Aš pažiūrėsiu, kokia situacija bus ryt poryt, jei ta pati - ketvirtadienį "sirgsiu"

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 07:34)
Man rodos tavo medelis tuoj linguoti pradės, nuo tokios gausybės

Labas rytas
Sveikos
Nu skaitau skaitau viska, tik niekai neisiterpiu
Tai dickio gimtadienis, tai mazius darzeli pradeda lankyti, beto ir jo gmd ant nosies, tai visokiu minciu pilna galva
Tepaluota, gal gali pakartoti tu vaistu kraujotakai pavadinima
Galvoju pabandyt kitokius, nei gerdavau.
O meiles medis jau tikrai didelis, paspaudziu ir as kozna diena

Nu skaitau skaitau viska, tik niekai neisiterpiu

Tepaluota, gal gali pakartoti tu vaistu kraujotakai pavadinima

O meiles medis jau tikrai didelis, paspaudziu ir as kozna diena

QUOTE(aister @ 2012 01 31, 08:24)
Thiogamma 600 mg, kaina apie 70-80Lt.
Na ir spirgina, nebeprišildau trobos. Toks jausmas,kad pro visus kampus šaltis veržias į vidų
Planavau savaitgali lėkt iki mamos, bet nakvynę teks atšaukt, nes katūni galiu rast sustirusi nuo šalčio
Didžiausias minusas, kai patys šildom namus malkom. Žiemą iš namų niekur negali pajudėt
Medelis palaistytas, laikas pasikavint

Medelis palaistytas, laikas pasikavint

Ar tikrai didžiausias minusas? Juk kada norit, tada pasikūrenat. Ir kiek norit, tai ne pas mus cholodilnikai už melejonus

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 10:52)
Ar tikrai didžiausias minusas? Juk kada norit, tada pasikūrenat. Ir kiek norit, tai ne pas mus cholodilnikai už melejonus 

pritariu,Tepaluota,aisku uzknisa kurenti,negali ilgesniam isvaziuoti,bet sildaisi kiek nori ir kiek reikia,nesi priklausomas nuo nieko ir saskaitu kosminiu negauni

O kaip tavo seni kaulai
su visais šonkauliais?

QUOTE(auga57 @ 2012 01 31, 11:34)
pritariu,Tepaluota,aisku uzknisa kurenti,negali ilgesniam isvaziuoti,bet sildaisi kiek nori ir kiek reikia,nesi priklausomas nuo nieko ir saskaitu kosminiu negauni 

Na matot, viena išvažiuot niekur negali, antra keliuos anksti kad pakurent iš ryto. Bet kai parsirandam namolio po darbų jau dūbakas vėl namie

Ir tas ir tas turi savo pliusų, bei minusų. Bet be pašildytuvų vistiek neišsiverčiam, kai taip spirgina. Elektrą gerai prisuksim vasarį

nesuprantu jau bevei ksavaite, man uzia ausyse, banguoja akzkaip ir galva skauda, kazi kas cia yra?
net baisoka kazkaip, niu bet as ir ligu maisas eina sau, o man jau rytoj mokslai vel prasideda, vel reiks darbuotis labai...

Pervargai gal, mažai poilsio?