Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

oi pirtele as labai megstu wub.gif nostalgija, nes senokai bebuvau, bet jei yra proga visad einu, labai karstai parintis nemegstu, bet smagu pasisildyti :)niekad jokiu blogumu nepasitaike
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 02 04, 17:06)

Beja, man vel vienas klausimukas iskilo  blush2.gif  Pries keleta dieneliu su drauge buvome sporto klube ir sumasteme po sporto pasilepinti saunoje ir garu kambaryje. Ir prie abieju iejimu prikabintos insturkcijoas, kad diabetikams eiti negalima  g.gif Gal kuri zinote kodel  g.gif  schmoll.gif  g.gif  Nes man dede googl'as nieko padoraus neatsake  unsure.gif

manau,kad jie tiesiog del sventos ramybes apsidraude,gal kada koks diabetikas nukrito suhipaves,ar gudriu knygu prisiskaite g.gif niekas nenori atsakomybes schmoll.gif
Atsakyti
cia kaip ir sus soliarumu, tipo kad mum negalima irnesakyk.gif
Atsakyti
Va cia tai grazu kaip skauciami proc. darbingumo nuo s.m. vasario 1d. doh.gif gun_rifle.gif fool.gif mega_shok.gif fool.gif fool.gif user posted image
Atsakyti
reiskia babkiu man bus minimaliai su tuo ka cia as paskaiciau doh.gif doh.gif doh.gif niu tegu gaili, gales paskui trigubai moket, kai reiks dar brengesnio gydymo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 02 04, 21:38)
Va cia tai grazu

doh.gif doh.gif doh.gif
Neauginat... verysad.gif
Atsakyti
Tepaluota + 4u.gif

Kamillota---lentelė gazdina doh.gif

Gal kas kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, kavos. Ir tortas dar bu, kiek žinau bigsmile.gif
Prašom pasiimti, kam priklauso ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba ryta,

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 05, 07:22)

aginam auginam mirksiukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 05, 07:49)
Aha, kavos. Ir tortas dar bu, kiek žinau  bigsmile.gif
Prašom pasiimti, kam priklauso  ax.gif
user posted image

Prisidedu 4u.gif

Pas mus prisnigo sianakt
scare.gif

Tikiuos i darbuka pavyks nusigauti g.gif
Atsakyti
ir nuo manes mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif man paskutine diena namuose doh.gif
QUOTE(jauniute @ 2012 02 04, 23:43)
reiskia babkiu man bus minimaliai su tuo ka cia as paskaiciau doh.gif  doh.gif  doh.gif  niu tegu gaili, gales paskui trigubai moket, kai reiks dar brengesnio gydymo irnesakyk.gif

Taip iseina, kad reikia visai neprisiziureti, kad kazka gautum g.gif Tai cukrus aukstus palaikant galima glikuota bloga pasidaryti. unsure.gif Inkstu atsisakymas ar transplantacija -??? unsure.gif tragedija doh.gif Jau gyvam lavonui tu pinigeliu tikrai nebereikia. Tik pas mus tokiu nesamoniu valstybe gali prisigalvoti. doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 05, 09:22)

Auginam 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 05, 09:49)

Prisidedu su dideliausiais sveikinimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 02 05, 09:47)
ir nuo manes  mirksiukas.gif
user posted image

Oi koks mielas, wub.gif jei neprieš ir aš prisidėsiu prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti