Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Savatgalis veee, su tempa, neprakalbu, skauda krūtinę... verysad.gif Gėlių nevežkit, Inge butelalį in grabų įdėk, Auga cigariukų pakelį, a kitos po čikaladuką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 10:55)
Savatgalis veee, su tempa, neprakalbu, skauda krūtinę...  verysad.gif Gėlių nevežkit, Inge butelalį in grabų įdėk, Auga cigariukų pakelį, a kitos po čikaladuką  cool.gif

maziau rukyk,neskaudes krutines tongue.gif ir nesitikek cia taip pigiai musu atsikratyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 10:55)
Savatgalis veee, su tempa, neprakalbu, skauda krūtinę...  verysad.gif Gėlių nevežkit, Inge butelalį in grabų įdėk, Auga cigariukų pakelį, a kitos po čikaladuką  cool.gif

Tepaluota, a tu cigarus naudoji? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vsio ir as pradesiu tada ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Nu nu- baikit čia žalingais įpročiais pradėt domėtis nono.gif biggrin.gif Man tai visokie rūkalai tai veee, pabandžiau ankstyvoj jaunystėj ir daugiau nebenoriu schmoll.gif Va ir vyrelis mano jau 4 metai kaip nebetraukia. Sako dabar pinigų bulkutėm daugiau lieka biggrin.gif
Atsakyti
Tik pabandyk, Jauniut, galvą nuimsiu cool.gif Aš čia dėl to, kad greičiau ten draugų susirasčia, nu. Va, eis kokis bomžas pro šalį, sakys, a turi? Aš - neeee. Ir nueis. O jei turėsiu - kol prisidegs, kol sutrauks, paplepėsim, gal dar po gramą kokį, nu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 04, 13:44)
Nu nu- baikit čia žalingais įpročiais pradėt domėtis  nono.gif  biggrin.gif Man tai visokie rūkalai tai veee, pabandžiau ankstyvoj jaunystėj ir daugiau nebenoriu  schmoll.gif  Va ir vyrelis mano jau 4 metai kaip nebetraukia. Sako dabar pinigų bulkutėm daugiau lieka  biggrin.gif

biggrin.gif as irgi rukiau, desimtmeti atrukiau ir meciau, nors kai nebuvau nestuke.gif tai prie kompanijos sutraukdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 04, 13:50)
biggrin.gif  as irgi rukiau, desimtmeti atrukiau ir meciau, nors kai nebuvau  nestuke.gif  tai prie kompanijos sutraukdavau smile.gif

as tik koks antras menuo, kaip ne vienos ciageretes, o taip plesiau kak nada, kokius metelius, man padeda nurimti, as issiverdu kavos, pasisimu kancara ir letai ramiai rukau ir nesvarbu man del to kad nesipildo svajones ir reikalai visi suniui ant uodegos, nors pastangu begales, bet db kaip taio salta tai ner upo ranka iskisus kenteti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
reiks eit kuria diena pas danyte suzinot tyrimu rezultatus, bo jau menuo praejo, vistiek siek tiek idomu man g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 04, 13:24)
as tik koks antras menuo, kaip ne vienos ciageretes, o taip plesiau kak nada, kokius metelius, man padeda nurimti, as issiverdu kavos, pasisimu kancara ir letai ramiai rukau ir nesvarbu man del to kad nesipildo svajones ir reikalai visi suniui ant uodegos, nors pastangu begales, bet db kaip taio salta tai ner upo ranka iskisus kenteti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
reiks eit kuria diena pas danyte suzinot tyrimu rezultatus, bo jau menuo praejo, vistiek siek tiek idomu man g.gif

Gera, kad aš tokios priklausomybės neturiu cool.gif Tai Oi kiek pinigų susitaupo! bigsmile.gif

labutis
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ryta laba hi.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 12:49)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tepaluota console.gif sveikateles tamstelei 4u.gif

Beja, man vel vienas klausimukas iskilo blush2.gif Pries keleta dieneliu su drauge buvome sporto klube ir sumasteme po sporto pasilepinti saunoje ir garu kambaryje. Ir prie abieju iejimu prikabintos insturkcijoas, kad diabetikams eiti negalima g.gif Gal kuri zinote kodel g.gif schmoll.gif g.gif Nes man dede googl'as nieko padoraus neatsake unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 04 vasario 2012 - 16:07
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 02 04, 16:06)
prie abieju iejimu prikabintos insturkcijoas, kad diabetikams eiti negalima  g.gif

Na, dažnai CD komplikacijos susiję su kraujagyslėmis, padidėjusiu kraujospūdžiu ir pan. Tai gal dėl to? unsure.gif Nors realiai, jei man negera pirtyje ar po, aš ten ir nesiveršiu, aniaaa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 15:16)
Na, dažnai CD komplikacijos susiję su kraujagyslėmis, padidėjusiu kraujospūdžiu ir pan. Tai gal dėl to?  unsure.gif  Nors realiai, jei man negera pirtyje ar po, aš ten ir nesiveršiu, aniaaa?  unsure.gif

tai vat as irgi tap mastu, kad jeigu bus bloga, taigi nesizudysiu ir eisiu lauk g.gif

Nes mes su drauge garu kambaryje pabuvome 2 kartelius po +-15 minuteliu ir sausoje pirtyje dar apie 10 minuteliu. Ir viskas kaip ir normaliai rolleyes.gif

Eisiu uz savaiteles pas endo, tai bus ko paklausti ax.gif
Atsakyti