Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(jauniute @ 2012 01 11, 10:07)
o as ir nematau, vakar su pirkiniu maisais kaip teskiausi kaune centre visu akivaizdoj, pasirodo nepataikiau koju simetriskai sustatyt ir viena nuo kitos kliuvo, net kiausius visus sudauziau doh.gif  doh.gif  doh.gif

o akinukus nešioji?Gal tiesiog regėjimas pablogėjo,na nenustatytnėk sau tokių ligų ,gal visai nėra taip blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2012 01 11, 11:26)

Gal galit pasakyt, susileidus Basali kaip greit jis pradeda veikt?

As jau nebeprisimenu, kaip jis veikia unsure.gif
Nuvede mane pirmadieni pas Petrenko, ir as jam sakau: noriu levemiro po gimdymo, nebenoriu basalio lotuliukas.gif Sako, gerai, tik pagimdykim pirma blush2.gif O as jam: gerai, bet as vistiek jo noresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 11, 12:05)
o akinukus nešioji?Gal tiesiog regėjimas pablogėjo,na nenustatytnėk sau tokių ligų ,gal visai nėra taip blogai mirksiukas.gif

jeigu rimtai tai regejimas pablogejes, nuo diplominio rasymo, mokslu, o paskui dar darbai prie kompo prasidejo, tai jauciu kad siek tiek pasilpes smile.gif
niu ziuresim kaip cia man ryt seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2012 01 11, 10:26)
Gal galit pasakyt, susileidus Basali kaip greit jis pradeda veikt?

Mano subjektyvia nuomone jo pikas po kokių 4 val. Bet būtų gerai pasitikslint. šiandien kaip tik pas endo eisiu- paklausiu.
Man regėjimas irgi įdomus- jei lauke būnu be akinių tai atrodo lyg akys narintųsi. Seniau taip nebūdavo. O akinių stipresnių nereikia, su tais pačiais jau kokius 5 metus vaikštau g.gif
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 01 10, 21:24)
aciu Jums labai labai! smile.gif  4u.gif
va, dabar gaminsiu i valias.

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
is Jauniutes zvengiu, kiek atsimenu tau ne pirma karta taip,tik ana kartai eidama i pasimatyma pasiplojai lotuliukas.gif
Del akyciu Auga teisi, kaip prades trukineti, pajausi.Man budavo is po nakties juodas juodulys akyje, pradedu vaikscioti ir jis issivaiksciodavo po visa aki,uzstodamas sviesa, nieko nematydavau.Bet po kokiu 3 menesiu tas kraujas nusesdavo akiu dugne kazkur, ir rambedavo,blogi dalykai cia yra.
Mano cukrus 8 nuo ryto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 01 11, 16:10)
Nėra už ką  mirksiukas.gif

O aš nesuprantu kodėl man neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 10, 21:04)
o kas cia serga diabetu?  blush2.gif

Mama mano. Uosviene irgi serga, bet ji tai prisilaiko mytybos, o jau su mama savo doh.gif vargo turiu
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2012 01 10, 20:47)
o kodel tu taip manai, kad negalima, tai teisingai daro, kad didinasi insulina, jau geriau  didesne doze insulino, nei aukstesnis cukrus.

g.gif As galvojau ,kad be gydytojo negalima taip savivaliauti
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 11, 22:34)
Mama mano. Uosviene irgi serga, bet ji tai prisilaiko mytybos, o jau su mama savo  doh.gif vargo turiu
Papildyta:

o kiek laiko serga tavo mama?as klystu, ar to jos dozes reguliuoji? juk kiekviena kart, kiekviena diena valgom skirtinga maista, jei valgai pusryciams 3 sumustinius,leidies daugiau insulino, jei suvalgai jogurta, leidies maziau, gydytojas, aplamai gali israsyt daugiau insulino, jei jo trukstta, gali keisti ji, bet jau insulino leidimosi vienetus tai tikrai nesureguliuos ir jokia cia savivale.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 11, 22:34)

Niekas geriau doziu neatitaikys nei pati rolleyes.gif Daktarai gali tik patarti, matydami dienyna unsure.gif Be savivales kazin ar geru cukru galima pasiekti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 01 11, 22:54)
o kiek laiko serga tavo mama?as klystu, ar  to jos dozes reguliuoji? juk kiekviena kart, kiekviena diena valgom skirtinga maista, jei valgai pusryciams 3 sumustinius,leidies daugiau insulino, jei suvalgai jogurta, leidies maziau,  gydytojas, aplamai gali israsyt daugiau insulino, jei jo trukstta, gali keisti ji, bet jau insulino leidimosi vienetus tai tikrai nesureguliuos ir jokia cia savivale.

Mama serga tai gal jau kokie 15metu, jai pradzioj buvo tik geriamos tabletes o dabar jau reikia leisti insulina.
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2012 01 11, 22:55)
Niekas geriau doziu neatitaikys nei pati  rolleyes.gif Daktarai gali tik patarti, matydami dienyna  unsure.gif Be savivales kazin ar geru cukru galima pasiekti  rolleyes.gif

Na tai apraminot mane , dekui, bet vistiek drausiu saldumynus jai valgyti, mano akiai jo daug ju valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 11, 23:02)
Mama serga tai gal jau kokie 15metu, jai pradzioj buvo tik geriamos tabletes o dabar jau reikia leisti insulina.
Papildyta:

Na tai apraminot mane , dekui, bet vistiek drausiu saldumynus jai valgyti, mano akiai jo daug ju valgo smile.gif

svarbu, kad insulino nepamirstu smile.gif ramiau reaguok, jei mama nori torto gabalo, lai suvalgo, bet lai ir susileidzia daugiau vaistu, as manau, kad ji jau pati turetu jausti kiek jai reikia smile.gif
Atsakyti