Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette

Nera skirtumo, nuo kurios pradesite, juk visose ta pati hormonu doze. Kad butu patogiau, virs tableciu surasytos savaites dienos, tai galit pradet nuo bet kurio "pirmadienio', kad nesusimaisytumet.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 03 25, 17:59)
sveikos užduosiu kvailąklausima kuri ta tabletė yra pirma  doh.gif  g.gif
nes harmonete kai vartojau jos buvo surašytos o čia rodyklė ir ta aplink veda,tai nuo kurios pradėti  blush2.gif  doh.gif  tikiuosi kas padėsite



Pradėti reikia, kokią savaitės dieną pradedi. Tarkima mano pradžia yra ketvirtadienis, tai ir geriu tabletę ant kurios yra K raidė smile.gif šiaip jos visos vienodos ir nesvarbu nuo kurios pradėsi, savaitės dienos tik orientyras, tarkim, kad nepraleistumėt kokios tabletės, tiesiog pasitikslinimui smile.gif
Atsakyti

 ! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
ačiū už ats...nes galvojau gal ten koks hormonų kiekis skiriasi tabletėse doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausimukų apie lindynette20 smile.gif Beje, man 20 metų, jei tai bus svarbu.
Pradėjau vartot šias KT, tai pirmosios mano KT.
Kovo 18d. išgėriau pirmąją tabletę nuo kovo 25d. pradėjau gerti antibiotikus nuo bakterinės vaginozės, girdėjau kad antibiotikai susilpnina KT poveikį todėl reikia papildomai saugotis. Antibiotikus baigiu gerti rytoj vakare ir taip pat bus kaip dvi savaites kai vartoju KT. Tai baigus vartot antibiotikus galėsiu nebesisaugot? Ar dar reiks saugotis papildomai kokią savaitę ir ar būsiu apsaugota per petrauką? Ar per ją irgi reiks saugotis nors antibiotikų nebūsiu vartojus jau savaitę?
Ir dar vienas klausimas, jei išgerus visą pirmąjį lapelį ir nepajusiu jokių šalutinių efektų tai reiškia kad man tos KT tinka? Nes noriu nusipirkt pilną pakuotę. smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad jei pirma menesi tiks, galit pirkt pilna pakuote, nors paprastai sakoma, kad organizmas prisitaiko ir tinkamumas isaiskeja galutinai per mazdaug 3 men. Del antibiotiku, as gal saugociaus visa cikla iki kitu menesiniu del visa ko.
Atsakyti
Pradejau vartoti lindynette 20. Kadangi recepta gavau diena pries menesined, ginekologes klausiau kada jau saugu myletis, atsake, jog jei pradedu pirma menesiniu diena, KT veikia iskart.

Taciau visgi nespejau nusipirkti K\T, ju gavau ir isgeriau tik antraja menesiniu diena(praejus 22h. nuo kraujavimo pradzios). Nei informaciniame lapuke, nei internete neradau informacijos kada jau saugu myletis, suvartojus pirmaja KT ne menesiniu diena.

Apie kitus kontraceptikus radau tokios informacijos - suvartoju 2-5d mm diena jau galima ramiai myletis praejus 7d. Noreciau pasitikslint ar tai galiotu ir lindynette?
Atsakyti
Sveikos,
Ruosiuosi pradeti gerti sias KT. kaip ti dabar pradejau po truputuka teplioti, kraujuoti (izanga tokia) blush2.gif jau lyg ir velus vakaras ax.gif Tai dabar galvoju, ar man siandien jau sugerti 1 tablete, ar rytoj, kai jau normaliai prasides kraujavimas?
Atsakyti
O aš visgi mečiau jas, nemažai minusų susikrovė ir,kad ir koks patogumas būtų bet kol kas paatostogausiu ir pažiūrėsiu ar tie minusai pranyks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 rugpjūčio 2013 - 07:20
Aš irgi mečiau (kovo mėnesį) ir vis dar tebelaukiu kol organizmas atsistatys cool.gif Gera ir patogu buvo jas vartojant, bet dar geriau be jų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, turiu problemele, bandau papasakoti, gal kuriai yra buve panasiai. Du menesius geriau YAZ KT, bet labai tepliojo, tad ginekologe pakeite i Lindynette 20. Kadangi geriant YAZ buvo geriama be pertraukos, (tik 4 paskutines tabletes placebines), tad gydytoja liepe isgerus tas 4 paskutiniasias is karto gerti nauja pakuote Lindynette. Gavos gana idomi situacija, per tas 4 dienas kai geriau paskutines YAZ tabletes turejau susirgti mm, lyg ir susirgau, taciau gal geriant 3-4 tablete, ir tada is karto geriau kitas KT ir mm tarsi pasibaige. Buvo labai negausios, na ne tokios kaip visados. Viskas lyg ir gerai, geriant Lindynette KT nustojo teplioti, taciau dabar iki pertraukos liko apie savaite, o man lyg ir pamazu prasideda mm. na pilvo skausmeliai, isskyros tokios kaip pries prasidedant mm. nezinau ka daryti,esu pasimetusi.. ar toliau gerti KT? ar tai normalu kas nutiko? jei kam yra taip buve prasau pasidalinkit savo patirtimi aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, geriu KT Lindynete 20 jau 3 menesi. Na ka galiu pasakyti, pirmas menesis buvo sunkus, skaudejo krutine, priaugau apie 3-4 kg, jauciausi laaabai issiputusi,veliau nusimeciau,kazkoks bendras silpnumas buvo, kamavo ranku, koju niezulis. Dabar sito nebera. Matyt cia buvo adaptacijos periodas kuris tesiasi iki siol.
Siap yra ir pliusu padidejo krutine, uzpakaliukas, veidas prasivale. turiu keleta klausimu.

1. Geriu KT 7 h vakare, kiekviena karta pradejus vartoti nauja pakuote po 7 dienos pertraukos, pirmas 4-5 dienas mane naktimis pradeda pykinti, bet nevemiu. Ar tai normalu?

2. Ar gali nuo KT kristi spaudimas? yrac rytais, tiesiog kartais iki apalpimo. Buvau nuejusi pas gydytoja, tai ji nieko ir nepasake nieko nepadare, tyrimai sake neseniai daryti, paklause, pamatavo spaudima, ir viskas bek is cia.
Israse VITABIOTICS ULTRA Energija& Gyvibingumas su Ginkmedziu ir Zenseniu atseit bendrai savijautai pagerinti, Ar galim gerti KT ir sios vitaminus?
Atsakyti