Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 09:24)
SVEIKOS VISOS bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

SU NAUJAISIAIS, brangioji!!!
a nepavargai dar nuo sveciu? bigsmile.gif ot energija neissenkama wub.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 sausio 2012 - 10:42
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 11:24)

SU NAUJAIS METAIS !!!
Linkiu visoms kuo greiciau issipildancios svajones tureti savo namucius, pilnus meiles, silumos, gerumo, supratimo, dziaugsmo wub.gif

TAI MEETA GAL BANDOM DARYT bigsmile.gif  !?
SI SESTADIENI PAS MANE drinks_cheers.gif , kokia 14val.

Sveika 100 metų biggrin.gif
Aš tai labai norėčiau, bet nežinau dar ar reikės dirbti ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2012 01 09, 10:33)
Labukas  ax.gif
Jungiuos ir as prie jusu - superstatybininkiu smile.gif  Esu naujoke forume ir statybose  4u.gif  Statybose pati pradzia, sklypas yra, architekta pasirinkism turbut A. Klioštoraiti, su juo jau bendravom ir patiko. Namas - rastinis, esam apsisprende 100%. Dabar kol kas galvos skausmas, kaip viska suplanuoti, nes atrodo ir tas neblogai ir anas gerai atrodo, vnz  doh.gif Gal jus kuri statet rastini ?

Sveika prisijungusi smile.gif
Mes pasistatem karkasini,o jei kada statytume dar nama tai 100% butu karkasinis,o 90% rastinis smile.gif
Atsakyti

SU NAUJAIS METAIS !!!
Linkiu visoms kuo greiciau issipildancios svajones tureti savo namucius, pilnus meiles, silumos, gerumo, supratimo, dziaugsmo wub.gif

Labas rytos 4u.gif
Oo, sveika sugrįžus, su nauja energija lotuliukas.gif

Aš tikriausiai galėčiau dalyvauti thumbup.gif su šampanu tongue.gif

Labukas  ax.gif
Jungiuos ir as prie jusu - superstatybininkiu smile.gif  Esu naujoke forume ir statybose  4u.gif  Statybose pati pradzia, sklypas yra, architekta pasirinkism turbut A. Klioštoraiti, su juo jau bendravom ir patiko. Namas - rastinis, esam apsisprende 100%. Dabar kol kas galvos skausmas, kaip viska suplanuoti, nes atrodo ir tas neblogai ir anas gerai atrodo, vnz  doh.gif Gal jus kuri statet rastini ?

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif

Maniškis taip pat sako, kad statytų tik karkasinį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2012 01 09, 11:33)
Labukas 
Jungiuos ir as prie jusu - superstatybininkiu

O kur statysit?

QUOTE(braske24 @ 2012 01 09, 11:33)
si savaitgali niekaip negaliu

Nu va...

QUOTE(Portishead @ 2012 01 09, 11:42)
SU NAUJAISIAIS, brangioji!!!
a nepavargai dar nuo sveciu?  bigsmile.gif  ot energija neissenkama  wub.gif  thumbup.gif

user posted image

Kaip malonu wub.gif
Zinok pavargau biggrin.gif . Buvo kazkoks maratonas, seses ilgam buvo atvaziave, tai eidavom miegot 4/6/8val. ryte lotuliukas.gif , sampanas liejosi laisvai bigsmile.gif , vaikai duko tiek, kad mano mazajai teko ir su gipsu ant kojos pabuvot, bet vistiek ejo galvom (pusiau gipsas, kaip langete, kojos raiscius pasitempus buvo).
Dovanu kruvos buvo, o jau vaikams dziaugsmo, kad mano mazoji jau ir velyku bobutei laiska parase, kokiu dovanu nores doh.gif .
O kas liecia statybas, tai tamburas yra super, nes batu kruvos, paltu kruvos, uzdarei duris ir nesimato viso balagano, zodziu kitaip ir neisisvaizduoju, kad sedi kokioj svetainej ar virtuvej ir matai atvira tambura.
Virtuvej sviesus plyteliu tarpukai, tai doh.gif doh.gif doh.gif , tai uogiene issipyle, tai kava, tai vaikai istrype saldainiu. Gumos daugiau vaikam neduosiu per balius, nes guma krapsciau ir nuo grindu ir nuo kilimu blink.gif .

