O diedukas apdraudė studijų draudimu

, nes tie draudimai man nepatikimai atrodo, mat mane pačią mama buvo apdraudus ir suėjus 18 m turėjau gaut 1000 lt, o nė velnio gavau tik 770 lt
 , nes tie draudimai man nepatikimai atrodo, mat mane pačią mama buvo apdraudus ir suėjus 18 m turėjau gaut 1000 lt, o nė velnio gavau tik 770 lt   , tai draudimas kažkam atsiskaičiavo, o ir sumokėta suma draudimui per tiek metų tikrai viršijo ir tą 1000 lt
 , tai draudimas kažkam atsiskaičiavo, o ir sumokėta suma draudimui per tiek metų tikrai viršijo ir tą 1000 lt  

kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės
 kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės   pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus
 pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus

kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės
 kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės   pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus
 pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu
 Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu   . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju
 . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju   .
 .

Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu
 Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu   . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju
 . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju   .
 . 

kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės
 kadangi beveik metus dirbu viename iš banku  tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės   pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus
 pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus ir as esu tos pacios nuomones, nors esu apdraudus abu savo vaikus, (tiesa vyresnele jau pernai gavo savo draudimo pinigus) taciau nepamirsau ir saves
 ir as esu tos pacios nuomones, nors esu apdraudus abu savo vaikus, (tiesa vyresnele jau pernai gavo savo draudimo pinigus) taciau nepamirsau ir saves  

Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu
 Vyras, kaip pagrindinis seimos maitintojas yra apsidraudes gyvybes draudimu. Apsidrausciau ir as, jei finansines galimybes leistu   . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju
 . O koks tikslas yra drausti vaika gyvybes draudimu, tai neisivaizduoju   .
 .