Aš irgi nusprendžiau paskaityti šią temą, nes (tik nepulkit manęs už tai) žadu būti taip visų nemėgstama draudimo agente
Tokia mintis pirmiausia kilo todėl, kad norėjau apdrausti savo vyriškį. O darbo normalaus kol kas neturiu. Nusprendžiau, kad apdraudžiant savąjį dalis pinigų sugrįš į šeimą (nuo tos sutarties), ir taip pat geriau suprasiu šio draudimo ypatumus.
Bet mano išvada viena - visos draudimo kompanijos geros, tiesiog yra skirtingi draudimo produktai. Tai mano manymu, vertingiausias draudimo produktas yra
investicinis draudimas . Kodėl? Nes jis duoda draudimo apsaugą, kaip ir kitose draudimo rūšyse, pinigų kaupimą, bet dar ir investicijas.
Man asmeniškai tradiciniai kaupiamieji draudimai nelabai patinka dėl to, kad jų garantuotas prieaugis yra nedidelis, beveik lygus infliacijai. Taigi vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien tu turi tokią sumą, kuri jau ŠIANDIENOS verte yra 10 Lt. Tuo tarpui investiciniame draudime procentai augimo yra žymiai didesni. Vakar įdėjęs 10 Lt, šiandien galiu turėti 15Lt jau šiandienos verte.
Tačiau , aišku, rizika didesnė. Bet aš surizikuočiau. Kadangi kiekviena bendrovė yra suinteresuota uždirbt (sau), taigi ji tuos pinigus investuos ten, kur didžiausia bus investicinė grąža. Taigi jei ji daugiau uždirbs, daugiau laimės ir jos klientas. O kur investuoti daugumoje (o gal visose) kompanijų apsiprendžia klientas, ir gali tuos sprendimus keisti kaskart, ki jam atrodo, jog pasirinkto fondo investicinė grąža jo netenkna.
O dėl vaikų draudimo, tai mano manymu pirmiausia turi būti apsidraudę tėvai, kad nelaimės atveju vaikai galėtų normaliai gyventi. O tą patį tėvų draudimą galima padovanoti vaikui, kai jam sukaks n metų. Aš vaiką drausčiau tik nelaimingiems atsitikimams. Taip manau būtų pigiau ir naudingiau.
Tikiuos nepasirodė, kaip reklaminė kampanija
kadangi beveik metus dirbu viename iš banku tai kasdien tenka matyti įvairių situacijų,pvz. kai tėvai draudžia vaiką nuo traumų 50 000 sumai, arba gyvybę tiek pat, toks įspūdis, kad siekia pasipelnyti iš nelaimės
pirmiausiai reik save apsidrausti, nes jei šeima laikinai ar neduok Dieve ilgesniam laikui neteks maitintojo(-jų) tai ir vaikui nieko gero nebus