QUOTE(Agulyte @ 2012 01 09, 11:47)
Sveika 100 metų  biggrin.gif
Aš tai labai norėčiau, bet nežinau dar ar reikės dirbti ar ne

Labu labu tongue.gif . O kada zinosi??

QUOTE(Ritaram @ 2012 01 09, 12:38)
Labas rytos  4u.gif
Oo, sveika sugrįžus, su nauja energija lotuliukas.gif

Aš tikriausiai galėčiau dalyvauti  thumbup.gif  su šampanu 
Maniškis taip pat sako, kad statytų tik karkasinį

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As ir nebeatvaziavau pas tave spalvos paziuret, isdazem ta pacia kaip hola, tai puse namo ta pacia spalva dabar . Bet dar voniai musu reiks spalvos ir jauciu rudos, tai butinai atleksiu kada.
O kodel karkasini? MB sako dabar nebe karkasini statytu, o blokeliu.
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2012 01 06, 13:35)

akvariumas  grazu, kai tvarkingas ir priziuretas  bet mes per savo darbus uzmirstam juos visai blush2.gif  ir dar kas del dydzio kuo didesnis tuo lengviau priziureti ir nagus reciau kisti reikia.

mano grupioke buvusai turi akvariuma jurini,tai nebenoretu daugiau schmoll.gif ir prieziura ir pinigai nemazi.vien ji isirent kainavo bijau pameluot ar 20 ar 30 tukst unsure.gif o man tai i ji ziurint akys pradeda skaudet doh.gif

Buvau dingus truputi ax.gif

na kad jau visai netruputi buvai dingusi blush2.gif cia jau kaip atostogu buvai nepamokamu pasiemusi SM biggrin.gif
man gal iseitu sudalyvaut pas taves 4u.gif
Labukas  ax.gif

4u.gif
mes buvome pas Kliostoraiti taip pat....bet man jis kazkodel nepatiko,jis toks plepys doh.gif isejau is jo toookia skaudancia galva,nzn bet jis pirso tik savo nuomone,o ne musu klauses ko mes norim doh.gif vien zo jis mums nepatiko.....
mes ir dabar stadijoj projekto 4u.gif

beje imesiu dar viena varianta tiksliau du vienas su nugnybta virtuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 10:24)

Aš negalėčiau šeštadienį unsure.gif

QUOTE(grazyte @ 2012 01 09, 11:33)
Labukas  ax.gif
Jungiuos ir as prie jusu - superstatybininkiu smile.gif

Sveika, kur namelis dygs?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 15:42)
Dovanu kruvos buvo, o jau vaikams dziaugsmo, kad mano mazoji jau ir velyku bobutei laiska parase, kokiu dovanu nores doh.gif .

Iš mano mergičkų išmoko, toms visi kas netingi neša dovanas ir bobutės, ir fėjos už iškritusį dantuką ir visoki kitoki pasakų herojai doh.gif

QUOTE(jurčik @ 2012 01 09, 15:57)
mes buvome pas Kliostoraiti taip pat....bet man jis kazkodel nepatiko,jis toks plepys doh.gif isejau is jo toookia skaudancia galva,nzn bet jis pirso tik savo  nuomone,o ne musu klauses ko mes norim doh.gif vien zo jis mums nepatiko.....

Man irgi pas jį nelabai patiko, žiūrau tas pats pliurpimas ir kliento nesiklausymas, kaip ir prieš 6 metus, kai mes projektą darėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 14:42)
Virtuvej sviesus plyteliu tarpukai, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai uogiene issipyle, tai kava, tai vaikai istrype saldainiu. Gumos daugiau vaikam neduosiu per balius, nes guma krapsciau ir nuo grindu ir nuo kilimu blink.gif .

