Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(monetuxe @ 2012 01 29, 22:48)
verslo reikalais  blush2.gif bože bože kaip aš bijau šitos kelionės - pirmą kart užsienin su savo mašina  doh.gif ir be vyro  unsure.gif

as gi neklausiau ko vaziuoji,kuria kryptimi klausiau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, Tepaluota rytinė mankšta atlikta biggrin.gif

Ir kavutė rytinė paruošta, bus prijaučiančių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 30 sausio 2012 - 06:34
Labas rytas, Dafai, į pirmą šimtuką, kąąą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 30, 07:34)
Labas rytas, Tepaluota rytinė mankšta atlikta  biggrin.gif

Ir kavutė rytinė paruošta, bus prijaučiančių?  ax.gif

labas rytas, et senai isgerta biggrin.gif vaiko koses prikirtau ir rami dabar, nors saulute uz lango, bet i laka visai nevilioja, kukuosim siandien namie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 29, 22:20)
as gi neklausiau ko vaziuoji,kuria kryptimi klausiau  ax.gif

Pruškovas, netoli Varšavos 4u.gif o kryptis turi kažkokią įtaką važiavimui? g.gif ir klausimą "kur" galima įvairiai interpretuot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monetuxe: 30 sausio 2012 - 12:47
QUOTE(monetuxe @ 2012 01 30, 13:45)
Pruškovas, netoli Varšavos  4u.gif o kryptis turi kažkokią įtaką važiavimui?  g.gif ir klausimą "kur" galima įvairiai interpretuot wink.gif

O tu pasiimk navigacija sesk sau ir ramiai vaziuok be strrso kiek imanoma, baisiausia kol nusiteiki, o paskui kai isdardi viskas kitaip smile.gif
Atsakyti
*****, šaltis kad purto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 01 30, 13:45)
Pruškovas, netoli Varšavos  4u.gif o kryptis turi kažkokią įtaką važiavimui?  g.gif ir klausimą "kur" galima įvairiai interpretuot wink.gif

nezinau ar turi,man tik siaip smalsu buvo blush2.gif mes uz Gdansko vaziuosim 4u.gif
Tepaluota,gal apsirgai,ar tik siaip salta?
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 30, 13:24)
gal apsirgai,ar tik siaip salta?

Nežinau, darbe ponia užkimusi, snargliuojasi ir nesiteikia išeit kitur doh.gif Žino, kad mano imunitetas silpnas, tuoj pasigausiu kvarabą, bet ar rūpi? cool.gif Tai esu nusiteikusi viskam.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 30, 14:32)
Nežinau, darbe ponia užkimusi, snargliuojasi ir nesiteikia išeit kitur  doh.gif Žino, kad mano imunitetas silpnas, tuoj pasigausiu kvarabą, bet ar rūpi?  cool.gif Tai esu nusiteikusi viskam.

as jau baigiu islipti,liko tik sloga,kosulys ir nusasusi nosis ax.gif
Atsakyti
Tepaluota laikykis neapsirk...kazi kur kamillota dingus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 30, 15:32)
Nežinau, darbe ponia užkimusi, snargliuojasi ir nesiteikia išeit kitur  doh.gif Žino, kad mano imunitetas silpnas, tuoj pasigausiu kvarabą, bet ar rūpi?  cool.gif Tai esu nusiteikusi viskam.

tai pasigausi, ir i darba nereikes eit,tada zinos kaip prie taves snargliuotis smile.gif
Atsakyti