto žemė + dioro tušas + lupu piestukas naturalus + blizgis  - i darba man minimalu . Savaitgali jei neinu iš namu ir bunu viena leidžiu sau nieko nesitept  . labai retai ......
priklausomybe  - gal , bet man jau geriau taip nei nesusitvarkiusiai .....

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 11:52)
as esu priklausoma nuo dekoratyvines kosmetikos ir tuo dziaugiuosi!!! man patinka atrodyti graziau ir patinka save priziureti, lepinti smile.gif

papasakosiu viena atsitikima, realus ivykis. atsitiko pries mzd 2 savaites- gatvej prie manes priejo vyras, susipazinti ir pazinti pratesti  ax.gif  pasakiau kad ne, nes esu istekejusi. tai jis man atsake taip- "meluoji, nes istekejusios moterys neprisiziuri ir sau demesio neskiria tiek, kiek galetu". tai susimasciau ka jos norejo tuo pasakyti

labai reali situacija 4u.gif is tikruju istekejusiom mano pastebejimu, truksta saves priziurejimo,nes tipo seima atima visa laika,o kur laikas sau? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milenna @ 2007 05 16, 20:26)

labai reali situacija 4u.gif  is tikruju istekejusiom mano pastebejimu, truksta saves priziurejimo,nes tipo seima atima visa laika,o kur laikas sau? g.gif  doh.gif

nu nieko sau blink.gif
nuejau specialiai i veidrodi pasiziuret, ale kad zinokit grazi ir ne kiekviena neistekejusi turi toki mocna kosmetikos arsenala ir tiek prisiziuri kiek as (is draugiu sprendziu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 05 16, 13:07)
priklausomybe  - gal , bet man jau geriau taip nei nesusitvarkiusiai .....

tai nepasidazymas yra nesusitvarkymas?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 11:52)
papasakosiu viena atsitikima, realus ivykis. atsitiko pries mzd 2 savaites- gatvej prie manes priejo vyras, susipazinti ir pazinti pratesti  ax.gif  pasakiau kad ne, nes esu istekejusi. tai jis man atsake taip- "meluoji, nes istekejusios moterys neprisiziuri ir sau demesio neskiria tiek, kiek galetu". tai susimasciau ka jos norejo tuo pasakyti

"Chrenovas" psichologas šitas vyras, nė velnio apie tikras moteris, net ir ištekėjusias, nenutuokia. doh.gif Taip išeina, kad ištekėjusi tai visiška varguolė, taukuotais plaukais, purvinu chalatu, paskendusi nesibaigiančiuose ūkio darbuose. Akmens amžius kažkoks.... Pasirodo, dar yra tokių "vyrų". Nepavydžiu jo būsimai ar esamai žmonai, jei tokia išviso yra. biggrin.gif Kaimietis...
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 18, 00:04)
nu nieko sau  blink.gif 
nuejau specialiai i veidrodi pasiziuret, ale kad zinokit grazi ir ne kiekviena neistekejusi turi toki mocna kosmetikos arsenala ir tiek prisiziuri kiek as (is draugiu sprendziu)  tongue.gif

Manau prisiziurejimas nieko bendra su istekejimu ar neistekejimu neturi,nes as irgi visokiu pavyzdziu gyvenime matau smile.gif
Atsakyti