Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Kaupiamuoju draudimu niekad nedrausčiau nei vaikų, nei vyro, nei savęs. Tai tik pinigų švaistymas. Mano vyras buvo apdraustas tokiu draudimu, kai dar buvo mažas - jį buvo apdraudus mama. Tai, kai reikėjo gaut pinigus, jie buvo nuvertėję ir nieko nebegavo. verysad.gif O paprastu gyvybės draudimu, tai patariu visiems apsidraust nors metams. O paskui galima pratęs. Aš nebuvau apsidraudus, tai pasigailėjau, kai susilaižiau koją. doh.gif O sūnų apdraudžiau BTA draudimu nuo neilaimingų atsitikimų. Kainavo tik 8 lt. smile.gif
Atsakyti
Gyvybes draudimu apdraudziau ir vaika ir save thumbup.gif
Atsakyti
"O sūnų apdraudžiau BTA draudimu nuo neilaimingų atsitikimų. Kainavo tik 8 lt. smile.gif" papasakokite truputi daugiau kas per draudimas, kurioje draudimo kompanijoje smile.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(keas @ 2006 09 20, 14:44)
Mes savo mažių taip pat apdraudėm. Buvo Lietuvos draudimo akcija nuo nelaimingų atsitikimų iki sueis vaikui 1m. Mokėt nieko nereikėjo. Tiesiog vaiką užregistruot. 

Maniškis irgi girdėjo, kad nemokamai draudžia, bet pasirodo ne visus. Kai nuėjo į LD jam paaiškino, kad turi jau turėti kokį nors LD draudimą, vat tada mažylį ir apdraus nemokamai iki metų
Atsakyti
paskaičius šią temą, visokių nuomonių yra....bet aš lieku prie savo, kad yra gerai sudaryti studijų draudimą...asmeniškai tai, aš apsidraudžiau studijų draudimas+našlaičio pensija....Taip pat turim draudimą nuo nelaimingų atsitikimų...mes apsidraudę po 10000 lt. visoms rizikoms, taip pat pasirinkau sau dienpinigius...kurie mano nuomone reikalingi...
Atsakyti
QUOTE(INGRID24A @ 2007 02 20, 09:50)
paskaičius šią temą, visokių nuomonių yra....bet aš lieku prie savo, kad yra gerai sudaryti studijų draudimą...asmeniškai tai, aš apsidraudžiau studijų draudimas+našlaičio pensija....Taip pat turim draudimą nuo nelaimingų atsitikimų...mes apsidraudę po 10000 lt. visoms rizikoms, taip pat pasirinkau sau dienpinigius...kurie mano nuomone reikalingi...

Kas tie dienpinigiai g.gif
Atsakyti
Dienpinigiai-kai nelaimingas atsitikimas nutinka, bet tu nesusilaužai kojos, o tik išsinarini ar pasitempi, tu nuėjęs pas gydytoją pasiimi nedarbingumo F094 formos pažymą, ir kiek dienų nedarbingas buvai, už tiek dienų ir gauni...Už dieną gali pasirinkti 30, 50, 70lt. Bet už vieną įvykį mokama ne daugiau nei 1000 lt. mano nuomone, atsitinka daug nelaimingų atsitikimų, kai draudiminiu įvykiu nėra laikoma, o dienpinigius lengvai gali gauti....nes tu būni nedarbingas................
Atsakyti
Kokiu draudimu tu apsidraudus,kazkaip apie dienpinigius negirdejus nieko...beje,kiek papildomai uz tai moki?Aciu
Atsakyti
QUOTE(rimazu @ 2007 02 19, 16:12)
Maniškis irgi girdėjo, kad nemokamai draudžia, bet pasirodo ne visus. Kai nuėjo į LD jam paaiškino, kad turi jau turėti kokį nors LD draudimą, vat tada mažylį ir apdraus nemokamai iki metų

NESAMONE!!!!!!!! doh.gif ir nekelkit cia ereziju, kol neissiaiskinot iki galo. Jokio draudimo nereikia tureti. vadinasi "mazylis", galima apdrausti vaika, jei jam nera 1m. biggrin.gif

! 
Žinutė redaguota, nes neatitiko temos turinio
,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsJa: 09 kovo 2007 - 16:39
Gal kas galite patarti, ar verta susigrąžinti pinigėlius iš VMI. Ar geriau nieko nesusigrąžinti ir tuomet neapmokestins gale draudimo gaunamos sumos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majuke: 08 kovo 2007 - 08:59
QUOTE(Majuke @ 2007 03 08, 09:59)
Gal kas galite patarti, ar verta susigrąžinti pinigėlius iš VMI. Ar geriau nieko nesusigrąžinti ir tuomet neapmokestins gale draudimo gaunamos sumos?

Sutarties pabaigoje apmokestins 2 atvejais:
1) Jei sutartis buvo sudaryta po 2003 metų
2) Jei sutartį nutraukiate anksčiau termino.

Susigrąžinti pinigus apsimoka tada, jei pajamų mokestis yra 27 proc. Jei žmogus moka tik 15 proc. pajamų mokesčio, tada neapsimoka.
Atsakyti

! 
Temoje diskutuojama apie vaiko draudimą, kokį draudimą (ar draudimo bendrovę) pasirinkit, vaiko draudimo privalumai ir trūkumai ir pan. Asmeninės konsultacijos, kai siūloma konsultuoti per asmeninę žinutę  (ypač forumo narių, kurie yra susiję su draudimo verslu) netoleruojamos ir šalinamos iš temos arba koreguojamos. Prašome diskutuoti atvirai temoje.
Apie draudimo agento, brokerio ir draudimo darbuotojo darbo privalumus ir trūkumus, bet pasidalinti šios darbo srities žiniomis, galite forume Darbas atidarę atitinkamą temą Subforumas. Darbas

Moderatorė
Atsakyti