Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 06, 13:35)
O ar ne jūs dar iš pradžių šuns ieškojot?

Akvariumas labai gražu, jei tinkamai sutvarkytas, o kokio dydžio jis?

pradzioje ieskojom suns, bet bute nusprendem nelaikyt suns, nes bus daug vargo, reiks vedziot ir t.t., kai jau bus namas, tai butinai pirksim suni - tai va del suns buvom nusprende.
buvom apsistoje ties katinu, nes jo nereik i lauka vedziot.
taigi trecias variantas buvo akvariumas - taigi ji ir isigijome ax.gif akvariumas 120l, o i nama sakem desim min 300l biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 sausio 2012 - 12:56
QUOTE(ilonux @ 2012 01 06, 00:52)
Sveikos  4u.gif

Įlendu pasirodyt, kad dar gyva. Per tuos darbus visai prapuolus, jau imu nuoširdžiai gailėtis, kad išėjau dirbti, o ne auginau mažąją iki 3 m. Nu šakės, net pavalgyt pietus laiko nebėr, tai ką apie  SM kalbėt  doh.gif  O sako, kad  valdiškose įstaigose nedirbama  doh.gif  Laiko pasirūpinti namais irgi nebeužtenka, ką jau bekalbėti apie tokio dydžio darbą kaip kaltinės tvoros užsakymą...nebeprisiruošiu sad.gif

Nerimaujančias informuoju, kad RK gyva ir sveika, buvau užvakar svečiuose. Gal po Kalėdų žmogus pavargo, labai daug svečių turėjo, dabar, kiek suprantu, namus tvarko  biggrin.gif

Ta pati rutina ir pas mane 4u.gif Ner laiko net uzuolaidoms, ka jau kalbeti apie kitus darbus..... doh.gif as irgi isejau i darba kai maziui du suejo, bet kazkaip nesigailiu, matyt kad mociutes daug padeda, nes kai tik i darzeli isvedu taip ir serga doh.gif O kas del valdisko darbo tai tikrai pritariu....pro popierius neimanoma pralipti darbas darba veja blink.gif o as dar is kretingos kiekviena diena vazineju tai isvis laiko atima, bet....yra kaip yra ir visai nesigailiu, namus aisku bandau tvarkytis kai ne tik laiko randu bet ir jegu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 01 06, 14:55)
pradzioje ieskojom suns, bet bute nusprendem nelaikyt suns, nes bus daug vargo, reiks vedziot ir t.t., kai jau bus namas, tai butinai pirksim suni - tai va del suns buvom nusprende.
buvom apsistoje ties katinu, nes jo nereik i lauka vedziot.
taigi trecias variantas buvo akvariumas - taigi ji ir isigijome ax.gif akvariumas 120l, o i nama sakem desim min 300l biggrin.gif

Kadangi jauciu didele nostalgija akvariumams, tai nesusilaikiau neysiterpes smile.gif I nama reikia deti minimum tona, kad butu efektas ir dar jurini smile.gif
Cia mano nuoroda i kazkada tureta stiklainiuka:
http://www.aquarium....o...&Itemid=109
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 06, 14:18)
Kadangi jauciu didele nostalgija akvariumams, tai nesusilaikiau neysiterpes smile.gif I nama reikia deti minimum tona, kad butu efektas ir dar jurini smile.gif
Cia mano nuoroda i kazkada tureta stiklainiuka:
http://www.aquarium....o...&Itemid=109

na tie juriniai kazkas nuostabaus wub.gif, bet vyras baidosi to jurinio,sako ten zymiai daugiau prieziuros... g.gif pas mus I aukste svetaines zona su virtuve 40kv, ar reikia tokio litrazo akvariumo? g.gif kad name statysim zymiai didesni nei dabar turim, tai 100proc., na pirma reikia vieta susiplanuoti kur jis stoves, o po to ziureti kokio dydzio... g.gif ir dar vienas klausimas ar draudimo kompanijos draudzia pvz nama, kuriame yra tokios talpos akvariumas? jauciu, kad jeigu ir draudzia - tai imoka bus didele g.gif
Deja egi_klp, jokio akvariumo pagal nuoroda nerodo, praso prisiregistruoti ax.gif o kai mano bus pilnai sutvarkytas ikelsiu foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 sausio 2012 - 13:35
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 06, 11:03)
pušis -minkštas medis, nežinau ar ilgai pavyks grindis išsaugoti, kad nesusibraižytų, o dar vaikų kambariuose..  unsure.gif

