Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Mes savo mažių taip pat apdraudėm. Buvo Lietuvos draudimo akcija nuo nelaimingų atsitikimų iki sueis vaikui 1m. Mokėt nieko nereikėjo. Tiesiog vaiką užregistruot.
O diedukas apdraudė studijų draudimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2006 09 09, 23:37)
O aš turiu atskirą sąskaitą, kur pravedinėsiu savo mažulei kas mėnesį po tam tikrą sumą, priklausomai nuo kiek gausiu tą mėn pajamų  4u.gif , nes tie draudimai man nepatikimai atrodo, mat mane pačią mama buvo apdraudus ir suėjus 18 m turėjau gaut 1000 lt, o nė velnio gavau tik 770 lt  doh.gif , tai draudimas kažkam atsiskaičiavo, o ir sumokėta suma draudimui per tiek metų tikrai viršijo ir tą 1000 lt  doh.gif

Sveikute, nematau iš to jokios naudos.
Aš apdraudžiau ir moku po 90 Lt kur duoda valdžia, tai kaip iš savo ir nemoku, o be to dar susigražinu 33%, na dabar bus tik 27 %. Tai taip išeina, kad gaunu ne 90lt., +24 Lt, tai viso 114 Lt. Nuo 3 metų mokės po 50 Lt, tai nedaug teks pridėti.Tai va prašau tau ir nuvertėjimas pasidengia.Plius dar draudimai moka bonusus ir kaip ir banke keli procentai(apie 3 metinių) paauga, tipo palūkanos.Draudime matau daugiau pliusu, nei banke. Na aišku, čia tik mano nuomonė . Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
o man patiko ERGO gyvybes draudimo vaiko studiju draudimas.
gal drausti abudu tevai, jei vienas is ju mirs, tai draudimo bendrove pabaigs uz tevus moketi imokas iki sutarties galo, o jei dar studiju draudimas su naslaicio pensija, tai iki kol vaikui sueis pilnamestyste moka ir naslaicio pensija, o paskui kaip nori, arba pasiima pinigus sutarciai pasibaigus, arba kiekviena menesi kaip stipendija gauna + aisku vaiko gyvybes draudimas ir draudimas nuo nelaimingu.

taip, pinigai gali nuverteti, bet banke padejus argi ne tas pats butu? tai nejaugi isvada, kad visai taupyti nereikia?? jei matai, kad pinigai nuverteja, gauni didesni atlyginima, tai gali gi moketi ir atitinkamai imokas didesnes. tik banke jokiu 27 proc. nesusigrazinsi ir palukanos bus apie 3 proc i metus, o cia min. 7 proc. prieaugis. g.gif
kai turesiu maziu, butinai apdrausiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=egle50,2006 10 12, 15:54]
o man patiko ERGO gyvybes draudimo vaiko studiju draudimas.
gal drausti abudu tevai, jei vienas is ju mirs, tai draudimo bendrove pabaigs uz tevus moketi imokas iki sutarties galo, o jei dar studiju draudimas su naslaicio pensija, tai iki kol vaikui sueis pilnamestyste moka ir naslaicio pensija, o paskui kaip nori, arba pasiima pinigus sutarciai pasibaigus, arba kiekviena menesi kaip stipendija gauna + aisku vaiko gyvybes draudimas ir draudimas nuo nelaimingu.

mes Hanza draudime irgi tokiu pat apsidraudę. jei viskas taip ir bus kaip jie žada tai manau geras pasirinkimas ir vaikai ir tėvai saugūs
Atsakyti
Keista, o as maniau , kad vaika galima apdrausti nuo pat gimimo g.gif

Mes esam apdraude vaika vilniaus banke jau metai laiko,darzeleje kaz kada buvo ateje ir pasiule apdrausti, tad pasitarem su vyru ir nieko nelauke tai padarem manau is ties puikus dalykas ir visiems teveliams rekomenduociau tai padaryt
Atsakyti
Norėjau apdrausti savo vyriškį. O darbo normalaus kol kas neturiu. Nusprendžiau, kad apdraudžiant savąjį dalis pinigų sugrįš į šeimą (nuo tos sutarties), ir taip pat geriau suprasiu šio draudimo ypatumus.

Bet mano išvada viena - visos draudimo kompanijos geros, tiesiog yra skirtingi draudimo produktai. Tai mano manymu, vertingiausias draudimo produktas yra investicinis draudimas . Kodėl? Nes jis duoda draudimo apsaugą, kaip ir kitose draudimo rūšyse, pinigų kaupimą, bet dar ir investicijas.

Man asmeniškai tradiciniai kaupiamieji draudimai nelabai patinka dėl to, kad jų garantuotas prieaugis yra nedidelis, beveik lygus infliacijai. Taigi vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien tu turi tokią sumą, kuri jau ŠIANDIENOS verte yra 10 Lt. Tuo tarpui investiciniame draudime procentai augimo yra žymiai didesni. Vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien galiu turėti 15Lt jau šiandienos verte.

Tačiau , aišku, rizika didesnė. Bet aš surizikuočiau. Kadangi kiekviena bendrovė yra suinteresuota uždirbt (sau), taigi ji tuos pinigus investuos ten, kur didžiausia bus investicinė grąža. Taigi jei ji daugiau uždirbs, daugiau laimės ir jos klientas. O kur investuoti daugumoje (o gal visose) kompanijų apsiprendžia klientas, ir gali tuos sprendimus keisti kaskart, ki jam atrodo, jog pasirinkto fondo investicinė grąža jo netenkna.

