Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(jauniute @ 2012 02 03, 18:16)
mergaites, o mum merginom diabetas ir auksti cukrai negadina vaisingumo? g.gif

vaisingumui didele itaka turi skydliaukes problemos,cia daktarai megsta viska nurasyti diabetui,labai patogu gi,ieskoti nereikia,i visus klausimus vienas atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 03, 18:16)
mergaites, o mum merginom diabetas ir auksti cukrai negadina vaisingumo? g.gif  man kuo toliau tuo baisiau daros, metu stazo daug, vaiku nenusimato artimiausiu metu, tokia vidine panika pastoviai man, vis negaliu nurimti, vis ieskau vienoj vietoj musyciu doh.gif  doh.gif  doh.gif

tikrai nea ir neieskok ten musyciu wink.gif gerai Auga sako, kad visas bedas del visko vistiek nurasys CD...
man net mano vaiko sirdies ydele mano CD nurase....o ta ydele vaikuciams pasitaiko, aciu D viskas susitvarke...
Atsakyti
Jo jo- vos kas negerai- tuoj CD kabina, ir vaikai ne tos plaukų spalvos net gimsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 02 03, 18:37)
vaisingumui didele itaka turi skydliaukes problemos,cia daktarai megsta viska nurasyti diabetui,labai patogu gi,ieskoti nereikia,i visus klausimus vienas atsakymas  mirksiukas.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif deja man atsirado pries kelerius metus skydliaukes problemu... taip ir galvojau....
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 03, 19:13)
Jo jo- vos kas negerai- tuoj CD kabina, ir vaikai ne tos plaukų spalvos net gimsta  lotuliukas.gif

rasiux ne i tema, bet tu ypatingai grazius rankdarbius darai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 03, 17:16)
mergaites, o mum merginom diabetas ir auksti cukrai negadina vaisingumo? g.gif  man kuo toliau tuo baisiau daros, metu stazo daug, vaiku nenusimato artimiausiu metu, tokia vidine panika pastoviai man, vis negaliu nurimti, vis ieskau vienoj vietoj musyciu

Čia galima daug prisigalvoti ir kaip matai dauguma mūsų pagimdžiusios, o cukrai ne visada idealus buna, tad neieskok problemu jaunute ir nepanikuok 4u.gif
QUOTE(jauniute @ 2012 02 03, 18:38)
deja man atsirado pries kelerius metus skydliaukes problemu... taip ir galvojau....

Aš irgi turiu jau daug metu skydliaukės bedu ir vaiku daugiau nei planavau, tad.. rolleyes.gif ? Jei hormonai normoj, bus viskas ok 4u.gif
Man rodos tavo panikos ir baimes nepraeisi kol nepatapsi nestuke.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 03, 18:13)
Jo jo- vos kas negerai- tuoj CD kabina, ir vaikai ne tos plaukų spalvos net gimsta  lotuliukas.gif

Kas tiesa-tas nemelas drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
jauniute- nors ne į temą, bet ačiū biggrin.gif
Aš su mažaisiais pastojau kai gliukuoti buvo po 13, nu ale viskas man buvo gerai, vaikiai irgi padūkę kaip viesulai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 03, 20:49)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai jau tikrai arba taip ir tesis tai amzinai doh.gif doh.gif doh.gif niu ka darysi , esu didele mergaite, suprantu, kad nuo likimo vistiek nepabegsiu smile.gif
Papildyta:
tai kokie planai savaitgaliui miargai, gal kas kokia iskyla i gamta organizuojates? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
maniškiai dideji svajoja į Plungę ant kalnų varyt slidinėt- bet kaži ar užpakalių nenusšals g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 03, 21:44)
maniškiai dideji svajoja į Plungę ant kalnų varyt slidinėt- bet kaži ar užpakalių nenusšals  g.gif

a Kretingoj kalnu neber?? g.gif
Atsakyti
Nugi tokio didelio kaip Mortos kalns nėra- žvyrduobė tik Justinui tinka biggrin.gif . Lapiuose maniškiui neįdomu. O Mortoj ir snow parką atidarė ir profesionalams trasą organizuoja. Buvo jau porą kartų išvarę- labai jiems patiko.
Atsakyti
niu bet kai taip salta man net nesinoretu jokiu rogiu, aisku vaikai yra vaikai 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 03, 08:24)
Spakainiai, tik brūkštelėk į AŽ savo tel. su visais kodais. O čia, temoj, tai tikrai parašysiu  cool.gif Jeei Kamillota parašys man laugh.gif

brukstelsiu aciuks.gif notworthy.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 02 03, 10:52)

smagu sulaukt sugrizusios Me Boho 4u.gif tai gal tu dar nepramesk to buvusio exso bigsmile.gif

4u.gif
na jau nea, nereikia man jo. Jau senai nebereikia unsure.gif Per velai susiprato grazuolis doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 03, 12:06)
Aš ką tik grįžau - arba visai nešalta, arba turiu daug tempos  unsure.gif

busi mano drauge. Prie manes irgi kazkokia rupuze kabinasi schmoll.gif tempos kaip ir nedaug(arba termometras neveikia) bet cukrai auksti doh.gif

Gero savaitgalio 4u.gif

Atsakyti