Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

[quote=Tepaluota,2012 01 31, 11:51]
O kaip tavo seni kaulai cool.gif su visais šonkauliais? unsure.gif
[/quote]
jo,sonkauliai dar skauda,bet judeti jau galiu neblogai
[quote=oksy,2012 01 31, 12:03]
Na matot, viena išvažiuot niekur negali, antra keliuos anksti kad pakurent iš ryto. Bet kai parsirandam namolio po darbų jau dūbakas vėl namie doh.gif Sąskaitų aiškų tokių baisingų nemokam, bet malkikės ar perkamos tik vasara ax.gif
Ir tas ir tas turi savo pliusų, bei minusų. Bet be pašildytuvų vistiek neišsiverčiam, kai taip spirgina. Elektrą gerai prisuksim vasarį doh.gif
[/quote]
pecius reiskia nevykes,pas mus nebaigta irengti,antras aukstas net be lubu,bet elektros sildymui nenaudojam,zemiau 18 temperatura nenukrenta pakuriant 2 kartus net per situs salcius
quote=jauniute,2012 01 31, 12:54]
nesuprantu jau bevei ksavaite, man uzia ausyse, banguoja akzkaip ir galva skauda, kazi kas cia yra? blink.gif net baisoka kazkaip, niu bet as ir ligu maisas eina sau, o man jau rytoj mokslai vel prasideda, vel reiks darbuotis labai...
[/quote]
kemsasi galvos kraujagysles,masazuok aplink ausis ir ausu kauselius,padeda ant saves isbandziau mirksiukas.gif
nu neiseina man padaryt,kad citatos atsiskirtu,kai i kelis bandau atrasyti,aip jus ta darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auga57: 31 sausio 2012 - 12:53
QUOTE(auga57 @ 2012 01 31, 12:51)
nu neiseina man padaryt,kad citatos atsiskirtu,kai i kelis bandau atrasyti,aip jus ta darote?

Per daug nutrini atrašydama. Citatos pradžioje turi būti [ quote ], o pabaigoje [ /quote ] mirksiukas.gif, o pas tave nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 31 sausio 2012 - 12:56
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 12:55)

niu kad ne, kazkaip tikrai neesu pavargus g.gif
tepaluota, a juosteliu kada nenusimato, a, brangioji? g.gif
Papildyta:

[/quote]
kemsasi galvos kraujagysles,masazuok aplink ausis ir ausu kauselius,padeda ant saves isbandziau mirksiukas.gif
[/quote]

kemsasis galvos kraujagysles??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 31, 13:17)
a juosteliu kada nenusimato, a, brangioji? g.gif

Galiu paklaust. Bet tik kai grįšiu į kaimą. Tau performos?
Atsakyti
[quote=jauniute,2012 01 31, 14:17]

[/quote]
kemsasis galvos kraujagysles??? blink.gif blink.gif blink.gif
[/quote]
o kuo tu cia taip stebiesi? padidejes cukrus,sumazejusi kraujo apytaka,kava,uzterstas oras,maistas su visokiais E... kaip manai,kur visa tai dedasi? po truputi seda ant kraujagysliu sieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 01 31, 13:22)
o kuo tu cia taip stebiesi?

Ryškiai ankstoka būtų, sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 14:18)

taip, performos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 14:28)

niu bet kad tokiems dalykams, as per jauna tureciau buti smile.gif
Atsakyti
Nu tai aš ir sakau, kad ankstoka dar, per jauna. Gal su spaudimu kas, nematavai?
Atsakyti
tai kad ligos nesirenka pagal amžių nei pagal norą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 15:05)
Nu tai aš ir sakau, kad ankstoka dar, per jauna. Gal su spaudimu kas, nematavai?

na,ligos dabar jauneja,man taip budavo,irgi nurasinejau spaudimui,gerdavau kavos,bet su laiku vis blogiau daresi,kava padedavo tik labai trumpam,kava gerti meciau visai,pradejau gerti zalia arbata su ginkmedziu,dar pradejau daryti masazus,kaip ir rasiau ausis,aplink ausis,o paskui galva link pakausio,dabar tos problemos neturiu,nezinau kas man tiksliai padejo,bet padejo,o gal viskas kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 31, 08:48)
Thiogamma 600 mg, kaina apie 70-80Lt.

Aciu. Kiek menesiu tu geri? As thitacid gerdavau 2-3 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2012 01 31, 17:42)
Aciu. Kiek menesiu tu geri? As thitacid gerdavau 2-3 men smile.gif

Thioctacidas - lygiai tas pats, kas ir Thiogamma, tik pavadinimas kitas mirksiukas.gif Aš geriu po kursą kas ketvirtį. Nors gydytojai sakė, kad efektyviausias poveikis - 10 dienų į veną, kas tris mėnesius.
Atsakyti