Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(inge37 @ 2012 01 09, 04:32)
as is sveciu, cukrus 23 doh.gif

doh.gif blink.gif

Tepaluota prašom pasireikšti! cool.gif
Darbų daug, eisiu į mankštas,nenoooriu unsure.gif doh.gif
Papildyta:
labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 08, 23:58)
o tai pats penas pastriges but negalejo

Nea, viskas normaliai su juo. Pilvas kaltas.
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 01 09, 06:12)
prašom pasireikšti!  cool.gif

Aš čia, gyva, į darbą, blyyyyn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 09, 02:12)
O kaip tas penas pastrigti gali g.gif

na man pora kartu buvo, iduri,spaudi, o jis uzstriges nesispaudes, spaudispaudi, o lauk betraukiant pokst ir atstringa, nezianu ar gerai paaiskinau 4u.gif

Tepaluota, nu nehipavai nakti? smile.gif
Papildyta:
as va buvau klinikose, analizus pridaviau ir skubiai darban, bo ir taip visi nepatenkinti smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Jauniute, šaunuole mergyt taip ir toliau būk nusuteikusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tepaluota - gal iš manęs pasijuokt dabar... blush2.gif
Šendien MB nešė Baltrušaitienei 2 dienų cukrų stebėjimus. Aišku rytiniai visi virš 10. Aš atsiprašiau, sakau o ar būtu galima pakeist insuliną, gal jam jis netinka, nes su ankstesniu cukrai mažesni būdavo? Nu kliuškai to ir reikėjo... Bliacha kad užsirovė ji ant manęs... sako jūs perdaug apsiskaičius, pasiskaitykit ministerijos įstatymus kad galima kas 3 mėn. tik keist insulina, nepolitikuokit čia... umn.gif Galit patys pirktis insulina, bet niekas jum nekompensuos.
Aišku, kaip Tepaluota ir sakei viska suvertė ant mitybos. Klausė vyro ka valgė vakarienės ( su manim išvis nebekalbėjo). Paskui užklausė kiek bulvių? Maniškis užsiuto sako jum griežinėliais ar gramais pasakyt??? lotuliukas.gif
Žodžiu paliko basali, tik dadėjo vienetu ir leistis liepė ryte ir vakare doh.gif
Tiesa dar ji man išrėkė, kad Humolog mix taip pat didžioji dalis yra basalio...
Užkalusus kodėl kartą susileidus trumpo labai stai gei cukrus iš 6,6 nukrito iki 3,1 paaiškino,kad gal susileido į raumeni ar šalia kraujagislės. Dabar tai 100% keičiam tą varną, tikiuos ant dar baisesnės neužšoksim...Tik reikia dar ištempt iki laisvų talonų registracijos doh.gif
Nu va pasikroviau adrenalino aš nuo ryto. Maniškis tai susiuto, sako nakum nei aš beisiu, nei aš besileisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2012 01 09, 11:33)

Šendien MB nešė Baltrušaitienei 2 dienų cukrų stebėjimus. Aišku rytiniai visi virš 10. Aš atsiprašiau, sakau o ar būtu galima pakeist insuliną, gal jam jis netinka, nes su ankstesniu cukrai mažesni būdavo? Nu kliuškai to ir reikėjo... Bliacha kad užsirovė ji ant manęs... sako jūs perdaug apsiskaičius, pasiskaitykit ministerijos įstatymus kad galima kas 3 mėn. tik keist insulina, nepolitikuokit čia...  umn.gif Galit patys pirktis insulina, bet niekas jum nekompensuos.

o siaubu siaube, kas cia do egzempliorius blink.gif blink.gif blink.gif kaip tokiai ir licencija duoda, nu absurdas, nugydyti zmogu iki nezinau ko gali, mano danyte yra gyvenimo auksas ir sviesulys, kuris ramybes suteikia, o jei pas tokia eiti tai tikrai, kad... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 08, 23:56)
Nesupratau bajerio: susicvakinau ilgą, ištraukiau adatą ir visas suleistas insulinas iš pilvo - čiurkšle laukan  blink.gif Ne kokis lašelis nuo adatos, o visas  blink.gif

