Savatgalis veee, su tempa, neprakalbu, skauda krūtinę...
Gėlių nevežkit, Inge butelalį in grabų įdėk, Auga cigariukų pakelį, a kitos po čikaladuką
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 10:55)
Gėlių nevežkit, Inge butelalį in grabų įdėk, Auga cigariukų pakelį, a kitos po čikaladuką 
maziau rukyk,neskaudes krutines
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 10:55)
Tepaluota, a tu cigarus naudoji?
Nu nu- baikit čia žalingais įpročiais pradėt domėtis
Man tai visokie rūkalai tai veee, pabandžiau ankstyvoj jaunystėj ir daugiau nebenoriu
Va ir vyrelis mano jau 4 metai kaip nebetraukia. Sako dabar pinigų bulkutėm daugiau lieka
Tik pabandyk, Jauniut, galvą nuimsiu
Aš čia dėl to, kad greičiau ten draugų susirasčia, nu. Va, eis kokis bomžas pro šalį, sakys, a turi? Aš - neeee. Ir nueis. O jei turėsiu - kol prisidegs, kol sutrauks, paplepėsim, gal dar po gramą kokį, nu...
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 04, 13:44)
Nu nu- baikit čia žalingais įpročiais pradėt domėtis
Man tai visokie rūkalai tai veee, pabandžiau ankstyvoj jaunystėj ir daugiau nebenoriu
Va ir vyrelis mano jau 4 metai kaip nebetraukia. Sako dabar pinigų bulkutėm daugiau lieka 
QUOTE(slitka @ 2012 02 04, 13:50)
as tik koks antras menuo, kaip ne vienos ciageretes, o taip plesiau kak nada, kokius metelius, man padeda nurimti, as issiverdu kavos, pasisimu kancara ir letai ramiai rukau ir nesvarbu man del to kad nesipildo svajones ir reikalai visi suniui ant uodegos, nors pastangu begales, bet db kaip taio salta tai ner upo ranka iskisus kenteti
reiks eit kuria diena pas danyte suzinot tyrimu rezultatus, bo jau menuo praejo, vistiek siek tiek idomu man
QUOTE(jauniute @ 2012 02 04, 13:24)
as tik koks antras menuo, kaip ne vienos ciageretes, o taip plesiau kak nada, kokius metelius, man padeda nurimti, as issiverdu kavos, pasisimu kancara ir letai ramiai rukau ir nesvarbu man del to kad nesipildo svajones ir reikalai visi suniui ant uodegos, nors pastangu begales, bet db kaip taio salta tai ner upo ranka iskisus kenteti
reiks eit kuria diena pas danyte suzinot tyrimu rezultatus, bo jau menuo praejo, vistiek siek tiek idomu man
Gera, kad aš tokios priklausomybės neturiu
labutis
Ryta laba
Tepaluota
sveikateles tamstelei
Beja, man vel vienas klausimukas iskilo
Pries keleta dieneliu su drauge buvome sporto klube ir sumasteme po sporto pasilepinti saunoje ir garu kambaryje. Ir prie abieju iejimu prikabintos insturkcijoas, kad diabetikams eiti negalima
Gal kuri zinote kodel
Nes man dede googl'as nieko padoraus neatsake
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 12:49)
Tepaluota
Beja, man vel vienas klausimukas iskilo
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 02 04, 16:06)
Na, dažnai CD komplikacijos susiję su kraujagyslėmis, padidėjusiu kraujospūdžiu ir pan. Tai gal dėl to?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 04, 15:16)
Na, dažnai CD komplikacijos susiję su kraujagyslėmis, padidėjusiu kraujospūdžiu ir pan. Tai gal dėl to?
Nors realiai, jei man negera pirtyje ar po, aš ten ir nesiveršiu, aniaaa? 
tai vat as irgi tap mastu, kad jeigu bus bloga, taigi nesizudysiu ir eisiu lauk
Nes mes su drauge garu kambaryje pabuvome 2 kartelius po +-15 minuteliu ir sausoje pirtyje dar apie 10 minuteliu. Ir viskas kaip ir normaliai
Eisiu uz savaiteles pas endo, tai bus ko paklausti