Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės/ai

Agulyte nebijot kad per ilgai užtruksit WC prie miegamojo biggrin.gif sėdi sau ir žiūri pro langelį thumbup.gif

o albumukuose žiūriu štilis, tikėjaus papuoštų kalėdinių namukų pamatyti (gyvenančių) blush2.gif
Atsakyti
Merginom, dabar ne iki albumų, vos turi laiko po visų švenčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 01 06, 15:01)

Labai Grazus akvariumas ir zuvys wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 01 06, 19:58)
Labai Grazus akvariumas ir zuvys wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Aciu uz yvertinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 06, 16:13)

o albumukuose žiūriu štilis, tikėjaus papuoštų kalėdinių namukų pamatyti (gyvenančių)  blush2.gif

Kazkaip nebuvo man ikvepimo siais metais puostis blush2.gif, gal kad ziema nebalta.....
Labai kukliai mes siemet, ner ka rodytis, eglute papuosem lauke ant terasos, nes maze pradejo vaikscioti, ir kambariuose po puokstele ax.gif
Atsakyti
Mes irgi nelabai tesipuožėm, tik eglutį, griliandą ir viskas, nespėjom doh.gif
Atsakyti
Sveiki!
Visu pirma, sveikinu visas/us su praejusiomis sventemis! Tegu sie metai bus dosnesni uz praeitus! 4u.gif

Deme, sveikinu! nestuke.gif Lengvo nesiojimo ir daug sveikatos!

Kadangi cia pas mus atsirado tiek daug nestuke.gif , tai biski patersiu temute "tarp savu". Gal kam reikia automobilines kedutes nesiokles? Stai tokios. Turiu 2, net neispakuotos. Prasom i az.
Atsakyti
Naujais metais neber laiko net forume sedet biggrin.gif nieks nieko neberso biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 01 06, 18:13)
Agulyte nebijot kad per ilgai užtruksit WC prie miegamojo  biggrin.gif  sėdi sau ir žiūri pro langelį  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS VISOS bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

SU NAUJAIS METAIS !!!
Linkiu visoms kuo greiciau issipildancios svajones tureti savo namucius, pilnus meiles, silumos, gerumo, supratimo, dziaugsmo wub.gif

user posted image

Buvau dingus truputi ax.gif . Sventes praejo nuostabiai, o aplamai viskas vis geryn ir geryn, tikiuosi taip ir toliau biggrin.gif
Begu kelt mazaja ir pas gydytoja reik palekt ir butinai reiks siandien perskaityt ka priraset, nes nuo Kaledu net prisijungus nebuvau, jau trukt jusu pradejo, bet pailset nuo supermamos irgi buvo gerai lotuliukas.gif

TAI MEETA GAL BANDOM DARYT bigsmile.gif !?
SI SESTADIENI PAS MANE drinks_cheers.gif , kokia 14val.
Atsakyti
Labukas ax.gif
Jungiuos ir as prie jusu - superstatybininkiu smile.gif Esu naujoke forume ir statybose 4u.gif Statybose pati pradzia, sklypas yra, architekta pasirinkism turbut A. Klioštoraiti, su juo jau bendravom ir patiko. Namas - rastinis, esam apsisprende 100%. Dabar kol kas galvos skausmas, kaip viska suplanuoti, nes atrodo ir tas neblogai ir anas gerai atrodo, vnz doh.gif Gal jus kuri statet rastini ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 01 09, 10:24)
SVEIKOS VISOS bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

SU NAUJAIS METAIS !!!
Linkiu visoms kuo greiciau issipildancios svajones tureti savo namucius, pilnus meiles, silumos, gerumo, supratimo, dziaugsmo wub.gif

user posted image

Buvau dingus truputi ax.gif . Sventes praejo nuostabiai, o aplamai viskas vis geryn ir geryn, tikiuosi taip ir toliau  biggrin.gif
Begu kelt mazaja ir pas gydytoja reik palekt ir butinai reiks siandien perskaityt ka priraset, nes nuo Kaledu net prisijungus nebuvau, jau trukt jusu pradejo, bet pailset nuo supermamos irgi buvo gerai lotuliukas.gif

TAI MEETA GAL BANDOM DARYT bigsmile.gif  !?
SI SESTADIENI PAS MANE drinks_cheers.gif , kokia 14val.

si savaitgali niekaip negaliu ax.gif
Atsakyti