MB taip buvo.... visas insulinas nesusileido kaip priklauso, o toks persimaises su krauju istrysko lauk.. nu tai ka, leidos is naujo kiton vieton... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 09, 12:54)
o siaubu siaube, kas cia do egzempliorius blink.gif  blink.gif  blink.gif  kaip tokiai ir licencija duoda, nu absurdas, nugydyti zmogu iki nezinau ko gali, mano danyte yra gyvenimo auksas ir sviesulys, kuris ramybes suteikia, o jei pas tokia eiti tai tikrai, kad... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Manau, kad jai labai nepatinka kad į kabinetą aš kartu braunuos paskui vyrą lotuliukas.gif
Kadangi ne pirma kart ji ant manęs užsikriokia, o ir Tepaluota buvo nuteikusi mane, kad mityba apkaltis, tai visai nenustebau. Bet apsaugok dieve nuo tokių žmogų besivadinanąiais gydytojais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 09, 12:54)
, mano danyte yra gyvenimo auksas ir sviesulys, kuris ramybes suteikia, o jei pas tokia eiti tai tikrai, kad... doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Danye nereali daktarte, o tu visa laika pas ja eini, ne seimos daktaras tau vaistus israso?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 01 09, 13:08)
drinks_cheers.gif  Danye nereali daktarte, o tu visa laika pas ja eini, ne seimos daktaras tau vaistus israso?

nea, vaistus pas seimos gydytoja issirasau, bet saziningai 17 metu kas metu einu tikrinti, nebuvo kad nors karta oraleisciau, tai kai tik tapau pilnamete, pradejau eiti pas ja ir jau 6 karta einu, kiek esu turejus problemu, visada pades, patars, galiu bet kada paskambinti, niekada nesusiraukus, isaiskina viska nuodugniai, atszvelgia, tikrai pas endokrinologa einu su dziaugsmu, nors iki pilnamestystes budavo eidavau ir su asarom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 09, 13:23)
nea, vaistus pas seimos gydytoja issirasau, bet saziningai 17 metu kas metu einu tikrinti, nebuvo kad nors karta oraleisciau, tai kai tik tapau pilnamete, pradejau eiti pas ja ir jau 6 karta einu, kiek esu turejus problemu, visada pades, patars, galiu bet kada paskambinti, niekada nesusiraukus, isaiskina viska nuodugniai, atszvelgia, tikrai pas endokrinologa einu su dziaugsmu, nors iki pilnamestystes budavo eidavau ir su asarom smile.gif

Tai aš galiu pas ta žiežula net neit ir neprašyt insulino pakeitimo? ar šeimos gyd. gali išrašyt kitą?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 09, 13:23)

zinai zinau biggrin.gif pati kiekvienais metais pas ja eidavau iki nestumo,poto pas Petreko perejau
QUOTE(oksy @ 2012 01 09, 13:26)
Tai aš galiu pas ta žiežula net neit ir neprašyt insulino pakeitimo? ar šeimos gyd. gali išrašyt kitą?

niu be endo zinios/israso seimos gydytojas negali pakeisti insulino rusies, kieki gali pareguliuot,bnt jau manajam uztenka pasakyt, kad doze pasidinau ir israso daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 09 sausio 2012 - 12:29
QUOTE(jauniute @ 2012 01 09, 10:09)
nu nehipavai nakti? smile.gif

Nu ne schmoll.gif
QUOTE(oksy @ 2012 01 09, 10:33)
gal iš manęs pasijuokt dabar... blush2.gif

Nėr ko juoktis, graudu, kad tokios padlos dirba.
QUOTE(oksy @ 2012 01 09, 12:26)

QUOTE(slitka @ 2012 01 09, 12:28)
niu be endo zinios/israso seimos gydytojas negali pakeisti insulino rusies

Gali. Kai nori, viską gali cool.gif Aš pasibandžiau, kai Inge sušelpė, tiko, nuėjau pas saviškę ir pasakiau, kad endo liepė keist. Ir psio. Nei išrašo kokio prašė, nieko. Oksy, manau, bandyk eit pas šeimos, sutrink, kad norėjo pakeist šį kitą, pabandė trumpam, bet netiko ir pasilikot prie senojo - nemanau, kad nepatikės cool.gif
Atsakyti