Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo dekoratyvinės kosmetikos

QUOTE(milenna @ 2007 05 16, 20:26)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Papildyta:

labai reali situacija 4u.gif  is tikruju istekejusiom mano pastebejimu, truksta saves priziurejimo,nes tipo seima atima visa laika,o kur laikas sau? g.gif  doh.gif

Absoliuti nesąmonė. Ne vakar ištekėjau, bet vyrui niekada nebuvo gėda dėl to, kaip atrodau viešose vietose. TAČIAU pasidažiusios tam, kad sėdėčiau namuose manęs taip pat niekas nėra matęs. Ar čia jau neprisiužiūrėjimas?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 18, 08:23)
Absoliuti nesąmonė. Ne vakar ištekėjau, bet vyrui niekada nebuvo gėda dėl to, kaip atrodau viešose vietose. TAČIAU pasidažiusios tam, kad sėdėčiau namuose manęs taip pat niekas nėra matęs. Ar čia jau neprisiužiūrėjimas?

Kaip tik cia didesnis prisiziurejimas,nes leidi odai pailset cool.gif
Atsakyti
as manau, jei zmogui yra gerai be pudros, ar su pudra, ar su pudra lupdaziu ir tusu- puiku. kiekvienam savo saikas, kiekvieno savas poziuris.
kaip ir vienai patinka kelnes, kitai sijonai, treciai mini-sijonai. kazkas renkasi sportbacius, kazkas tik aukstakulnius. manau cia kiekvieno pasirinkimas, juk nesmeiziam gyvenima susimetus. manau mums reiketu ismokti toleruoti tai, kas mums gali atrodyti nepriimtina smile.gif

P.S. pudra, tusas, lupdazzis, seseliai ir piestukai nebutinai turi atrodyti vulgariai smile.gif vulgaruma sudaro nemokejimas pasidazyti
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 20, 16:57)
as manau, jei zmogui yra gerai be pudros, ar su pudra, ar su pudra lupdaziu ir tusu- puiku. kiekvienam savo saikas, kiekvieno savas poziuris.
kaip ir vienai patinka kelnes, kitai sijonai, treciai mini-sijonai. kazkas renkasi sportbacius, kazkas tik aukstakulnius. manau cia kiekvieno pasirinkimas, juk nesmeiziam gyvenima susimetus. manau mums reiketu ismokti toleruoti tai, kas mums gali atrodyti nepriimtina smile.gif

P.S. pudra, tusas, lupdazzis, seseliai ir piestukai nebutinai turi atrodyti vulgariai smile.gif vulgaruma sudaro nemokejimas pasidazyti

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš krempudros iš vis nenaudoju, man jau gražiau, keli spuogeliai neužmaskuoti, nei kai matos kad jie maskuoti doh.gif Mano makiažas dažniausiai tušas it lūpų blizgesys, na dar kartais šešėliai. Kartais dar naudoju TBS rutuliukus, jie man tokio švytėjimo duoda odai. O kartais ir nepasidažius einu kur nors, bet nelaikau to neprisižiūrėjimo, juk vaikštau švari, su švariais rūbais ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 05 22, 11:48)
Aš krempudros iš vis nenaudoju, man jau gražiau, keli spuogeliai neužmaskuoti, nei kai matos kad jie maskuoti  doh.gif Mano makiažas dažniausiai tušas it lūpų blizgesys, na dar kartais šešėliai. Kartais dar naudoju TBS rutuliukus, jie man tokio švytėjimo duoda odai. O kartais ir nepasidažius einu kur nors, bet nelaikau to neprisižiūrėjimo, juk vaikštau švari, su švariais rūbais ir t.t.  biggrin.gif

tai ir nera neprisiziurejimas
neprisiziurejimas tai apsileidimas smile.gif)
dziaugiuosi, kad gali sau leisti iseiti be pudros. o pudra teptis reikia moketi, kai nemoka, tada ir gaunasi "kauke" smile.gif
Atsakyti
Gerai toms, kurių veido oda yra lygi, nepleiskanoja,neberia, nedėmėta ir gražiai įrudusi. O aš viso to neturiu. Taip, kad niekur neinu nepasitepusi pudra. Taip jin nekaip atrodo ir matosi ant veido, kad pritepliota, bet dar baisiau atrodyčiau jei be jos būčiau.
Atsakyti
Manyčiau, tos, kurios moka dažytis, tegu dažosi, kurios nemoka - tegu mokinasi. Priklausomybė niekuo dėta, tai galėtų būti įvardyta kaip įprotis, jog kasdien reikia dažytis. Bet tai nėra nieko blogo, tik tiek, kad įpareigoja kasdien atrodyti gražiai. Aš tai net nemoku dažytis ir išvis nesidažau. Nežinau, ar tai gerai, tiesiog, kai niekas to nepastebi, tai man net labai gerai. Užtad kai pasidažau, tai iškart sulaukiu replikų "O, pasidažei?". Tai va.
Atsakyti
mano priklausomybė tai tiktai nuo lūpų blizgesių ir vazelinų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 16:13)
mano priklausomybė tai tiktai nuo lūpų blizgesių ir vazelinų  doh.gif

Na dar nuo blizgesiukų lengvų ar vazelinų manyčiau ne tokia jau ir priklausomybė 4u.gif Svarbu ne nuo kokios pudros . . .
Atsakyti
QUOTE(~*~SauLeGRaZa~*~ @ 2007 06 20, 10:56)
Na dar nuo blizgesiukų lengvų ar vazelinų manyčiau ne tokia jau ir priklausomybė  4u.gif  Svarbu ne nuo kokios pudros . . .

Jo, nuo pudros priklausomybe jau tikrai ne kas... Veiduko oda nekvepuoja ir t.t. Negerai kasdien schmoll.gif
O as pati kasdien dazau tik blakstienas, kadangi mano jos neilgos, tai norisi, kad akys truputi israiskingesnes butu, todel ir pateplioju.
O kai jau einu kur nors pasilinksminti, tuomet naudoju ir krempudra ir seselius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2007 06 13, 13:42)
Gerai toms, kurių veido oda yra lygi, nepleiskanoja,neberia, nedėmėta ir gražiai įrudusi. O aš viso to neturiu. Taip, kad niekur neinu nepasitepusi pudra. Taip jin nekaip atrodo ir matosi ant veido, kad pritepliota, bet dar baisiau atrodyčiau jei be jos būčiau.

man irgi uztenka minimaliai, seseliu, jei yra noro tepliotis, tuso, ir blizgesio ar lupu balzamo, pas mane irgi oda nera svari, kartais kas nors iskyla, bet tada gal geriau maskuot ta viena spuoga nei visa veida del spuogo blush2.gif geriau gal pagydyt oda kaip nors o ne slept problema...
Atsakyti