QUOTE(rasiux- @ 2012 01 12, 12:33)
Ėjau pas tokį jauną vyruką. Šiaip KMUK girdėjau, kad vykęs.
Nu tai apkalbėjom mano meniu- vietoj 5 gabalėlių bulvių (ne pačių , bet tik pjaustytų gabaliukų)- tik 2

, jokio batono, beveik jokios duonos, ryte vietoj 3 sumuštinių- tik 2, jokių užkandžių su angliavandeniais, geriau kokį obuolį. Nu ir agurkai, pomidorai, kopūstai, mėsa (veeee, galėčiau visai be jos gyvent).
Vakar vakare kepiau blynus, pasižiūrėjau, kad 2 blynai būtų 1 AV, suvalgiau 6 blynus (čia kaip ir turėtų užtekti vakarienei tų AV)- tai vos badu nenumiriau

, o cukrus buvo 14 (susileidau 12 vv, nakčiai dar 12 ilgo), ryte cukrus 13

- nu visai niek nesuprantu... pagal teorijas 1 AV reikia 1 vv, bet aš dėjau 2, ir vis tiek per mažai. Kol aš čia išstudijuosiu- greičiau universitetą iš naujo baigčiau
Na nezinau

as jei taip valgyciau turbut alkana sedeciau

Cia kalbu netik apie nestuma

Du gabaleliai bulviu - man ne maistas

nebent sriuba valgau su duona, tada uztektu tu 2 prie karsto patiekalo. Ryte visada valgau 3 sumustinius, kartais viena sumustini keiciu i sureli, jogurta ir t.t. Bet jei valgyciau tik 2 sumustinius - man neuztektu ju

Uzkandziams, jei noriu valgyti, valgau kas turi ilguju angliavandeniu
Man niekada 1AV - neuztekdavo 1vv. Budavo maziausiai 2v.v. Valgant blynus patarciau iskart leistis daugiau, arba dasileisti po kokio pusvalandzio papildomu v.v. As tai pvz tokiem maistam taip darau, pagal AV pasiskaiciuoju kiek v.v. reikia ir dar papildomai veliau po (20-30min.) susileidziu 2-6v.v. tada cukru toks maistas nelabai veikia
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 01 12, 12:43)
Pagal universitetą

, taip ponas daktaras sakė, bet aš tai netikiu, nes esu ir po 4vv 1 AV dėjusi.
Pvz.: man dabar taip ir yra 1AV - 4v.v.