O dėl vaikų draudimo, tai mano manymu pirmiausia turi būti apsidraudę tėvai, kad nelaimės atveju vaikai galėtų normaliai gyventi. O tą patį tėvų draudimą galima padovanoti vaikui, kai jam sukaks n metų. Aš vaiką drausčiau tik nelaimingiems atsitikimams. Taip manau būtų pigiau ir naudingiau.

Tikiuos nepasirodė, kaip reklaminė kampanija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2006 10 31, 11:41)
Aš irgi nusprendžiau paskaityti šią temą, nes (tik nepulkit manęs už tai) žadu būti taip visų nemėgstama draudimo agente  4u.gif 

Tokia mintis pirmiausia kilo todėl, kad norėjau apdrausti savo vyriškį. O darbo normalaus kol kas neturiu. Nusprendžiau, kad apdraudžiant savąjį dalis pinigų sugrįš į šeimą (nuo tos sutarties), ir taip pat geriau suprasiu šio draudimo ypatumus.

Bet mano išvada viena - visos draudimo kompanijos geros, tiesiog yra skirtingi draudimo produktai. Tai mano manymu, vertingiausias draudimo produktas yra investicinis draudimas . Kodėl? Nes jis duoda draudimo apsaugą, kaip ir kitose draudimo rūšyse, pinigų kaupimą, bet dar ir investicijas.

Man asmeniškai tradiciniai kaupiamieji draudimai nelabai patinka dėl to, kad jų garantuotas prieaugis yra nedidelis, beveik lygus infliacijai. Taigi vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien tu turi tokią sumą, kuri jau ŠIANDIENOS verte yra 10 Lt. Tuo tarpui investiciniame draudime procentai augimo yra žymiai didesni. Vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien galiu turėti 15Lt jau šiandienos verte.

Tačiau  , aišku, rizika didesnė. Bet aš surizikuočiau. Kadangi kiekviena bendrovė yra suinteresuota uždirbt (sau), taigi ji tuos pinigus investuos ten, kur didžiausia bus investicinė grąža. Taigi jei ji daugiau uždirbs, daugiau laimės ir jos klientas. O kur investuoti daugumoje (o gal visose) kompanijų apsiprendžia klientas, ir gali tuos sprendimus keisti kaskart, ki jam atrodo, jog pasirinkto fondo investicinė grąža jo netenkna.

O dėl vaikų draudimo, tai mano manymu pirmiausia turi būti apsidraudę tėvai, kad nelaimės atveju vaikai galėtų normaliai gyventi. O tą patį tėvų draudimą galima padovanoti vaikui, kai jam sukaks n metų. Aš vaiką drausčiau tik nelaimingiems atsitikimams. Taip manau būtų pigiau ir naudingiau.

Tikiuos nepasirodė, kaip reklaminė kampanija  blush2.gif

sutinku su viskuo kas čia parašyta 4u.gif kadangi beveik metus dirbu viename iš banku tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės schmoll.gif pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2006 10 31, 16:41)
sutinku su viskuo kas čia parašyta  4u.gif kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės  schmoll.gif pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus

Sutinku 100 proc. 4u.gif Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu ax.gif . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju g.gif .
Atsakyti
QUOTE(DAILY @ 2006 11 02, 14:57)
Sutinku 100 proc.  4u.gif Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu  ax.gif . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju  g.gif .

na nereikia galvoti taip baisiai, kad kas nors atsitiks, juk tai ne tik gyvybes draudimas, bet ir taupymas vaiko ateiciai, jei nieko neatistiks, tiesiog po 10 metu turesite sukaupe gal vaiku mokslams nemenka sumele...
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2006 10 31, 16:41)
sutinku su viskuo kas čia parašyta  4u.gif kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės  schmoll.gif pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus

drinks_cheers.gif ir as esu tos pacios nuomones, nors esu apdraudus abu savo vaikus, (tiesa vyresnele jau pernai gavo savo draudimo pinigus) taciau nepamirsau ir saves cool.gif
Atsakyti
Mes dar vaikiukų neturim, bet jau planuojam dviejų metų bėgyje. Apdraudėm būsimą tėvelį 20 metų. Manau kaip tik tada bus didžiausias lėšų poreikis, nes vaikai baigs mokyklą, ir pradės "savarankišką" gyvenimą. O ką gali žinot, gal būtent tuo momentu reiks ko nors svarbaus šeimai. Tuomet pinigėlių vaikui nepadovanosime, bet paskirstysim kaip visiems geriau. Tuom man ir patinka šis draudimas. Nes jei jau patį vaiką apdraudei, tai pasibaigus draudimo terminui pinigai atitenka vaikučiui. O ką gali žinot, koks tas vaikutis užaugs, gal jis da ir nebūs subrendęs valdyt tuos pinigėlius.

Ai pripezėjau čia.. bet man atrodo kad tai gera investicija dėl savo mylimos ir brangios šeimos! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DAILY @ 2006 11 02, 12:57)
Sutinku 100 proc.  4u.gif Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu  ax.gif . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju  g.gif .

Vaiko gyvybės draudimas skirtas vaikui , pinigus kuriuos taupote skirsite vaikui ( mokslams , verslui pradėti ir t.t. ) , tik šiame draudime yra našlaičio pensija , apie kurią jau čia kalbėjote . O dar norėčiau priminti kad dar galite spėti šiemet pasinaudoti didžiausiu susigražinimo procentu. thumbup.gif
Atsakyti