Man i nugara dure 4 kartus, skausmas buvo didesnis nei saremiu ir vis tiek akupunkturo nepadare. Dziaugiuosi, kad nepadare, be pasekmes butu buvusios dar neaiskios, kai tiek kartu nepavyko idurti.
QUOTE(kerllyn @ 2011 01 21, 08:18)
Man i nugara dure 4 kartus, skausmas buvo didesnis nei saremiu ir vis tiek akupunkturo nepadare. Dziaugiuosi, kad nepadare, be pasekmes butu buvusios dar neaiskios, kai tiek kartu nepavyko idurti.
o tu kartais nemaisai akupunkturos su epidiuru?

QUOTE(kerllyn @ 2011 01 21, 09:18)
kazka cia paistai

Sveikos mamytes,
Kodel jau nieks nebediskutuoja sia tema?? Man tai ji labai aktuali, visa perskaiciau su pasimegavimu
As taip pat zadu taip gimdyti su gydytoja Banga. Gal atsilieps mamyciu dar pas ja gimdziusiu? Labai butu idomi jusu patirtis. Beje, as taip pat skaiciau apie lasinima i akis ir klausiau apie tai gydytojos. Tai ji man pasake, kad taip, lasinama ir rekomendavo... Nors knygelej vienoj skaiciau, kad tikrai kudikeliui ne i nauda. Kokia jusu nuomone apie tai? Man dabar eina 39 savaite, tai po visko parasysiu kaip sekesi. Jei zinoma bus susidomejusiu mamyciu. Atsiliepkit tokios
Kodel jau nieks nebediskutuoja sia tema?? Man tai ji labai aktuali, visa perskaiciau su pasimegavimu

jiji808, labas
man idomu paskaityt, bet kad paciai dabar neaktualu, tai kazkaip ir diskusijos nutilo. Gal daugiau susidomejusiu nestukiu prisijungs
o as po kokiu keliu metu gal vel gimdymu rupinsiuos tik
del lasiuku tai as nesuprantu, kam jie butini. Del ko gyd sake, kad jie reikalingi? Mano durka gime UK ir nieks jai nieko nelasino
sekmes gimdyme ir maloniu ispudziu!

Sveika Biti! Malonu, kad parasei. Labai gaila, kad tema nutilusi, juk ji tokia aktuali! As laukiu laukiu ant dieneliu:) Po visko parasysiu savo ispudziu. Na o tie lasiukai, tai sake kaip ir dezinfekacijai. Del skiepu, tai kaip ir patare ne skiepyti, tiksliau pritare tokiam mano norui, aisku ne tiesiai, nes zinai, gydytojai irgi bijo, kad po to jie nebutu kaltinami. Bet vaapie lasiukus, tai sako kad taip reikia... Tai ir dabar pati nebezinau... Seip taip nesinori kad lasintu. Skaiciau, kad kudikelis ir be papildomu priemoniu, vaistu gimsta steriliai is pacios mamytes...
Kad yra jau ir Lietuvoje, TENS aparatai, jie akupunkturos principu veikia, tik nereikia badyti, maciau brosiuras Vilniaus gimdymo namuose.
Sveikute;) Aciu labai uz sveikinimus
Turiu nuostabia mergyte, mum jau netoli du menesiai
Na o visas atejimas dukrytes i si pasauli vyko ne taip kaip tikejausi. Mamytes, tik neuzsiciklinkit ties vien kad gimdysit tik naturaliai, nes ne visada taip iseina. Nors ir gydytoja buvo tik uz tai, ruosemes stumti klupom, tupom...o deja neteko nieko panasaus patirti. Nubegus vandenims isvaziavome i gimdymo namus, kaklelis nesivere visai, gydytoja pasake kad iki vidurnakcio gal ir pagimdysiu, o buvo 11 val. ryto. Vandenys nubego paryciais. Deja deja, tas kaklelis visiskai man nesivere, teko leisti skatinamuju (o taip as ju nenorejau), taciau suleidus nedidele doze, man nieko vistiek nevyko, saremiai buvo tokie, kad jei butu dave valyti, galejau aiti pamiegoto
Gydytoja 6 val. vakaro pasiule cezari, nors pati ji atlieka tik butiniausiais atvejais (gyd. Banga), sako, galima dar leisti skatinamuju, bet tada jau didele doze (kas juk gali atsiliepti ir vaikeliui), o ar jie tikrai pades neaisku, kogero vistiek viskas uzsibaigs cezariu... Taigi nusprendem daugiau skatinamuju nebeleisti ir dare operacija. Tai va kokie mano isgyvenimai, planuok neplanaves
Dar gydytoja man pasake, kad galbut giliai savyje as taip ir norejau, uztai viskas taip ir ivyko.. As norejau labai tik naturaliai gimdyti, bet man labai daug kas sake, kad neisgymdysiu (esu mazute ir smulki) ir kad daryciausi cezari... norejau irodyti priesingai, bet gal tokie pasakymai itakos pasamoningai ir padare... O dar su ta pacia gydytoja gimde jau nebe jauna moteris, pirmas vaikelis. Ji laabai norejo gimdyti naturaliai, o situacija deja buvo panasi kaip pas mane. Jai gydytoja siule cezari, ji atsisake, o skausmus jaute nezmoniskus, visi gimdymo namai apie tai snekejo, kone dauze galva i siena, o rekti tai nereke, bet baube
Net kraupu klausyti buvo... Visos rekia, aimanuoja, bet ten jau kazkas nezmonisko buvo. Ji epiduro irgi atsisake. Prasikankino taip ilgai, ir galiausiai vistiek pabaiga kaip mano buvo, cezaris, nes nesivere kaklelis... tai stai tokie mano isgyvenimai...

Dar norejau pridurti, kad cia ne daznai taip kaklelis nesiveria
Zinoma reikia planuoti gimdyma taip kaip issivaizduojame ji, tik labai nenusivilti jei viskas taip nepavyks, nusiteikti ir tam
Sekmes visoms linkiu ir kuo geriausiu isgyvenimu pasitinkant savo stebuklelius

na va, galiu parasyt ir as savo atsiliepimus apie akupunktura.
Skausmo adateles man nei sumazino nei nueme, bet kad sutrumpino saremiu laika, tai faktas. 8 buvo ibede, po 2 i ausis ir 4 i galva. skausmas beveik nejuntamas.
Skausmo adateles man nei sumazino nei nueme, bet kad sutrumpino saremiu laika, tai faktas. 8 buvo ibede, po 2 i ausis ir 4 i galva. skausmas beveik nejuntamas.
Man akupunktūra padėjo.
Šiaip net nejunti kaip adatėles suveda, o jų buvo gan nemazai po vieną į rankas, 5 į galvą ir trys į ausis, ten 20 min palaiko maždaug ir išima
bet šiaip man padėjo tokia ramybė buvo apėmusi net miegas imt pradėjo šiaip visiškai tikrai skausmas nedinds o apmažina
šiaip kiekvienam žmogui čia individualiai jie veikia ir kiekvienam skirtingai adatėles suveda
bet šiaip išbandyt manau verta juk nieko neprarasi tik išlošt galima
Šiaip net nejunti kaip adatėles suveda, o jų buvo gan nemazai po vieną į rankas, 5 į galvą ir trys į ausis, ten 20 min palaiko maždaug ir išima