Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 10, 22:33)
Kaip tai negalėjo, kuomi čia tamsta išskirtinė?

auksciau rasiau. doh.gif man paaiskino, kad nuo mano virs 300 lt gaunancios pasalpos NEGALEJO nurezti, mat pinigai nureziami nuo 650 lt sumos....man taip ponia is Sodros paaiskino telefonu.....
ai karocia nesvarbu , juk ner cia taip idomu ane
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 10, 21:50)
Jauniute, iki 24 metų, jei esi studentas, įstatymiškai negalima atimti neįgalumo.

Nu tai tau anksčiau "atgrąžino", ko dar nori? Man ir 2011 buvo sumažinta.

O tau neapsimokėtų Sodroj pasiskaičiuot, kiek gautum?  unsure.gif

Bet tepaluota man tuo metu jau bus 24:( beje kamillota i ligonine nenoriu ne uz ka;)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 10, 23:06)
Bet tepaluota man tuo metu jau bus 24:( 

Pas mane irgi yra pazymeta, kad liga igyta iki 24m. amziaus g.gif ir dave dviem metams, tada jau turesiu irgi 24m. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 07:31)
As lengvam soke  doh.gif  doh.gif  doh.gif  niekada gyvenime tokio glikuoto neturejau  blush2.gif  4.94  blush2.gif Savo rekordus musu kaip reikiant  thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 22:41)
Pas mane irgi yra pazymeta, kad liga igyta iki 24m. amziaus  g.gif ir dave dviem metams, tada jau turesiu irgi 24m.  unsure.gif

Tai 2m. max. ir skiria, taip kad čia daugiau sutapimas mirksiukas.gif

Cukrus 5,5mol tongue.gif

Labukas
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 11, 07:36)

Cukrus 5,5mol  tongue.gif

Labukas

Labas rytas 4u.gif

Pas mane 7.7mmol, nakciai baze buvau susimazinus bigsmile.gif

Skanios rytines kavos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 22:41)
Pas mane irgi yra pazymeta, kad liga igyta iki 24m. amziaus  g.gif ir dave dviem metams, tada jau turesiu irgi 24m.  unsure.gif

Ne liga įgyta iki 24 metų, o jei esi studentas iki 24 metų, tada neįgalumą turi tęsti.
Atsakyti
ketvrtadieni einu ziuretis akiu dugna, baigiu isproteti is baimes, dar niekada taip nebijijau, vidumijauciu, kad ten visos kraujagysles isproginejusios, o siaube siaube blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 11, 10:48)
ketvrtadieni einu ziuretis akiu dugna, baigiu isproteti is baimes, dar niekada taip nebijijau, vidumijauciu, kad ten visos kraujagysles isproginejusios, o siaube siaube blink.gif

jei butu susproginejusios,tai apsigraibydama eitum,kelio nematytum tongue.gif ir baik tu panikuoti viena karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 11, 10:53)
jei butu susproginejusios,tai apsigraibydama eitum,kelio nematytum  tongue.gif  ir baik tu panikuoti viena karta  doh.gif

o as ir nematau, vakar su pirkiniu maisais kaip teskiausi kaune centre visu akivaizdoj, pasirodo nepataikiau koju simetriskai sustatyt ir viena nuo kitos kliuvo, net kiausius visus sudauziau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 11 sausio 2012 - 10:08
QUOTE(jauniute @ 2012 01 11, 11:07)
o as ir nematau, vakar su pirkiniu maisais kaip teskiausi kaune centre visu akivaizdoj, pasirodo nepataikiau koju simetriskai sustatyt ir viena nuo kitos kliuvo, net kiausius visus sudauziau doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif jauniute tai gal vaikštai kaip makekene. Kai eini su pirkinių maišais taip vizgit uodega sudėtinga lotuliukas.gif Nepyk tongue.gif

Maniškiui vakar po vakarienės praėjus 2 val. 4,3 buvo, trumpo 8 v. susileido prieš valgi. Kažkaip staigiai numušė g.gif Ir aišku vėl buvo svarstymai kiek leist ilgo doh.gif
Gal galit pasakyt, susileidus Basali kaip greit jis pradeda veikt?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 11, 11:07)
o as ir nematau, vakar su pirkiniu maisais kaip teskiausi kaune centre visu akivaizdoj, pasirodo nepataikiau koju simetriskai sustatyt ir viena nuo kitos kliuvo, net kiausius visus sudauziau doh.gif  doh.gif  doh.gif

cia jau kita problema,po kojom ziureti reikia,ypac jei kiausus nesiesi mirksiukas.gif ,kai kraujagysles truksta,tai juodi debesys po vaizda plaukioja ir trukdo matyti,patikek,jei jau taip atsitiktu (tfu tfu tfu,kad neprikalbeciau) be daktaru pati is karto pastebetum,o dabar gali tik galvoti,kad gal prisiauginai nereikalingu kraujagysliu,kurios gali pradeti trukineti ir kurias gali reiketi prisaudyti su lazeriu ax.gif
Atsakyti