doh.gif nu ka padarysi, kad jau nusipirkom unsure.gif

akvariumas grazu, kai tvarkingas ir priziuretas smile.gif bet mes per savo darbus uzmirstam juos visai blush2.gif ir dar kas del dydzio kuo didesnis tuo lengviau priziureti ir nagus reciau kisti reikia.
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2012 01 06, 14:35)
doh.gif nu ka padarysi, kad jau nusipirkom unsure.gif
akvariumas  grazu, kai tvarkingas ir priziuretas smile.gif  bet mes per savo darbus uzmirstam juos visai blush2.gif  ir dar kas del dydzio kuo didesnis tuo lengviau priziureti ir nagus reciau kisti reikia.

drinks_cheers.gif sita tai zinom, kad kuo didesnis tuo lengviau ji priziureti, tai pradziai nusipirkom 120l, ner jis didelis, bet bute uztenka. o dabar ziurineju namu interjerus, kuriuose yra akvariumai.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 sausio 2012 - 13:38
Vilma, bet koks medis susibraizo, pas mus azuolas, bet ir tai kai kuriose vietose pabraizyta, prie valgomo stalo daugiausia. Tik tiek kad pas mus alyvuota, tai lengviau tuos ibrezimus paslepti, o laiptai lakuotas uosis, tai matosi kur suo su nagiukais paslydes subraize. Tai vis tiek vaikams patiesit kazkoki kilima, ant kurio daugiausia zais
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 01 06, 15:31)
na tie juriniai kazkas nuostabaus wub.gif, bet vyras baidosi to jurinio,sako ten zymiai daugiau prieziuros... g.gif pas mus I aukste svetaines zona su virtuve 40kv, ar reikia tokio litrazo akvariumo? g.gif kad name statysim zymiai didesni nei dabar turim, tai 100proc., na pirma reikia vieta susiplanuoti kur jis stoves, o po to ziureti kokio dydzio... g.gif ir dar vienas klausimas ar draudimo kompanijos draudzia pvz nama, kuriame yra tokios talpos akvariumas? jauciu, kad jeigu ir draudzia - tai imoka bus didele g.gif
Deja egi_klp, jokio akvariumo pagal nuoroda nerodo, praso prisiregistruoti ax.gif o kai mano bus pilnai sutvarkytas ikelsiu foto ax.gif

Bandau pakartoti nuoroda smile.gif
http://www.aquarium....o...&Itemid=114
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2012 01 06, 14:48)
Vilma, bet koks medis susibraizo, pas mus azuolas, bet ir tai kai kuriose vietose pabraizyta, prie valgomo stalo daugiausia. Tik tiek kad pas mus alyvuota, tai lengviau tuos ibrezimus paslepti, o laiptai lakuotas uosis, tai matosi kur suo su nagiukais paslydes subraize.  Tai vis tiek vaikams patiesit kazkoki kilima, ant kurio daugiausia zais

žinoma, kad bet koks medis braižosi, bet yra didelis skirtumas tarp ąžuolo, uosio ir pušies... mirksiukas.gif aišku, dar turi įtakos tai, kuo mediena dengta...
Papildyta:
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 06, 15:01)

man jūriniai akvariumai labai gražu.. wub.gif galėčiau valandų valandas į tokius žiūrėti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 06, 16:05)
žinoma, kad bet koks medis braižosi, bet yra didelis skirtumas tarp ąžuolo, uosio ir pušies...  mirksiukas.gif aišku, dar turi įtakos tai, kuo mediena dengta...
Papildyta:
man jūriniai akvariumai labai gražu.. wub.gif  galėčiau valandų valandas į tokius žiūrėti..  biggrin.gif

Na cia ne jurinis, bet diskusus laikyti tas pats kas jurinius lepiausius koralus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 06, 14:01)

Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet , manau, esame pazistami dar is senu akvariumu laiku... ax.gif Tai kaip suprantu savo grozio nebeturi? Gaila.... man tavo akvariumas buvo vienas is graziausiu tarp akvariumistu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 01 06, 16:21)
Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet , manau, esame pazistami dar is senu akvariumu laiku...  ax.gif  Tai kaip suprantu savo grozio nebeturi? Gaila.... man tavo akvariumas buvo vienas is graziausiu tarp akvariumistu. smile.gif

Taip Mistika, pamenu toki nika, atrodo is Siauliu, dar termoreguliatoriu atrodo pardaviau paciai biggrin.gif
Na gerai, nebetersiam eterio cia merginom, jei ka PM smile.gif
Atsakyti