As ir nebeatvaziavau pas tave spalvos paziuret, isdazem ta pacia kaip hola, tai puse namo ta pacia spalva dabar . Bet dar voniai musu reiks spalvos ir jauciu rudos, tai butinai atleksiu kada.
O kodel karkasini? MB sako dabar nebe karkasini statytu, o blokeliu.

Taip taip, šventės gerai nuniokoja namučius, kol po to išsikuopi, tai ojojoj, bet užtat smagu būna tongue.gif
Į svečius tai prašom prašom thumbup.gif o dėl spalvos, tai tikriausiai ne apie mane, o pas kurią nors kitą nes pas mane tapetuota visur. O gal ko nors neprisimenu ? unsure.gif

O karkasinį todėl, kad MB pats statė namuką ir žinojo viską, kaip padaryti teisingai. Tai ir sakom, kam statyti tokį, kurio niuansų nežinom. O koėl jūs nebbestatytumėt tokio?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 01 09, 20:29)
Taip taip, šventės gerai nuniokoja namučius, kol po to išsikuopi, tai ojojoj, bet užtat smagu būna  tongue.gif
Į svečius tai prašom prašom  thumbup.gif o dėl spalvos, tai tikriausiai ne apie mane, o pas kurią nors kitą nes pas mane tapetuota visur. O gal ko nors neprisimenu ?  unsure.gif

O karkasinį todėl, kad MB pats statė namuką ir žinojo viską, kaip padaryti teisingai. Tai ir sakom, kam statyti tokį, kurio niuansų nežinom. O koėl jūs nebbestatytumėt tokio?

Del spalvos ne apie tave, nugi visai galva po svenciu nedirba lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Is blokeliu paprasciau, o su karkaso siena daug daug terliones, visas tas sumustinis cool.gif

Del meeto, tai galim keist diena belekiek ir vistiek nebus tinkamos dienos visoms unsure.gif

Jurcik, labai labai panasus isplanavimas pas DANGA. (Ilonux, ane?)
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 01 09, 16:20)
Sveika, kur namelis dygs?

Rastinukas stoves Kretingoj, pradzioj pergyvenau, kad kaip cia medinis namas mieste stoves, ar nebus nepatogu pries kaimynus ir bendrai, ar nebusim kaimieciai mieste. Bet besidomedami nusiraminom, kad viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 21:00)
Del meeto, tai galim keist diena belekiek ir vistiek nebus tinkamos dienos visoms unsure.gif

Kuria kita diena prisijungciau, bet sestadieni tai nezinau g.gif . VIsgi savaitgaliai pas mus seimoj seimyniniai wub.gif .
O i statybu tema - tai beveik nusprendem sildytis ne kietu kuru o granulem, tai vyras iesko granulinio katilo geresnio. Kol kas turim pasiulyma svedisko, gal kuri sildotes ir galit ka nors pakomentuot?
Atsakyti
Labuka pajurio statybinink-em/-am 4u.gif
Labai noriu patrukdyti jusu temoje, nors esu ne is pajurio, o is sostines:)

apsvieskit mane vis dar "puszalia" statybu reikaluose, kaip yra skaiciuojami sienu apdailos darbai...
Yra pastatytas namas is keramikiniu blokeliu..islietos juodgrindes. Noriu suskaiciuoti kie man kainuos sienu paruosimo darbas dazymui uz kv.m. Kiek yra skaiciuojamu darbu etapu? Pirminis glaistymas x Lt/m2 + glaistymas dazymas x Lt/m2??? Ar glaistymas + dazymas=x Lt/m2? Kaip pavyzdys patalpa 12,5m2. Perimetras grynu sienu ~30m2, kurias reiktu paruosti dazymui.Patalpa gyvenama, ne katiline ir ne garazas, reiktu viska dailiai daryti. Aisku nezianau, kaip ir pastaruju patalpu, sienu paruosima paskaiciuoti.
Padekit prasau..labai labai 4u.gif
Atsakyti